Viete pomôcť s poruchou spánku?

230804
12. apr 2015

Potrebujem pomôcť už som z toho zúfalá mam 16 mesačného synčeka ktorý má nekľudný spánok. Do 3 mesiacov spal ukážkovo budil sa 3 až4 krát za noc v cca 3 až 4 hodinových intervaloch a potom to začalo. Zaspáva stále v rovnakomn čase o 20hod plus mínus par minut. Zaspí sam nemusím ho uspavat. Vypije fľašu Mliecko chvíľu sa prevaluje potom zaspí. Na max 3hodiny a potom sa pravidelne budí v 1,5 až 2 hodinovych intervaloch. Už som skúšala asi všetko. Hlad smäd ani plná PlienkA mu nevadí. Interval budenia je rovnaký. Je nekľudný. Príde ráno este aj tesne pred vstanim je nepokojný akonahle poviem ze môžme vstávať je ako vymenený. So spánkom cez deň nemá žiadny problém. Spinka bud raz 2 hodinky ale dvakrát po hodine záleží aký je unaveny. Pýta sa sám spinkat. Už ma kruhy pod očami co v noci nespi dobre. Pripisovala som to už aj zubkom ale trvá to už dlho takže aj zubky som vyradila. Ak máte nejaké napady ale podobne skúsenosti poraďte. Ďakujem

janickacrazy
12. apr 2015

No asi ti veľmi neporadím, mne mladší syn spával takto nanič asi do 2 rokov, bez nejakej zjavnej príčiny, no niekedy ho bolelo bruško, lebo ked som mu ho skúsila, mal ho tvrdé, tak som mu ho vždy pomasírovala a potom zase zaspal, u nás sa to zlepšovalo postupne vekom nejak samo, teraz má 4 roky a prespí už pekne celú noc bez budenia, no raz za čas sa mu stane, že sa v noci zobudí, ale to fakt je už málo. Asi treba len vydržať.

janinah
12. apr 2015

hlad ani smäd mu nevadí? mne sa dieťa budilo na smäd a hlad do 3r.,ak dostalo napiť či kakavko nadránom/čaj nestačil/ tak spalo ďalej...ešte by som skúsila premiestniť postielku a spať v inej izbe

dorotka202
12. apr 2015

nemusi to mat nejaku konkretnu pricinu.aj moje deti sa v noci budili,prvykrat sme prespali celu noc az okolo troch rokov.aj teraz ma mala rok a budi sa v noci,obcas pomoze kojenie,ale niekedy uz ani to nechce len place,alebo ju musim kolisat v sedacke.a mozu to byt aj tie zubky.ved idu vlastne v kuse,s malymi prestavkami.nam teraz idu stolicky,tak uz zas mame vesele noci.myslim si ze z toho musia vyrast.a ked je inac v poriadku tak len pretrpiet.alebo skus nieco z homeopatie.urcite je tam nejaky liek aj na to.nam nepohlo nic,len vyrast z toho.ja si spominam,ze aj chleba s maslom som synovi raz o jednej rano davala,lebo si zmyslel ze je hladny.a starsi mal obdobie ked sa musel v noci hrat take dve hodinky a potom dalej spal.proste deti.tak vela zdraveho spanku prajem.

bonaqa2013
12. apr 2015

3 dieťa mi takto zle sávalo asi od 6mes. do 1,5 roka. potom to prešlo samé. Naša vrieskala celé noci - doteraz sme na príčinu neprišli. Ani lekár nič nezistil. V súčasnosti má 6 rokov.
Syn tiež zle spával, ale on bol neustále hladný. Takže v noci zjedol rožtek, vypil mlieko, pohrali sme futbal a spali sme ďálej. Syn má v súčasnosti 20 r.