Sú lepšie jasličky alebo škôlka pre dvojročné dieťa?

nnell25
13. jan 2012

Caute baby,
potrebujem poradit. Mam dvojrocneho synceka a chcela by som ho dat bud jasiel alebo skolky. Problem je v tom ze predavame byt a neviem ci mam maleho nahlasit v starom obvode alebo v novom a ci vobec do jasiel alebo do skolky. Vedeli by ste mi poradit nejaku skolku v petrzalke kde by mi ho zobrali ako dvojrocneho?Popripade v meste. A kolko dopredu ho musim vsade zapisat?Dakujem velmi pekne

sisaha
13. jan 2012

@nnell25 ak chces v Petrzalke, tak odporucam "U Sonicky". Tam si mozes byt ista, ze tvoje dieta dostane to co naozaj potrebuje. 😉 Este na otazku ci jasle, alebo skolka, tak odpoved: skolka..Jasle su predovsetkym o "strazeni" deti, v skolke sa bude posuvat dopredu..

zuzana581
13. jan 2012

@nnell25 ahoj. Kamarátka si pochvalovala škôlku Iľjušinovú v Petržalke. A určite by som dvojročné dieťa dala skôr do škôlky, ako jasiel. Za predpokladu, že nemá plienky samozrejme. Čo sa obvodu týka, tak bude asi praktickejšie ho dať do nového obvodu, ako ho nechať v starom a potom dochádzať, ale je to individuálne. My sme po presťahovaní dcéru nechali v starom obvode v škole a je to v pohode.

nnell25
autor
13. jan 2012

Aj ja som sa asi rozhodla pre skolku, plienky mavame este pri spinkani cez den doma nie ale ked sme mimo domu tak sa este pocika ale zapracujeme na tom a dalo by sa to asi vyriesit. No co sa tyka obvodov je to horsie lebo teraz sme v podunajskych biskupiciach a budete sa stahovat do petrzalky co je dost daleko. NO ale aspon som prisla na to ze jasle uz ani nemusim zvazovat, lebo inak je sikovny rozprava len tie plienocky este doriesime. Dakujem ste zlate.