Ako zabaliť kočík do lietadla?

tatmamina
27. jún 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti, resp. viete poradiť, ako zabaliť kočík do lietadla, aby sa nepoškodil, nezašpinil??? Dakujem za všetky rady 🙂

kinkinga
30. jún 2012

kocik balit netreba,pokial viem,tak ti ho pred vstupom do lietadla vezme personal,a odlozi do priestoru niekde v lietadle ale neviem ci priamo do batoziny ako idu kufre.mozno na internete tej danej leteckej spolocnosti zitis viac,pripadne si skus zavolat na zakaznicke cislo urcite maju nejaku linku,

miracle
30. jún 2012

Kociar vascinou specialne balit netreba. Mozes ho bud odovzdat v odletovej hale spolocne s batozinou a potom prechadzas letisko bez neho. Vtedy treba zabezpecit, aby z neho neodpadli nejake slabo drziace casti, lebo sa s nim bude hadzat ako z ostatnou batozinou.
Vascina vsak kociar odovzdava az tesne pred vstupom do lietadla. Po pristani nastanu dve alternativy - kociar ti vylozia hned po pristati (niekde na zem, ked prsi, niekedy vylozia az s batozinou), alebo niekdy ked pristavuju tu dlhu chobotoidnu chodbu zvyknu kociare prihodit na pas k batozine.
Kociare sme nijako extra nebalili a to mame nalietane desiatky letov. Ale stale som preferovala lietat s nejakym lacnejsim/starsim modelom, keby sa nahodou poskodil. Okrem natrhnutia ulozneho vrecka vinou nespravnej manipulacie sa nam nic nestalo.