Mám chuť podviesť manžela

zufalamamicka
10. sep 2018

Ahojte zienky myslim ze nadpis temy hovori zial za vsetko. Mozno sa chcel len vyrozpravat alebo pocut aj nazory zien ktorim sa nieco podobne stalo. S muzom som 10 rokov z toho 4 roky sme manzelia. Manzelstvo nemame zrovna idealne ale ani tie tragicke no posledne 3 mesiace su hrozne. Viac sa hadame ako normalne rozpravame a o spolocne stravenom case ani nehovorim. Milujeme sa tak raz za tyzden aj to je take o nicom. Mame dve krasne deti este malicke. Strarsi ma len nieco cez 2 roky a maldsi 8 mesiacov. Nikdy predtym som na ineho chlapa ani len nepozrela a teraz ked som von pozeram na kazdeho jedneho a rozmyslam ake by to s bolo. Svojmu muza lubim ale velmi mi v poslednom obdobi ublizil.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
claudiapalusak
10. sep 2018

@zahrajzlato 😂😂😂👍

kurtik83
10. sep 2018

@zufalamamicka nepodvadzaj!Nic si tym nedokazes.Skor naopak.Ublizis nielen muzovi ale aj sama sebe.Nedokazes potom len tak zit snim dalej akoby sa nic nestalo.Ja som nikdy nepodviedla a zila som 10 a pol roka v utrpeni s psychopatom a aj tak som to nedokazala.Nie koli nemu ale koli sebe.Aspon ja by som sa citila ako posledna spina.Muz doma aj deti a ja s niekym inym..poznam kopec bab aj chlapov ktore podviedli a ver ze vycitky tam boli a nakoniec to stroskotalo uz len koli tomuto...skor si sadni s muzom a poropzravaj sa snim o vsetkom co ta trapi a co ti chyba..vsetko sa da ak sa chce..drzim prsty

mivalik
10. sep 2018

A tym ked ho podvedies vyriesis vase problemy? Vyries si to zo svojim muzom co je medzi vami a nie cez tretieho cloveka. Pokial ho teda lubis, ako pises, tak by si nad tymto ani nerozmyslala.

kurtik83
10. sep 2018

@zahrajzlato 😂😂😂

jana2679
10. sep 2018

Juuuuj hneď na to zabudni, všade je niekedy kríza, treba vyriešiť a hlavne vydržať.Ak to raz spravíš nikdy sa to neodstane a budeš to veľmi ľutovať, môže sa ti zrútiť celý život. A máte malé deti.
Treba nájsť znovu v manželstve " spoločnú reč", ver mi viem o čom píšem.

lilijana
10. sep 2018

@zufalamamicka podobne pocity som mala volakedy davnejsie aj ja aj ked ja som sice nerozmyslala ze by som mala chut ho podviest,alebo nieco podobne,ale boli rozne obdobia vo vztahu...kedy som sa citila max nespokojna mozno to bola aj tym ze deti tiez boli male,ja furt doma,furt stereotyp a nervozita a uz to islo... je to narocne obdobie veru ale deti podrastu,manzel ovela viac "dospeje",nastupis do prace a zas to bude ine,ovela lepsie uvidis,len proste si kazdy musi prejst tymi fazami 😉 stoji to za to...

zufalamamicka
autor
10. sep 2018

@kurtik83 dakujem

pininka
10. sep 2018

Ublizis len sebe, nebudes stastnejsia lebo to co najdes na chvilu inde ty chces vlastne od svojho muza. Skus sa zamerat na to. Mate velmi male deti, ja to viem z vlastnej skusenosti,ze prave ten prvy rok sme boli total na rozvod a to pri kazdom dietati. Ale vzdy sme to prekonali.

zufalamamicka
autor
10. sep 2018

@lilijana tiez si myslim ze je to len faza vo vztahu a presne ja cele dni doma s detmi a on do mesta na chaty z prace, na raftig a kadetade 😕

sissy27
10. sep 2018

@zufalamamicka ak sex s iným vyrieši všetky vaše problémy, tak smelo do toho !
Sama vieš, že nevyrieši, tak načo si vyrábať ďalšie?

katkati
10. sep 2018

@zufalamamicka On ťa podviedol?

zufalamamicka
autor
10. sep 2018

@sissy27 viem ze nevyriesi ale rada by som sa konecne ako zena. Milovana a ziaduca 😕

17juraj17
10. sep 2018

@zufalamamicka Clovek si ma v zivote vyskusat vsetko aby vedel kedy mu je dobre 😉🙂

zufalamamicka
autor
10. sep 2018

@katkati chcel ma podviest. Mal dohodnute stretnutie s inou zenou za peniaze ale rozmyslel si to. Vsetko mi povedal aj ukazal konverzaciu medzi nimi.

katkati
10. sep 2018

@zufalamamicka To je debil. Tak úplne chápem Tvoje pocity.

zufalamamicka
autor
10. sep 2018

@pininka kazdy mi hovori ze to za chvilku prejde.

deti95060810
10. sep 2018

ešte len chcel,,,ale nespravil..😉
kašli nato, o podvádzaní ani nerozmýšľaj...dostala by si sa do väčšej šlamastiky ako si teraz...

lindusss2016
10. sep 2018

Preco sa nepokusis zviest muza? Nie ten o nicom bezny sex, ale nieco ine a teraz nemam na mysli teplu vanu, sviecky a romanticku hudbu, to na chlapov neplati, aspon nie na mojho

beky1813
10. sep 2018

A myslis, ze ti bude lepsie?

zirafienka
10. sep 2018

nepodvádzaj, keď sa to utrasie, čo určite, aspoň nebudeš mať výčitky.

zufalamamicka
autor
10. sep 2018

@lindusss2016 skusala. Bolo to vtedy super fungovalo to asi tyzden a sex som si ja vtedy uzila ako na zaciatku vztahu no potom zase prisli skarede hadky kedy mi nadaval ze som jeb****a p**a a akosi som stratila opat zaujem nejako sa snazit. Keby aspon prepac povedal. Ale ani to mi nikdy nepovedal. Aj ked ma skoro 2x udrel. Asi potrebujem len citit ze niekomu na mne zalezi a ze ma ma rad.

meandbaby
10. sep 2018

@zufalamamicka treba sa porozpravat, najst si cas pre spol rande, cas pre seba. Keby vam niekto postrazil deti obcas, ze by ste niekde vybehli, by bolo fajn.

pininka
10. sep 2018

@zufalamamicka prejde,ked nebude tolko stresu a starosti ohladom deti. Neviem ci mate taku moznost,ale skuste byt trocha aj len manzelia,nie len rodicia.

zufalamamicka
autor
10. sep 2018

@pininka to by sme radi ale zial nema nam kto postrazit deti lebo celu rodinu mame v banskej bystrici a mi sme v ziline.

zufalamamicka
autor
10. sep 2018

@meandbaby velmi rada by som isla s mojim muzom niekde von len zial cela rodina je 100km od nas

alexandrah
10. sep 2018

suhlasim so vsetkymi co pisu ze je to blbost ... netreba viac rozpisovat ... ale zarazilo ma toto: ja doma, s detmi, on v praci, CHATY Z PRACE, RAFTING ...????? what??? a ty?? aky rafting??? ma ti doma pomoct, nie chaty z prace!! teda netvrdim, ze nikdy nic nesmie ani on, ale akoze pravidelne? a teba ma porazit doma s plienkami?? nuz, len som vypustila paru, ale niet nad rozhovor ... skus sa vcitit do neho ... co stve jeho ... mozno tiez nieco na tebe ... nevenujes sa mu ... (niet sa co divit, si unavena ...), a potom skuste viest nejaky normalny rozhovor, bez hadky, a bez obvinovania ... nech sa kazdy skusi ale naozaj hlboko pozriet na vec ocami toho druhého ... mozno najdete spolocne vychodisko ... to podvadzanie je iba vykrik o pomoc ... ale asi potrebujete pomoct obaja, hm?

alexandrah
10. sep 2018

dajte si au pairku koli rande🙂 teraz citam o tych nadávkach ... tak toto nie ... respekt treba ...

zufalamamicka
autor
10. sep 2018

@alexandrah pravidelne ako pravidelne. Ked ma teambuilding tak ide. A raz za mesiac ide s kolegami vecer do mesta. Niekedy sa stane ze pride domov a mi oznami ze dnes isli vsetci po praci na pivo a na som siel domov. A ked sa naneho pozriem ze preco mi to hovori tak mi povie ze aby som vedele akeho mam dobreho muza ze on nejde s kolegami na pivo. Ked sme mali iba prveho synceka tak tak casto nechodieval teraz je to pravidelnejsie. S nim je tazka debata za vsetko sa ofuci a oduje. Aj ked nemame sex vtedy kedy on chce sa ofuci. Ale zato ked ma dobru naladu tak je to s nim super. Aj rozpravat sa nim da o spolocnej buducbosti a planoch.

zufalamamicka
autor
10. sep 2018

@alexandrah aj nad tym sme rozmyslali ale bojime sa nechat deti s uplne cudzou osobou