Detralex kvôli kŕčovým žilám v tehotenstve

2231987
13. dec 2016

Mamicky brali ste v tehotenstve na krcove zily Detralex? Mne ich dnes predpisal gynekolog koli novym krcov.zilam ktore mi vysli. Som v 4mes. Na letaku som citala,ze pri brani lieku Detralex neni mozne kojit, co strasne chcem aj pri druhom babatku. Pri prvom som ich nebrala. Dakujem za vasu odpoved

ukulela
13. dec 2016

@2231987 ja som mala detralex pri kojeni.doktor mi ho predpisal, lebo iny liek mi nemohol dat a kojila som. upozornila som ho na to a povedal, ze mozem, v niektorych temach sa uz tu o tom pise, pohladaj vo fore. na letaku to neodporucaju, lebo sa nerobili konkretne vyskumy pre tento liek - ale liecivo ako take asi nie je kontraindikovane pri kojeni. takze co sa tyka kojenia, s detralexom moze byt.

lenkahorny
14. dec 2016

Ahoj, ja som brala Detralex pri oboch tehotenstvach ale absolutne mi nezabral. Pri druhom som mala taku zilu ze som bola rada, ze mam planovanu sekciu. Kazdopadne, po porode sa vacsinou zily vratia do viac menej povodneho stavu a asi lieky uz nebudes musiet ani uzivat, tak sa kojenia neboj. Ja som zmenila cievneho chirurga, bola som na odstraneni krcovych zil a vyslovene mi povedal ze nech sa neopovazim brat Detralex alebo daco podobne. Vraj nie je dokazane, ze by fungovali. Jedine co pomaha, su kompresne pancuchy, pripadne operacia. Ale to je zas nazor jedneho lekara, s inym som to nekonzultovala. Ale pancuchy by som si nechala na tvojom mieste predpisat, aspon sa ti nebudu zhorsovat

julik104
2. dec 2017

Kočky,ak by ste niektorá využila detralex, zostali mi 3 filmy- záruka do r.21, ja už nemusím brať, za symbolickú cenu posuniem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre