Poraďte odsávačku materského mlieka

ada93
5. apr 2018

Baby poradte mi prosim, chcem si kupit odsavacku MM ale neviem ci si ju mam kupit uz teraz alebo az po porode? Popripade viete mi poradit nejaku dobru? dakujem.

mirola
5. apr 2018

ja si chcem kupit tiez, ale rozhodla som sa, ze az po porode, ked budem vediet ako sa mi rozbehne mlieko atd. Termin mam pravdepodobne koncom maja a my mame vybrate dve varianty odsavaciek... potom ked tak ho poslem sameho nech ju len kupi...
moja mama ani babka a ani dost ludi okolo nemalo mlieko... tak to nechcem unahlit..

ivkapal
5. apr 2018

ja kupujem philips avent ručnú a kupujem ju rozhodne pred pôrodom, asi ju plánujem zo sebou zobrať aj do pôrodnice ... pre mňa je to jedna zo základných vecí, ktoré chcem mať vlastné.

A poučila som sa od švagrinej, ktorá sa na to vykašľala a hneď ako ju pustili domov ochorela, nemohla kojiť a zákon schválnosti nemala kde odsávačku kúpiť, keďže bolo sväto. Kým ona bola na pohotovosti, my sme lietali so svokrou po meste a hľadali kde ju kúpiť (keďže takmer všetko bolo zatvorené) no katastrofa to vtedy bola....Takýto stres po pôrode zažívať nechcem.

Toť moj názor 🙂

bubibu
5. apr 2018

Ja som kupovala Philips Avent rucnu este pred porodom. U mna zass zbytocna investicia. Malinka ma 9 mesiacov a nepouzila som ju ani raz.

babi81
5. apr 2018

spectra s1, najlepsia.musela som odsavat lebo mala sa narodila predcasne a z prsnika vobec nechcela.vyskusala som aj avent, tommee tippee ale to sa neda porovnat

babatkoo
5. apr 2018

Ja mam vacsie prsia a mne maximalne vyhovovala Medela elektricka odsavacka. Mala som aj rucnu avent ale ta ma sklamala. Odsavala som do zblbnutia a nic neslo. Mazel siel v ten den do obchodu a doniesol Medelu. V tu ranu som za pol hodinu odsala 200ml.

alobalka
5. apr 2018

@ada93 mám avent ručnú, nikdy som ju dlhodobo nepotrebovala, ale takúto vec je dobré mať doma. Neviem si predstavit utekať ju zháňať, keď sa objaví nejaký problém: ) som za to kúpiť si ju dopredu

lavender21
5. apr 2018

Ja som dopredu nekupovala a ani nepotrebovala potom 🙂 dnes sa dá kúpiť kdekoľvek, v prípade potreby nie je problém pozháňať...

siska53
8. apr 2018

@ada93 no.. To staci a po porode.. Ja som mala najskor rucnu,ktoru som si kupila este pred a ateda.. Podla rucnej by som asi nemala mlieko.. Kupila som aj elektricku,ako vyslovene na pripady,ze treba mi odstat,lebo idem.na viac ako2hodiny prec. Ci na stimulaciu v case krizy. Mala som Medelu,ale aj Faarlin,ta Medela mi prisla lepsia o nieco kvoli moznosti regulacie.
Ale zaklad je aj tak,aby sa dieta casto prisavalo a odsavanie skor ako doplnok,ak dieta casto nepije alebo ak potrebujes zvysit mnoztvo ci odsat do zzsoby.

akynka
8. apr 2018

Elektricka avent 🔝

simona99687
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre