Ako prebieha cisársky rez v Nitre?

gabizzle24
1. júl 2019

Ahoj ženy!
Na 15. júla 2019 mám naplánovaný cisársky rez v Nitrianskej nemocnici. Mám veľmi úzku panvu a veľké bábo, bohužial to inak nepôjde. Nenašla som tu nič nové na túto tému, určite sa veľa vecí zmenilo za poslednú dobu tak by som sa chcela spýtať či máte nejaké rady alebo teda ako presne prebieha tu v Nr cisársky? Trvanie, kde musím ležať, kedy uvidím svoje dieťatko atď ?!
Ďakujem !

tanickalab
1. júl 2019

@gabizzle24 každý cisarák prebieha všade rovnako je jedno v akom meste si. Uspia ťa, rozrežú dieťa vyberú zašijú, preberú, odvezú ťa na izbu, nechajú ťa sa vyspať z narkózy a dieťa ti donesú ukázať, prípadne donesú už na kojenie, myslím, že prvé tri dni ti ho budú len nosiť 🙂

tanuuulka
1. júl 2019

@gabizzle24 ja som rodila akutne cisarskym v nr. Pichli spinal, babo uvidis, teba zasiju, prevezu na jis, tam ti ho pridu kazde 4 h ukazovat. Na druhe rano ides na 600nedelie, po 24h sa postavis, umyjes a vyberu ti cievku. Potom ti aj babo daju na stalo. Ja som po 1,5 dni mala babo uz u seba. Mne sa v nr nepacilo, ale na starostlivost som sa stazovat nemohla.

uzanka16
1. júl 2019

Určite je skupinka pôrodnica nitrianskej nemocnice,tam by som sa pridala a napísala

danik1505
1. júl 2019

@gabizzle24 ja som síce nebola v NR ale v TO, mohla som si vybrať, keďže išlo o plánovanú sekciu, či chcem úplnú narkozu alebo spinalku. Mala som celkovú. Pocisaraku ma dali a izbu, kým som sa neprebrala. Malého mi potom doniesli ukázať. Po 8hodinach nás už hnali z postele, aby sme chodili na wecko a do sprchy. A to bolo super, či viac chodíš, tým skôr sa dáš do poriadku. Na druhý deň mi malého doniesli takmer na celý deň a potom bol už so mnou stále. Pustili nás na 6..deň domov.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre