Ako na 3,5 ročného syna?

gucciok85
4. apr 2017

Ahojte mamičky.
Potrebovala by som poradiť.
Môj 3,5 ročný syn chodí do škôlky,ale len na 4 hodiny. Chcela by som aby tam už chodil na celý deň,aby som mohla isť do roboty( chodim si privyrabat ale to nestačí, je to málo). Lenže problém je tam,že malý sa nechce v škôlke pýtať na veľkú potrebu. On povedal: že tam nebude chodiť,on chce len doma kakať. Doma musìm byť pri ňom keď kaká. Už mu "ušlo" v školke,lebo sa nepýtal na wc a učitelka povedala,že keď má takéto "nehody" tak nemôže tam ostať spať. To bolo ešte v novembri 2016. Tak som to nechala tak,že počkám ešte. Len dokedy mám čakať. Keď bude mať 4 roky? Ako to riešiť? Mala niektorá z vás takýto problém s dieťaťom?
Diky dopredu za rady. 🙂

lubina
4. apr 2017

@gucciok85 neporadim ti, ale nasa starsia dcerka tiez nechcela v skolke ist na velku potrebu. Nikdy to neurobila, niekedy sme utekali domov, len aby to stihla...az do zaciatku skoly chodila iba na doobedia....proste to tam nemala rada, stale hovorila, ze kaka bude iba doma...

kaja73
4. apr 2017

mam dvoch synov...jeden uz dospelk a druha prvak..ani jeden nikdy nesli na velku potrebu v skolke a ani v skole..to su proste taky typy ludi... naucili sa vydrzat a stolica sa im casom proste upravila,bud na hned rano,alebo vecer..

leeenka26
4. apr 2017

Nas 5 rocny tiez len doma kaka kazdy vecer pred vecernou hygienou. Inak nie.

dominika6
4. apr 2017

@gucciok85 nechaj ho na wc samého a na celý deň ho nechaj od septembra

gucciok85
autor
4. apr 2017

To by mi nevadilo,že v škôlke by nekakal. Len keď by mu trebalo tak sa nepýta na záchod,radšej pustí do nohavíc.
Tiež som uvažovala,že to nechám tak do septembra. Bude väčší,mudrejší. Cez týždeň nemám ho na koho nechať. Takto nezvladáme účty platiť z 1 platu. Muž stále ráno robí. Svokrovci ho bravaju na víkend.
Preto ma zaujíma ako to riešia mamičky, keď su v takej situácii.

tortelinka
4. apr 2017

@gucciok85 môj syn chodí už 3. rok do škôlky, ani raz tam nekakal, vždy počká domov , alebo ráno