Mám kúpiť kozie alebo kravské kolostrum?

lacamada
8. jún 2016

Zvažujem kúpu kozieho kolostra. Má niektorá z vás nejaké skúsenosti. Najradšej by som tekuté kozie kolostrum, ale to som bohužiaľ na nete nenašla, že by niekto predával. Zaujímalo by ma, či sa nájde niekto aj s negatívnymi skúsenosťami.

ivanusko
28. jún 2016

Asi nie....podla mna je lravske kolostrum lepsie....podporuje nulovu imunitu u deti...je proste ne vsetlo. Netreba ziadne lieky ani atb... Staci ti ak das tvojmu dietatku vypit kolostrum....je to sice drahe,,,ale je tam vsetko co pomoze dietatu....urcite netreba pozerat na ceny. Ppzri si to na nete urcite to najdes...pocula som,,ze to kravske kolostrum vyliecilo vela ludi z vaznych chorob....urcite si o tom precitaj... Drzim palce

luna79
2. okt 2018

My mame skusenosti s kozim susenym kolostrom Capramilk, nedam dopustit, syn vysadil antihistaminika a je bez alergickych soplikov.

mazopapagaj
8. nov 2018

existuje prosím vás tekuté kozie kolostrum? Máme malé deti a neviem si predstaviť ako im dám talbetky...

veryhappy
31. jan 2019

@mazopapagaj ja som davala synovi tvrde tabletky rozomlete v maziari s troskou tekutiny cez panadolovu sttiekacku, bez problemov. A nadherne fungovalo. A funguje. Ma 4 a pol roka a este nikdy nebral antibiotika(v jasliach od 1.5roka).

mazopapagaj
2. feb 2019

@veryhappy my davame ci skôr sme dávali tekuté od firmy Delta. Myslím, že účinok nebol žiadny a deti boli choré keď to na ne prišlo. Aj momentálne je dcéra druhý týždeň "PN" so zápalom priedušiek.

veryhappy
2. feb 2019

@mazopapagaj my sme si to zas skusili prave teraz 🙂. A za 3 dni sme sa dali dokopy z kasla a zeleneho sopla. A prave tvrde tablety- pretoze su patentovane a neznici ich zaludocna kyselina. Preto som ja osobne nikdy prave kvoli tomu tekute nekupovala. A ani tobollkove nie.

mazopapagaj
3. feb 2019

@veryhappy manželka by v tom aj pokračovala, ale mne to príde ako vylievanie 40€ za týždeň do záchoda. Dávame to Totiž dvom.

mazopapagaj
3. feb 2019

@veryhappy a ktoré konkrétne kolostrum používate?

veryhappy
3. feb 2019

@mazopapagaj ano, to je pravda, je to drahsia zalezitost ☹

veryhappy
3. feb 2019

@mazopapagaj poslala som vam foto do spravy

14lenka80
9. mar 2019

@mazopapagaj Mam skvele skúsenosti s tekutým colostrom od LR.
Veľmi závisí od dávkovania. V čase viróz je potrebné zdvojnásobiť dávku, v akútnych prípadoch, vysokých horúčkach podávať aj každé dve hodiny.
Na mňa, keď cítim, že niečo na mňa lezie každé dve hodiny a fľašku 125 ml sa snažím do 24 hodín vypiť. Aaaaa je všetko v poradecku ☺️

andrea6746
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janula2511
13. jan 2020

@mazopapagaj ako dlho dávate už kolostrum?

14lenka80
14. jan 2020

@janula2511 ja osobne tekute colostrum používam v akútnych prípadoch (ale dlho neboli, lebo pijem aloe) a kapsulove som si dávala pri bolestiach kolien spolu s aloe Freedom s obsahom kolagénu) Dobre je ho dávať, keď je nejaké chrípkové obdobie vo zvýšených davkach

mazopapagaj
3. mar 2020

@janula2511 už ho dávno nedávame. Minuli sme dvojmesačnú dávku, z čias keď som sem prispieval a viec sme to neriešili. Osobne som voči tomu skeptický. Mnaželka by so mnou nesúhlasila, ale podľa mňa je to placebo.

veryhappy
4. mar 2020

@mazopapagaj
@janula2511
urcite to nie je placebo 😊. Chodime na kontroly(na taky pristroj, nie k doktorom,kolostrum nemame od doktora, kam na ten pristroj chodime!) a vysledky vidime. Je to cisty imunoglobulin. Len treba mat ozaj overeny produktmy uzivame kozie a v specialnych tvrdych tabletach, kt.neznici zaludocna kyselina-je to celosvetovo patentovane- tekute a kapsulove z 3/4 znici zalud.kyselina). My davame celu zimu malemu 2x denne 1. Ma 5 a pol roka, celu zimu nebol ani raz chory a antibiotika v zivote nebral. To by placebo asi neurobilo. Ja mam chronicku obstrukcnu chorobu pluc, beriem to 3x1 a uz sa toho v zime nevzdam, aj imunologicka mi to odobrila, ze pre mna je to zlato. Takze tak 😊

delly16
14. sep 2020

@veryhappy ktore konkretne beriete prosim?

veryhappy
15. sep 2020

@delly16 od nesmrtelny.sk tie tvrde ,,extra,,

14lenka80
15. sep 2020

Z mojej skúsenosti môžem odporučiť tekuté colostrum od LR. Mne veľmi pomohlo

22bosorka
1. júl 2022

@veryhappy dobrý deň prosím aku značku beriete

certica22
1. júl 2022

Tiež som za kravské colostrum od lr aj my a aj okolie sme veľmi spokojní, stojí to za tie eura...
ak by ste niekto potrebovali napiste a poradím vám ako ho získať za nákupnú cenu dokonca tento mesiac je akcia aj na tabletkove 🙂

martina8995
9. feb 2023

@veryhappy Pekny vecer. Dcerka sa trapi s ekzemom. Mozem Vas poprosit o zaskanie znacky kozieho colostra tvrde tablety ktore spominate ze zabera najlepsie? Dakujem

veryhappy
10. feb 2023

@martina8995 dobry den. Na webe nesmrtelny.sk maju tie tvrde. My sme presli na tobolky(kvoli cene) capramilk. Pekny den

martina8995
10. feb 2023

@veryhappy dakujem pekne. Prosim Vas a zabera vam tiez dobre od Capramilk?ja by som tuez chcela skusit Capramilk ale neviem podla Vas tiez pozeram na cenu doteraz sme pili pol roka kravske tekute a uz ma to dost vyslo velmi.

veryhappy
10. feb 2023

@martina8995 syn nebyva chory, bude mat 9rokov a antibiotika este v jeho zivote nemal, berie 2ks denne. Virusy obcas chytil, ale rychlo sa zotavil. Davame pri infektoch k tomu aj lactoferrin.

martina8995
8. máj 2023

@veryhappy Pekny den prosim Vas. Akej znacky ste prosim kupovala tobolkove kolostrum? Ja tiez kupujem id capramilk lebo tvrde tablety som nikde nikdy nenasla. Moja znama ma kozu a nadojila prvy den po napiti narodenej kozicky kolostrum a sups do mraznicky. Myslite ze ak by taketo dcerka uzivala? Ta pani si to velmi chvali. Mozete aj SS ak nechcete uvadzat znacku tej tvrdej kapsule kolostra 🙂dakujem dcerka ekzem histamin ma 2,5 roka vela potravin nemize.