Krvavý výtok mimo menštruácie

kosta123
21. máj 2012

Ahojte kočky,,,,nemá niektorá skúsenosť že by mala bledý výtok s prímesou krvi ??? Opakuje sa mi to takto už 2 mesiac vždy po menzese týždeň nič a potom až do ďalšej menštruácie takýto výtok a je ho dosť.
Sem-tam bolesť v podbrušku ako pri menzese,,,,uvažujem že zájdem k Dr.
Nemáte skúsenosť??? 😒

exupery
21. máj 2012

@kosta123 2mesiace s vyttokom a ty si nebola u dr?Uz si tam mala davno sediet...
Ja sa momentalne na nieco podobne liecim-dvojnasobne balenie polygynaxu a vaginalny gel protizapalovy,pap ster negativny.Treba to preliecit,je to zapal....

kosta123
autor
22. máj 2012

@exupery - som myslela že to prejde ale tento mesiac sa to objavilo po menzese znova.Ty si mala tiež krv? vo výtoku?a čo to bolo?

ichbinich
22. máj 2012

@kosta123:
Niekto ma krvavy vytok aj pri ovulacii, ale moze to byt aj nieco ine (zapal) alebo aj krvacajuca ektopia. Pri tej ektopii niekolko buniek, co patria do vnutra maternice, rastie na krcku a tie su "lahsie zranitelne" a krvacaju. Niekedy pri/po sexe, niekedy pri/po namahe, niekedy aj bez priciny.

Ja som mala tu ektopiu dlho, zmenila som aj tabletku, ale az po zmene lekara som dostala spravnu diagnozu. Nie je to nic nebezpecne, da sa to riesit. Bud poleptanim tych buniek (spravi sa jazva, ktora po zahojeni nekrvaca), alebo operacne. Poleptanie u mna nestacilo, sla som na operaciu laserom. A mala som ist ovela skor, dlho som ju odkladala. Ale po nej a po striktnom klude 2 tyzdne(!) sa to neda porovnat. Predtym som potrebovala aj niekolko slipovych vloziek za den, niekedy dokonca minitampony. Teraz slipove vlozky takmer vobec nepouzivam.

Takze, urcite k lekarovi na vysetrenie! Nech uz je to cokolvek, nech sa na to pozrie odbornik.

kosta123
autor
22. máj 2012

@ichbinich -uff ďakujem moc,ja mám rok a pol zavedenú danu,,,pred 2mesiacmi som bola na kontrole,lebo mi raz spadla nižšie doktor ju napravil a teraz mi to kukol a povedal že drží.
Či mi to aj ona nemôže spôsobovať ?ale mám to len tieto 2mesiace a danu dlhšie,,,ale ako píšeš niekedy potrebujem aj ja viacej slipových vložiek.
Ďakujem za reakciu 😉

kosta123
autor
22. máj 2012

@ichbinich - ešte som zabudla dodať, že niekedy sa krv zmeni na hnedú farbu a okrem toho som naposledy mala tak silný menzes že som len sedela doma ,lebo nebola šanca ísť ani von,,,,,najhoršie je že k dr.ma najskôr zoberie o týždeň a to mám mať menzes. 😠

ichbinich
22. máj 2012

@kosta123:
S vnutromaternicovymi telieskami sa nevyznam, ale je tu cela diskusia, myslim ze vo volnej diskusii, najdi si. Najlepsie ale bude nic neodkladat a dohodnut si termin.
Vsetko dobre!

ichbinich
22. máj 2012

Hej, niekedy bol vytok inak sfarbeny. Zavolaj a povedz, ne cakas na menzes, aby ta zobrali skor, lebo potom sa mu bude tazko posudzovat, odkial ta krv je, podla mna. Aj tu prilis silnu menstruaciu spomen.
Vsetko dobre!

exupery
23. máj 2012

@kosta123 infekcia,po pororode mam mykozy a infekcie stale,uz som z toho na nervy...krvacanie mimo cyklu nie je sranda,treba ist k dr.ak si nebola na preventivke,tak uz len koli sterom na cytologiu,aby si mala istotu

exupery
23. máj 2012

@kosta123 hneda farba,je stara neodtecena krv,ak pises ze mas danu moze to sposobovat aj to,chod k dr..ja som napriklad mala menzes-skoro akoze ziadny,ked som mala tento problem,potom mi nasadil polygynax a spustil sa mi normalny...

kosta123
autor
23. máj 2012

@exupery - bola som na v novembri,len mi je divné že by mi to dana robila až teraz 😖

exupery
23. máj 2012

@kosta123 mohla sa ti posunut,alebo ju telo zle znasa,niektore zeny pri dane spinia aj tri mesiace

kosta123
autor
23. máj 2012

@exupery - posunula sa mi minulý rok ale dala sa napraviť,potom to bolo O.K. a aj pred 2 m všetko OK dražala,,,mňa porazí z toho.

exupery
23. máj 2012

@kosta123 ani nehovor aj ja som uz z tej mojej na nervy,len same problemy!

alexis617
23. máj 2012

@kosta123 ahoj ja to mávam ked mám cista ,ked praskne pár dni mám bledý výtok s prímesou krvi a Sem-tam bolesť v podbrušku ako pri menzese mala by si ísť na gindu .,mne sa robia cisty len na jednej strane

kosta123
autor
23. máj 2012

@alexis617 - ja tiež cítim bolesť len na ľavej strane,,ale že by si ju dr,nevšimol pred 2 mesiacmi,,,,teda ak by som ju mala??

rora
1. júl 2012

ahojte tak ja momentalne tiez riesim co by to mohlo byt, v strede cyklu kedy obvykle cakam ovulku som dostala jeden den bolesti (ake mavam kazdy mesiac pocas ovulky) no zrazu sa k tomu pridal aj krvavy vytok, taky som mala aj minuly mesiac ale trval len 2 dni, tentokrat uz je to tyzden,najprv bola jasnejsia krv,teraz uz tmavohnedy vytok, bola som aj na cytologii cca pred 1a pol mesiacom a vysledky negativne.na vysetrenie sa asi tak skoro nedostanem maju na gynde dovolenky ☹ neviem ci mam panikarit alebo co, bolesti nemam. vytok sa mi spustil prave ked som trochu ochorela (nadcha,kasel..) myslela som si ze je to prechladnutie, ale to som vzdy citila,vzdy som mala aj bolesti... z cystami nemam skusenost ako ste tu pisali, nikdy som este ziadnu nemala,to by mi pri vysetreni zistili,nie? ci je mozne ze by sa spravila za ten cas (necele 2 mesiace) od vysetrenia? len som bola na tom vysetreni (a aj niekolkokrat predtym) tak mi dr vzdy skontrolovali sonom maternicu a ze mam stale zvysenu sliznicu maternice (od porodu), neviem co to znamena,viac sa k tomu nevyjadrovali... 😕 ci to s tym suvisi??? 😕 😕

kosta123
autor
2. júl 2012

@rora - inak ako to opisuješ,ja som na tom podobne...Bola som aj na odberoch krvi, tie sú OK.aj na steroch ale výsledky nestihli prísť lebo im začala 3t dovolenka.
Momentálne mám menzes strašne moc silný,nestíham chodiť na WC 😠 tiež nechápem čo to je.

rora
2. júl 2012

@kosta123 no mne prave asi po tyzdnovom krvavom vytoku prisiel vcera menzes a dnes je uz dost silny 🙄 neviem co si mam o tom mysliet 😒 asi mam nejake hormonalne vykyvy alebo co 😒

kosta123
autor
20. júl 2012

@rora ,
@exupery , - takže mám potvrdeného streptokoka,,mimochodom mala som ho aj v tehotenstve.

liliaana
15. apr 2013

Ahojte baby mam taký problém.Mám krvavy vytok ale menzes som ešte nemala ani raz.A brucho ma tak isto neboli.je to menzes?poradte prosim niekto 😒

kosta123
autor
16. apr 2013

@liliaana - no je to možné, a koľko máš rokov?

aga2011
10. máj 2013

@ichbinich
@kosta123
@rora
@liliaana ahoj žienky prosim poradte mne, čo to moze byt, som 17DC zacalo mi tmavo-krvave spinenie, bolest v podbrusku a krizoch. mavam 28dnovy cyklus, mimo menzes nekrvacam, este sa mi to nestalo.

rora
10. máj 2013

@aga2011 moze to byt ovulacia, ja mavam obcas bolestivu a niekedy aj s krvavym vytokom a s bolestami ako ty opisujes, mavam to tak dva dni. ak by to nepreslo za take 2-3 dni tak radsej zavolaj lekarovi ci mas prist.

aga2011
10. máj 2013

@rora dakujem za radu, tak teda počkam kolko to bude trvat a ak to neprejde tak zavolam. prosim tak v case ovulky je to ako?tmava krv vytok? nemavala som to ale asi sa organizmus casom meni. dufam,ze nemam nejaky zapal.

kosta123
autor
10. máj 2013

@aga2011 presne ako
@aga2011 pise,aj ja to tak mavam

nela447
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
boobaa
2. júl 2013

Ahoj. Ja som to mala tiez. Bol do polyp na maternici. Vyoperovali ho a odvtedy mam pokoj. Drzim palce

alexiqa
7. apr 2014

Ahojte, prosím vás menzes mi dlho meškal a teraz mam taký slabý červený výtok alebo to je krv... neviem
Myslíte že by to mohol byť len slabý menzes?
Bola som aj u gynekológa a povedal že je všetko v poriadku ale mne sa to neudá 😒 ☹
Prosím vedeli by ste mi pomôcť?

nivalis
15. apr 2014

Baby, poradte- 4den mam krvavo hnedy vytok, len slaby a bolesti ako pred menzesom 😒 pred tyzdnom som bola na gyne na preventivke- vsetko mam ok!!! beriem hak- maitalon... ak by som nebrala hak, bola by to ovulacia- rovnake som to mavala pri ovu- bolesti a vytok 😉 ale takto, neviem... stalo sa vam niektorej, ze ste mali ovu pocas uzivania hak??? je to vobec mozne???

semond
19. jún 2014

ahojte kocky ja mam ties taki pripat mam4 mesiace danu tie mam taki hnedi vitok tak trosku nievim coto moze bit prosim porate mi dakujem