Escapelle a bolesť hlavy

peterkz
8. feb 2018

Dobrý večer.Zhruba pred týždňom som mal s priateľkou nechránený pohlavný styk.Nedal som to do nej,o pár minút išla na wc a potom som jej to urobil ešte pomocou ruky.Potom ma však napadlo, že som do nej mohol niečo zaniesť, akže pre istotu do 48 hodín užila tabletku escapelle(užila ju 4 dni dozadu).Po druhom dni užitia tabletky ju začala bolieť hlava a bolesť pretrváva.Čítal som ,že by sa mala dostaviť menštruácia no ta neprichádza.Myslite si že môže byť v tom?Alebo tá bolesť hlavy naznačuje príchod menštruácie?Ďakujem za odpoveď.

adriannasvk
8. feb 2018

Ak uzila tabletku tak si myslim,ze je velmi mala pravdepodobnost ak vobecje,ze je tehotna,zle jej moze byt z tej tabletky ako neziaduci ucinok....ja ked som pred xy rokmi tuto tabletku po zjedla tak mi mens hned neprisla,prisla mi vtedy ked mi mala prist....ja si myslim,ze tehotna nie je☺

peterkz
autor
8. feb 2018

@adriannasvk Ďakujem za informáciu a taktiež aj za rýchlu odpoveď.🙂

eliska13
8. feb 2018

@peterkz to sú nervy však?🙂)tehotná s najväčšou.pravdepodobnostou nebude a hlava ju boli asi z tých hormónov

peterkz
autor
8. feb 2018

@eliska13 Ani mi nehovorte..V kuse som myslel iba na to..Takéto veci podľa mňa netreba podceňovať a brať na ľahkú váhu..😅🙂

zaba22
8. feb 2018

@peterkz ale na to treba mysliet skor. Ta tabletka je hrozne svinstvi

akynka
8. feb 2018

@peterkz taketo veci netreba podcenovat a brat na lahku vahu..to vies az teraz? Sup sup vybavit sa antikoncepciou.
Tehotna nieje.

ellemell
9. feb 2018

Podľa mňa jej je skôr zle z tej tabletky ako z tehotenstva. Počkajte či príde ms alebo nie a uvidíte ale je tam veľmi malá pravdepodobnosť.

libawet
9. feb 2018

@peterkz mňa len zaráža, ako dospelý človek akým predpokladám, že si, si môže myslieť, že žena otehotnie pomocou ruky, aj keby na nej niečo mal ( akože, kam si jej tú ruku až dával ? Aj keby, tak šanca je takmer nulová ) .Tehotná nie je. Doštuduj si, pred tým ak vôbec začneš sex. žiť, ako vôbec dochádza k oplodneniu a čo sa pri tom deje, ak sa spermie vôbec dostanú do maternice.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre