Starostlivosť o pleť - vrásky

jarmilasemankova
22. jan 2017

Neviete mi poradit ake su najlepsie a 100 % učinne krémy na vrásky myslim tym značky bioderma,vichy,eucerin,a aj nejake očne kremy lebo mam strašne kruhy pod očami. Lebo použivam značku Medi ale žial mi nepomaha.
Dakujem za odpoved 🙂

janinah
22. jan 2017

Škoda peňazí,na kruhy pod očami nepomôže nič,len prekrývať makeupom...pokiaľ si zdravá,samozrejme.

tanecnica82
22. jan 2017

@jarmilasemankova mne pomohli pit viac vody..trosku sa to upravilo

natalkanasta
22. jan 2017

@jarmilasemankova Zalezi aj od toho, co je pricinou tych tmavych kruhov pod ocami, unava? Vidim, ze mas 25 rokov, ono to s vraskami asi este vela spolocneho mat nebude. Moj tip, dobry spanok, vela vody, kvapky do oci, pod oci chladivy ocny gel, su aj rozne gulickove a na prekrytie napr. od yves saint laurent touche éclat (vygoogli). Kremy konkretne, ktore robia zazraky poradit neviem, zalezi od pleti, myslim, ze tie tmave kruhy pod ocami ani nevyriesia. A ako vyzera plet, zalezi hlavne od toho, co do tela davame, teda od stravy.

janci05
22. jan 2017

Ak si robíš sáčkový čaj, tak si odlož vyluhované sáčky do chladničky a na druhý deň, alebo aj trochu neskôr vychladené si ich daj na oči, to pomáha proti opuchu očí a čiernym kruhom pod nimi.

nadezda2222
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzulka474
22. jan 2017

Na prvé vrásky je výborný krém od Vichy slow age, akurat ho používam a je naozaj super.

lorela
23. jan 2017

@jarmilasemankova 100% účinné krémy neexistujú. Veľa robí genetika.
No a čo sa týka konkrétnych značiek, v každej sa nájde lepší aj horší produkt, a každému aj niečo iné sadne. Veľkou pravdou je už spomínané, čo telu dodávame zvnútra sa do veľkej miery odrazí aj navonok. Dostatočný pitný režim je alfou a omegou 😉.
Mne osobne sadli výrobky značiek Bioderma, jeden jediný z Vichy - hydratačný krém s termálnou vodou a Clinique.
V tvojom veku ti odporúčam najmä hydratačné krémy ako výbornú prevenciu proti vráskam. A na tmavé kruhy pod očami niečo zo spomenutých značiek.

eva99999
23. jan 2017

Kruhy pod očami môžu byť aj z alergie, alebo genetického pôvodu. Krémy veľmi nezaberajú, skôr sú prevenciou proti vráskam. Z lekárenských značiek odporúčam La Roche, na prekrytie guličku farebnú od Vichy Teint Idealia , istotne ale treba sa odličovať hned ako sa dá a nepoužívať maskaru na spodné riasy, zvýrazní to kruhy.

majloo
23. jan 2017

@jarmilasemankova dobre vysledy som mala so slovenskou firmou Dulcia, maju taky kofeinovy krem na oci, vonia ako kava a ten sa dava len na noc, ale na kruhy a aj mne na vrsky zabera, ja mam 35 rokov. Dalej nedam dopustit na Clinique krem na oci, myslim All about Eyes, kupujem v zlavach v parfumerkach alebo na Notino.sk, ale ten je uplne super za mna a to moc do kozmetiky nezvyknem investovat

damoska
24. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ja som spokojná so značkou Mizon. je sice trošku drahšia, ale naozaj kvalitná a oplatí sa do nej investovat

sonka1981
26. júl 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

skušali ste aj nejaky pristroj ja tvar? Na vrasky?

jarmilasemankova
autor
26. júl 2018

@sonka1981 nie neskusala som