Ako sa zbaviť stri? Skúsenosti s BiOil?

kristenbel
3. dec 2018

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať čo používate ženy, mamičky. Ako sa zbaviť strií ? Po pôrode sa mi spravilo veľa strií, hlavne na prsiach ale aj na bruchu. Začala som používať BiOil, používam ho už pól roka ale žiadne zmeny. Viete mi niekto poradiť čo iné by na to ešte pomohlo ?
Ďakujem

som_ponorka
3. dec 2018

@kristenbel no na hotové strie už toho veľa nepomôže, je to ako jazva, časom môžu vyblednut. Môžeš ďalej mazať bioilom alebo skúsiť nejaký krém na jazvy, ale tie sú dosť drahé.

janulka2811
3. dec 2018

Tiez uz mas do smrti,jedine plasticka operacia

lorela
3. dec 2018

Strie sa časom stanú menej viditeľné - vyblednú, ale už nikdy nezmiznú. Pokiaľ chceš proti nim skutočne zakročiť - tak jedine laserom, no najneskôr do jedného roka od ich vzniku.

whatever1
3. dec 2018

@kristenbel neboj casom vyblednu potom to nebude take strasne ako teraz...

monkabohdalova
3. dec 2018

@kristenbel ahoj , mne sa v puberte urobili veľmi škaredé hlboké fialove strie na stehnách, bola som zufala, nenosila som kraťasy, kupalisko nehrozilo...potierala som dennodenne olivovým olejom a teraz strie skoro ani nevidno;)

kristenbel
autor
4. dec 2018

@monkabohdalova mne sa takéto presne spravili na prsiach pred pôrodom a viete asi ako sa žena môže cítiť keď takéto niečo má ... 😏

awalancha3
4. dec 2018

@kristenbel ....nebud naivna...strie su hlboke trhliny, ktore sa zhojit nedaju, a ani nikdy nezmiznu...len casom zruzoveju na pribliznu farbu pokozky, ale viditelne budu vzdy....ale kludne natieraj a masiruj...farmaceuticki oligarchovia chcu pekne auta a exoticke dovolenky 🙂

anka712
6. dec 2018

BiOil je celkom dobrý ale nieje to nič extra, potom ešte aj taký krém som mala z lekárne a určite pohyb zaberá na strie a voda by sa mala piť dostatok ale tak voda zaberá väčšinou na celé telo.

ywett1703
15. dec 2018

mne pomohol nechtikovy balzam od farmasi strie mi vybledli

martina2ve
15. dec 2018

No nato uz nic nepomoze.Skusala som vsetko, po par rokoch som to vzdala a zmierila som sa s tym. 🙈