Bolí ma spodok brucha. Môže mi bábo tlačiť na črevá?

mia_ko
11. sep 2012

Ahojte, som v 30 tt a pobolieva ma spodok brucha, ako by sa mi chceli robiť krče na hnačku ale nedá sa mi ísť ani na záchod a aj s vetrami je problem. Je to len toto alebo to môže byť dačo s dieťaťom? Alebo mi len tlačí na črevá? Ďakujem

lilysk
11. sep 2012

Ahoj .Ja som mala to iste -pravdepodobne ti dietatko tlaci na creva aj na maternicu aj na vnutornosti aj vlastne si robi miesto ...to vsetko spolu vytvara taky tlak na organizmus . Ak mas aj travace problemy doporucujem si dat slivkovy kompot ,alebo si kup na trhu slivky akurat je sezona a daj si zopar len tak pribezne denne ....uvidis ako ti to uvolni aspon creva a nastartuje travenie .Ja som brala este chlorellu -kupila som v lekarni a aspon travenie sa mi upravilo .... to tie tlaky uz budes citit lebo ako babatko rastie tiez potrebuje miesto .
Pokial by si mala pochybnosti o tom ci j e vsetko v poriadku zase ty musis citit nakolko mas polesti radsej chod na sono a budes mat istotu ,ze je vsetko v poriadku .
Drzim ti palce a zelam vela zdravicka

miss_stanya
11. sep 2012

ano, moze byt, tiez mam niekedy taky pocit, ze mi to tam dolu praskne....kedze sa to vacsinou uvolni po tom, co ma to dozenie na wc. predpokladam, ze to budu creva a zazivanie....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre