Čo si obliecť v tehotenstve?

vmm1986
13. júl 2018

Ahojte, som v 4 mesiaci a začína mi rásť bruško a tlačiť nohavice ktoré som nosila. Prosím Vás nejaké typy, čo nosíte oblečené ( spodnú časť) ak ešte nechcem tehotenské rifle a leginy? dakujem

ivus14gasparka
13. júl 2018

teraz v lete sú super voľnejšie šaty, sukne ... ja som síce už v 7. mesiacu, ale keď som bola v 4. m tak som nosila šaty lebo vadilo mi tesne na brušku.

hennyinnsbruck
13. júl 2018

Kratase na gumu, sukne na gumu podla toho co ti je pohodlne... Ja mam normalne riflove kratase uz cele leto(som 21tt) vobec ma netlacia milujem ich... A inak tehu nohavice su veeelmi pohodlne😊

marianna_peskova
13. júl 2018

Šaty sú najpohodlnejšie. A ja som od cca štvrtého mesiaca začala nosiť tehotenské legíny.

hennyinnsbruck
13. júl 2018

@marianna_peskova tehu gate su tak fajne oooh jak nikde nic netlaci
😂 😂 😂 Ja saty neman rada vyzeram ako chvilku pred porodom aspon si tak pripadam

😂 😂 😂 I ked saty su pohodlne veru

littleslovak
13. júl 2018

@vmm1986 tehotenske oblecnie je ale velmi pohodlne, baby tu maju pravdu. a nemusia to byt nevyhnutne len rifle a leginy. ale ak chces nieco co vynosis aj inokedy, tak ako bolo spomenute, cokolvek na gumu, pripadne saty... a das si to tak aby ta guma viedla popod brusko. ak chces ale nosit pod saty aj pancusky (ano je leto, ale mozno kvoli praci alebo tak) tak mna napriklad velmi skoro zacali pocitovo tlacit aj tie - tehotenske som si teda kupila a su uzasne, rozmyslala som ako som dovtedy mohla zit bez nich 😀

diana2207
13. júl 2018

@vmm1986 kup si pekne haremky, mozes k nim tricko, tielko, bluzku... vsetko vyzera dobre a budes sa citit pohodlne

victory7897
13. júl 2018

Teraz sa nosia aj tričkove šaty,super volne, tie sa dajú nosiť aj s leginami keď je chladnejšie, plus vynosis aj potom... Hmko vie mat pekný výber, reserved tiež

yanni
13. júl 2018

Noooo ja som v piatom mesiaci a brucho nemam ziadne (nie, nie je to prve tehotenstvo). Zmestim sa este v pohode do vsetkych mojich povodnych veci.
Pri dcere bolo tiez jar-leto. Brucho mi zacalo rast po 25. tt.
Preco nechces leginy. Ved si nemussi kupovat tehotenske. ja mam rada leginy (ne tehotenske som nikdy nemala), uplne obycajne. Nosim ich ku satom, dlhsim bruzkam, tunikam.

Inak typicke tehotenske veci som ani nemala, jedny rifle, ktore som mala oblecene dva razy. Mne napr. liezol na nervy ten pas vysoko na groucho aj ten co je pod brucho.

Teraz v lete, aj na jesen nemas problem. Saty atd. Mas vela na vyber.

Horsie je uz, ked si celu druhu polku tehotenstva tehotna v zime.

janulka2811
13. júl 2018

Keď je teplo tak šaty,leginy a pri chladnejšom počasí už normálne teho nohavice,teplejšie leginy,tiež budem mať bruško až na jeseň,tak už pozerám čo sa kde nosí.Daj si teho oblečenie a je toho moc na výber.

lienka_snehulienka
13. júl 2018

Záleží, ako veľmi ti rastie bruško. Ja som vo štvrtom mesiaci vyzerala skôr nafúknuto, brucho žiadne 🙂 Nosila som bežné šortky, ale kúpila som si väčšie číslo - jednak som pribrala už predtým a do starých som sa nezmestila, ale rátala som aj s priestorom práve na takéto začínajúce bruško. Obľúbila som si tiež ľanové trojštvrťové nohavice s trochu vyšším pásom a širokou gumičkou - pás mi akurát sadol tak, že ma netlačili. No a potom tiež obyčajné 3/4 legíny a k nim voľnejšiu tuniku. A šaty - mám také, ktoré menšie bruško pekne schovali a väčšie sa v nich pekne ukáže.
Inak, tehotenské oblečenie s vysokým pásom je super, nič netlačí. Ak nechceš zbytočne míňať, pozri aj bazár. Dajú sa tu nájsť celkom pekné veci za fajn ceny.

tanikka
13. júl 2018

tak legíny podľa mňa nemusíš mať ešte tehotenské, zatiaľ by ti stačili aj normálne... alebo teda presedlaj na šaty a na sukne...

vmm1986
autor
13. júl 2018

ďakujem dievčatá za milé a praktické rady 🙂

asia83
14. júl 2018

@vmm1986 Šaty. Aj v zime. Mala som také na ramienka, univerzálne na každý deň, iba som si pod ne menila tričká či roláky.

elementissa
5. apr 2019

Ja sa na to tiež chcem spýtať - som na začiatku 3.mesiaca a pred tehotenstvom som mala v páse 57 cm (co bežne znamenalo, že myslíš sa na bruchu a bublinkujes na chrbte). Konfekcia 32/34. No, ale teraz je zrazu problém. Som v 10.tyzdni, ale všetci vidia, že som tehotná, lebo také veľké brucho som nikdy nemala a všetko mi je malé. Najhoršie sú silonky. Strašne ma tlačia na páse. Sú dostať nejaké tehotenské? Nosím šaty hlavne, v tých sa to dá zniesť, ale tie silonky sú konečná. Mate niekto podobnú skúsenosť?

evaachesa
5. apr 2019

@elementissa skus hodit do google tehotenske silonky 🙂

elementissa
6. apr 2019

@evaachesa vďaka, už som nejaké nasla 🙂

evaachesa
6. apr 2019

@elementissa prave dnes som kupila v lidli za 1,50 tusim :D

elementissa
8. apr 2019

@evaachesa jej super, ak sa mi podarí vyliezť z domu, určite sa pojem pozrieť 😁🤗

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre