Aký digitálny bezdotykový teplomer je najlepší?

luky1313
13. dec 2011

chcela by som sa poradiť či nema niektora z vas skusenosti s digitalnym bezdotykovym teplomerom, ktora značka je najlepšia a cenovo pristupna, mala mi nechce dať za nič zmerať teplotu a tieto ževraj dokažu zmerať za 2 sekundy, dik za odpovede

tamina969
25. okt 2015
Používateľ tamina969 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamina969.

Ahoj, skús pozrieť ďalšie diskusie, či otázky, je tu toho veľa. 🙂 Keď sme sa rozhodovali, tiež som prebehla celého modrého koníka. Nakoniec sme zobrali bezkontaktný teplomer od truelifecare - nemôžem sa sťažovať, vyhovuje nám. 🙂

j_a_n_k_a
25. okt 2015

Mame Topcom cenovo dostupny a meria presne ako ortutovy teda nemeria bludy. Teplota sa ale nemeria na stred cela ale na boku na soanku.

misscelaneous
25. okt 2015

My mame microlife, ma aj mody na merania teploty inych povrchov a vody, vyuzivam na kupanie, mliecko, prikrmy. Ked mam podozrenie ze ma mala teplotu, odmeriam na spanku a pre istotu, ak ukaze, tak aj v ritke. Rozdiely tam ale markantne nie su.

adinka83
10. nov 2015
Používateľ adinka83 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adinka83.

Ako tak pozerám, tak otázka je už dosť stará, no hádam moja odpoveď pomôže nejakej inej mamičke. 🙂 My sme sa tiež dlho nevedeli rozhodnúť, no nakoniec som objednala z internetu. Kamarátka mi poradila stránku truelifecare.cz. Tak som sa nechala prehovoriť aj ja a super. 🙂 Tiež sa dá použiť aj na tekutiny, alebo hocičo iné.