Zmenené znamienko

mimimami3
1. máj 2018

ahojte. Dnes som si vsimla, ze sa mi zmenilo jedno znamienko na hornej strane zapastia. mam tam tri kusok od seba, jedno vzdy velmi mierne vytrcalo nad kozu. no dnes som si vsimla, ze je vystupene viac, velkost stale rovnaka. no mam v nom (alebo okolo neho?) pocit svrbenia / palenia. a jeho okolie je zacervenane. samozrejme chcem ist hned zajtra k lekarovi - ku komu ale? na kozne? alebo su na to specialne ambulancie? a potrebujem odporucaci listok od vseobecnej lekarky? chcela by som, aby sa na to nejaky lekar pozrel cim skor, nie ze mi da kozny alebo kto sa tym zaobera termin o dva mesiace...

miriama11
1. máj 2018

Na kozne netreba listok od obvodneho.oni to vedia skontrolovat.a pripadne aj odstranit.mozno by bolo fajn ist dat to skontrolovat na kozne do nemocnice tam to v pripade vedia aj odstranit a poslat na skontrolovanie.

erickatt
1. máj 2018

Mne tak kontrolovala a ze rastie keď svrbi. Isto treba ísť. A neskriabat ho.

tomika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nika82
2. máj 2018

na kozne odporucaci listok NEPOTREBUJES, ona ti to pozrie a odporuci co dalej bud v klude

ludasova
3. máj 2018

@mimimami3 Ahoj,ako si prosim ta dopadla s tym znamienkom,ja mam tiez take svrbive,chcela som sa objednat,len maju bud dovolenky alebo beru len na objednavku. Vsetko dobre prajem

mimimami3
autor
3. máj 2018

@ludasova Aj nasa kozna berie len na objednavky, to aj dva tyzdne vopred sa objednavaju. ale s tymto ma zobrala aj bez objednavky (a naozaj odporucaci listok nepotrebujes). len som si pockala, ale to nevadi, hlavne ze som hned v ten den vedela. pozrela to cez taky minimikroskop a foto ulozila do pc. zhubne nie je, ale je poranene (netusim, ako sa to stalo, mozno o nejaky zips, ruksak....? nemala som ani kvapku krvi nikde okolo), co moze sposobit, ze bude menit tvar. takze o mesiac kontrola a porovna s fotkou z tohto vysetrenia. ak bude treba, o mesiac to hned aj vyberie. ani si nevies predstavit, ako mi odlahlo, ze je to nezhubne... v kazdom pripade, so znamienkom treba ist cim skor, ja som bola pripravena, ze ak bude treba, zaplatim aj za prednostne osetrenie, len nech mi to hned v ten den pozrie a ak bude nutne, aj hned odstrani (zatial to nutne nie je, uvidime o mesiac)

italy2
3. máj 2018

aj ja sa opýtam,je možné,že znamienko zmenilo farbu pri užívaní antb.?Si tak myslím,že to bolo antibiotikami....týždeň po doužívaní sa farba bledunko hnedá vrátila(predtým tmavo hnedé)

ludasova
3. máj 2018

@mimimami3 jej,tak to je super,ze ti to dobre dopadlo,ten pocit ulavy je na nezaplatenie. Ja som nakoniec vybavila termin na bud.stredu,uz to budem musiet vydrzat. To mas ozaj dobru koznu,ale takto by to malo byt,ze by mala zobrat hned. Tak nech ti to aj o mesiac dobre dopadne!

miska1518
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miska1518
Autor odpoveď zmazal
Zobraz