5 mesačná dcérka má soplíky

ve_ro_ni_ka
17. feb 2017

Ahojte maminky
Mam k vam otazocku ohladom soplikov.mam 5 mesacnu dcerku ktora ma sopliky uz 2 mesiac.su to cire az biele sopliky.zo zaciatku som jej davala nasivin kvapky.tie jej nejako nezabralo.potom sme boli u doktorky a ona nam predpisala fenistil a aj morsku vodu jej kvapkam do nosteka.pp tyzdni ziadna zmena.jej tie sople netecu...len sem tam pocujem ze mq plny nostek..odsavame...a dnes som s noi bola na kontrole a uz nam predpisala antibiotika do nosa pamycon.len m obavy zw lwbo som citala zw pokial.niesu zelene sople tak netreba ich ppuzivat.predsa su to antibiot.a a este jej roboli crp ktore mala negativne aj ji ppcuvala a mala ciste dychanie.myslite ze tie pamycon jej mam davat...?alebo staci odsavay a davat morski vodu?dakujem za odpovede

charlie1980
17. feb 2017

Ano, davaj jej, Ked ti kazala. U nas mal 6t taky isty priebeh. Na poradni som to spomenula, dala mu Nasivin, Fenistil. Potom mu to preslo na priedusky (von sme Este Ani nestihli ist). Tyzden v nemocnici. Cely bol zahlieneny.
Ja sople odsavam cievkou na kojenie, dali mi ju v nemocnici, je napojitelna na hadicku z odsavacky na vysavac, ca 2 cm do nosteka a vytiahne Aj zadne sople, ktore odsavacka nevytiahne, ktore len stecu. Aj v nemocnici takto odhlienuju novorodencov.

janci05
17. feb 2017

Nám najlepšie zaberá kombinácia Mar rhino pre deti a sprej do nosa Vincentka+keď máme Pamycon alebo Uniflox tak ho dávame samozrejme tiež.