Bude druhá sekcia plánovaná?

10. jan 2025

Ak som mala prvu sekciu akutnu tak druha bude planovana ?? Chcela by som dalsie dieta ale len sekciou, nebudem potrebovat indikaciu? Je to automaticke ze po sekcii je sekcia ? Alebo budu tlacit do prirodzeneho aj tak?

katkaseiner
10. jan 2025

zavisi aj od lekara...ked som ja rodila, v NZ ak si rovno neporodila vo vytahu (a prvé bolo sekciou) tak druhe bolo automaticky olanovanou sekciou

veronikah96
10. jan 2025

Ja som mala prvú akútnu a uz mi rovno povedali, že keď sa rozhodnem zase u nich rodiť, automaticky dajú sekciu druhú , ale mala som aj tehotenskú cukrovku, predpoklad je, že väčšinou sa opakuje aj pri druhom tehotenstve a ako rizikovú mi povedali, že automatika sekcia...úprimne som aj rada, tiež už len sekciou by som chcela po prvom pôrode, kde má sekcia doslova spásila 🙂

kavasmliekom
10. jan 2025

Ja som mala po 8 rokoch druhu sekciu a povedal, že ináč to ani nevidí, tretiu sa ma pýtal, či chcem prirodzene, či sekciu. Zhodli sme na sekcii, lebo medzi sekciami som mala rok 😄

ivangeline
11. jan 2025

Je pravdepodobnejšia sekcia ale budú ti núkať aj možnosť prirodzeného.

martinkatinka
11. jan 2025

Prva sekcia nie je indikaciou na druhu. Ak bude vsetko ok, pokojne mozes rodit prirodzene.

rebi789
11. jan 2025

Je to na zhodnotení lekára ale ak sa s ním dohodneš a dáš mu dôvod, že už si rodila sekciou, tak pravdepodobne ti to odsúhlasí

autor
11. jan 2025

Lebo prirodzene nechcem rodit v ziadnom pripade mam traumu z toho cim som si presla pred porodom kym nedoslo k sekcii..

sara967
13. jan 2025

Ani otom nesnívaj ja som mala tiež taký problém prvé tehotenstvo akútna sekcia druhé bolo bezproblémové tehotenstvo a doktor nevidel problém aby som rodila ale som si musela vydupat sekciu pri druhom tehotenstve aj som mala iné. Im nič neostavalo

autor
13. jan 2025

@sara967 po kolkych rokoch si mala druhe ?

sara967
14. jan 2025

Po 10rokov

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre