Detské topánky s ohybnou podrážkou - skúsenosti

guglina
23. sep 2016

Ahojte 🙂 dnes som si bola na poste vyzdvihnut nase prve ozajstne topanocky pre dcerku, a ked som ich doma natesena otvorila, prislo velke sklamanie. Islo o topanocky znacky yxy (tie s gumenou podrazkou a piskadlom v pate), kt. na viacerych strankach odporucaju ako vhodnu alternativu k barefoot obuvi, aj na eshope z ktoreho som objednavala bolo niekolkokrat uvedene ze su to topanky s mimoriadne makkou flexibilnou a ohybnou podrazkou, skutocnost je vsak uplne ina. Podrazka vobec nie je ohybna, musim vyvinut dost velky tlak na to aby som ich ohla, aj to iba v strede, pri prstekoch by na to trebalo dost velku silu, neviem si predstavit ako by sa v tom batola postavilo na spicky. Dokonca ked som ich porovnala s neterkinymi lacnymi botickami z pepca tak tie boli ovela ohybnejsie. Pritom som na internete videla mnoho topanociek tohto typu (ale asi nie tejto konkretnej znacky) ktore boli na fotkach uplne poskrucane vo vsetkych smeroch. Taketo topanocky bezne obchodoch nedostat a cez internet si ich neohmatam, preto chcem poprosit ci by ste mi neodporucili nejake topanocky s naozaj ohybnou podrazkou, ale nie uplne barefoot, podrebujeme boticky na tvrde povrchy tak musia apon trosku tlmit narazy. Tieto samozrejme v pondelok vyreklamujem resp. vratim.

mirkaaa80
23. sep 2016

@guglina taketo barefootky majú v DMke, dokonca som videla aj zimné čižmičky také, skus pozrieť. A inak počúvala som minule nejakú debatu - neviem už presne cj to bol ortopedické, ale rozprávali tam o detských topánkach - ohybné by vraj mali byť nie v strede, ale viac pri prstoch.

llaurita
23. sep 2016

@guglina Ja odporucam znacku RAK, kupovala som ich ako prve a tiez aj teraz nedavno som ich objednala a velka spokojnost - lahke, ohybne, pekne, velky vyber. Ale ja barefoot nekupujem

swimka1
23. sep 2016

@guglina predpokladam,ze dietatko ma este malicku nozku,kupis este mnohe s kozenou podrzkou.Skus little blue lamb,ale tie rada baby.Znesu trosku mokra.Aj tak ti dietatko nebude chodit este tolko.A pridaj sa do skupiny Bose nozky - tam najdes mnozstvo rad.Ja pozeram vzdy cenovo akontak prijatelne barefoot - skus znacku froddo prewalkers - mega ouybne,nas v nich stupne na spicky alebo liliputi.

mucuinka
23. sep 2016

To je celkom zvláštne, my tieto yxy máme a sú celkom mäkké. Oni trošku povolia aj nosením. Nebojte. Mala ma teraz rok a pol a boli sme na poradni, kde lekárka zasla, že akú má mala krásnu klembu, že to sa U malých detí ani nevidí. A to chodí len pol roka. Myslím, že ste spravili dobre

delmondo
24. sep 2016

My sme mali v lete freycoo s piskacou podrážkou a mne sa zdali celkom mäkké. Oproti rakom, protetike a spol. Bola som s nimi veľmi spokojná.
Pokiaľ chceš ešte makksie, tak musíš hľadať v kategórií baby, nie sqeaky.
Potom napríklad d.d.step, typ 015 sú celkom dobrá alternatíva barefoot http://www.kmart.sk/topanocky/d.d.step-kozene-t...
Tiež froddo s gumenou podrážkou vyzerajú dobre

momoqui
5. dec 2016

@swimka1 prosim ta mas skusenosy aj s topankami Froddo na zimu? Take tie s tenkou makkou podrazkou. Nosime zatial capacky a dcera zacne za chvilku chodit tak rozmyslam ze ake topanocky kupit na zimu na von (na par krokov 🙂) v barefoot som pozerala Froddo a pacili sa mi len by som chcela poznat skusenost mamiciek s nimi. Geox a Ecco som pozerala tiez ale tam su tie klasicke podrazky ktore sa mi zdali tvrde v porovnani s F. Dakujem Ti

haimi
5. dec 2016

@momoqui kukni ddstep ale radu 015, tie su super

swimka1
6. dec 2016

@momoqui so zimnymi nemame skusenost,ale ak by nas maly mal este mensiu nozicku,isla by som do týchto froddo prewalkers na zimu,pripadne,mozes aj tie liliputti zimne cizmicky - maju uplne ohybnu podrazku ako latka.Tam je vsak nevyhoda,že nie su do velkeho mokra,skoro ziadneho.Ale kedze malicka bude chodit len trosicku po vonku v zime,dalo by sa to.Ale viac versatibilne mas tie froddo.Naoni vsade odporucaju zacinajucemu chodcovi len kozennu podrazku,ale ja si to v zime neviem predstavit.Na leto su vsak tie liliputti uplne super,my sme v nich prechodili cele leto,lebo su uplne barefoot,kozenna podrazka.A zniesli aj rosu. Na jar odporucam little blue lamb,rada baby s kozennou podrazkou.

uhnakova
6. dec 2016

Odporucam Little Blue Lamb, skus pozriet priamo ich stranku, predavaju rozne rady topanok, pre najmensich zvyknu mat hrubsiu kozenu podrazku ciastocne kombinovanu s gumou. Mali sme od nich prve sandalky aj topanocky pre obe deti, teraz uz kupujeme z rady Originals.

yanni
6. dec 2016

@momoqui Ak uz chodi a bude naozaj chodit aj po vonku po mokrom, snehu, blate, tak v zaidnom pripade nie tie "babätkovske capacky" s kozenou podrazkou. Ti sa ti hned rozmocia, jedno aka super znacka.
Kukni Froddo, DDStep 015, Pepino od Ricosta s kaucukovou podrazkou, Pediped Grip`n go.
Je ich vela, len ak clovek nepozna, treba citat recenzie (aj zahranicne).

momoqui
6. dec 2016

@yanni dakujem. A taketo Froddo? Ta podrazka nie je uplne capackova ale je tensia. Obrazok s ruzovymi a modrymi su tensia podrazka a obr. s cervenymi su hrubsia. Myslis ze ani tie s tou tenkou nie su vhodne pre chodica? Makkucke su oboje.

momoqui
6. dec 2016

@swimka1
@uhnakova
Na tie Little Blue Lamb sa tesim uz na jar a leto tie som uz obkukavala 😀

yanni
6. dec 2016

@momoqui ak ti uz riadne chodi, tak tie druhe. Tie prve su skor pre kocikove deti, ktore vyberies niekde v obchodaku atd. nech si urobia tych ich 5 krokov.

haimi
6. dec 2016

baby, ale hlavne odmerajte sirku nozicky, lebo nuektore su na normalnu, niektore na siroku.. Moje baby napriklad Little Blue Lamb nosit nemozu, su im total siroke.

miciluci
6. dec 2016

ja som malemu na prve kroky kupovala znacku little blue lamb,tento rok maju paradne pre najmensich chodcov.ceny rozumna,makucke,ohybne,teplucke,nepremoknu.
skor na sirsiu nozku.za mna najlepsia urcite jedna z najlepsich znaciek v powere kvalita a cena.

inac na zimu som potom kupila stonz a tie maly uplne zboznoval-ale tie len do snehu,nie na beton 🙂

skus skupinu bose nozky....ja som sa tam vsetko potrebne dozvedela a mozno ze tam zozenies aj za lepsi peniaz nejake 🙂

momoqui
6. dec 2016

@yanni mas nejaky portal / e-shop tychto znaciek pre DE s ktorym mas skusenost? Najradsej kupujem v kamennom obchhode ale pre istotu 🙂