Náhle a silné krvácanie 3 dni po kyretáži

alex666
31. júl 2016

Ahojte! Som 3 dni po kyretáže kvôli odstráneniu polypu maternice. Po zákroku som krvácala iba asi 2 hodiny a odvtedy už len jemne špinila, takmer som si to nevšímala. Dnes som sa však riadne rozkrvácala, vložka mi nevydrží ani hodinu, tak mám strach, čo to je... Riadna menštruácia to určite nie je (tú mám dostať až o 10 dní) a povedali mi, že po kyretáži by krvácanie nemalo byť silnejšie ako menštruácia. Máte niektorá podobnú skúsenosť?

moni244
31. júl 2016

Nemam skusenost, ale keby nastala u mna takato situacia, nepisem na kona ale volam na pohotovost

maminkynafazulka
31. júl 2016

Ja by som si zavolala na pohotovosť.. moja mamka tiež takto krvacala sice z ineho dovodu a skoro vykrvácala..

tinqua
31. júl 2016

Krvacanie po kyretazi znamena minimalne zapal...pohotovost

alex666
autor
2. aug 2016

Ahojte, pisem sem, aby som dala vediet, ako to nakoniec dopadlo, mozno to niekomu v buducnosti pomoze. Krvacanie bolo naozaj silne a trvalo asi 12 hodin, doslova zo mna vypadavali obrovske kusy zrazenej krvy velkosti pingpongovej lopticky. Po 12 hodinach to ustalo a zmenilo sa na spinenie. Na pohotovost som nesla, nechcela som hned panikarit. Pogooglila som na zahranicnych strankach a nasla som forum, kde vela zien opislovalo to iste...teda par dni po kyretazi sa nic nedialo a potom nastalo velmi silne krvacanie, co ma trochu upokojilo. Rano som zavolala svojmu gynekologovi, ktory povedal, ze kedze som nekrvacala hned po zakroku, krv sa nahromadila a odisla naraz. Na dalsi den som sla na kontrolu a doktor potvridil, ze maternica uz bola cista a vsetko je ok. Este jemne spinim, ale to by malo trvat este par dni.

lucinkab
16. máj 2018

@alex666 dakujem 😘 mne robili kyret 5t po prode vcera pred obedom po zakroku ked som sla domov iba spinenie a dbes vecer nahly naval krvacania- ukludnila si ma,rano volam dr

alex666
autor
17. máj 2018

@lucinkab som rada, ze som pomohla, drzim palce! 🙂