Bolesti lonovej kosti 10 dní po pôrode

xxmarinka
20. okt 2013

Ahojte,
Chcem sa opýtať či niektorá nemáte skúsenosti s bolesťami v lonovej oblasti. Ja som 10 dní po pôrode a bolí ma to tam dolu a ani neviem presne popísať čo. Stehy to nie sú zápal maternice nemám len bolesti ako keby lonovej kosti, ktoré ma obmedzujú napr keď chcem vstať z postele. Chodím tiež tak zvláštne.
Nemali ste podobný problém ? Bol to môj prvý pôrod, takže sama neviem posúdiť či je to normálne, že som ešte 10 dní po pôrode taká ubolená.

destra
20. okt 2013

ahoj aj ja som to mala,hlavne tesne pred porodom a asi 5 dni po porode,ale ja som sla cisarakom.rozmyslam,ci to nebolo tym,ze sa nam telo pripravovalo na porod,nejak sa nam ta panva-lonova kost rozsirovala,alebo co...lebo ked som to vravela dokimu,tak povedal,ze to je normalne.

zuzka_bluzka
20. okt 2013

Mna ta kost alebo co to, bolela po porode nenormalne asi 3 tyzdne, hlavne ked som stala a nepotesim ta, ale boli ma to aj teraz rok po porode, ked som dostala menzes, to som pred tehu nikdy nemala, viem presne o com hovoris, je to velmi zvlastna bolest, ja tomu hovorim ze ma boli podvozok 🙂 pojdem teraz k dr. ci to je normalne, ze ma to teraz kazdy mesiac boli.

jul11
20. okt 2013

@xxmarinka ahoj,ano,predbporodom sa to cele posuva.dalsia vec.nekojus nahodou v sede?mna bolela kostrc a aj lonove kosti od kojenia,mala dlho papavala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre