Som nemožná keď neviem variť?

bielavlcica
10. aug 2018

Baby asi sa potrebujem len vyzalovat. Poslednu dobu to s partnerom trocha skripe. Chodi z prace utahany bez nalady. Je nastvany lebo doma neni navarene (varit neviem az tak) potrebuje nabrat lebo je chudy. Myslela som,ze ked budeme spolu byvat ake to bude super ale mam pocit ze nas vztah sa zhorsuje. Podporujeme sa ale neni to take ako na zaciatku. Uz ani sex ho nebavi vraj nema chut. Je to mozne teplom tym stresom atd. Ale dufam, ze sa to zlepsi lebo naposledy sme mali taky poriadny krasny sex pred asi mesiacom a to aj tak musim zobronit. Predtym sam prisiel a chcel sa mojkat teraz uz ani to. Ina baba v tom neni na to ho poznam az moc dobre aj ked viem ze baby po nom idu ale on ked nema chut tak nrma a moze okolo neho chodit aj sexbomba.
Neviem co mam robit som zufala. Dnes uz padli aj slova o rozchode co on si mysli ze by bolo asi vraj lepsie ale ja viem ze by ho to znicilo. Co mam robit.
Ono kamenom urazu je hlavne asi to varenie lebo mi sam povedal ze ked neviem varit naco budem u neho byvat ze navarit si vie aj sam.

mrkvicka060
10. aug 2018

@bielavlcica tak ta posledna veta je TOP! Ok. No ak je hlavny dovod varenie a ty chces zachranit vztah, tak zacni varit. Logicky. Mozno potom budete jeden stastny zamilovany parik. Aj ked pochybujem, kedze jeho vyjadrenie je jasne, byvas unho preto, aby si varila a ked nevies varit, tak naco si tam? Ach. Ale zas ked si vie sam navarit, tak co pinda? Nech navari a je 😀

jeennyv
10. aug 2018

@bielavlcica z toho co si napisala je moj nazor, ze on caka sluzku all inclusive..navar urob oper, ked to nevies naco ta v byte “chova”..nic v zlom, ale tak to vyznieva..on chce z roboty servis pohodu...neservisujes ty, najde inuuu

pallacinka29
10. aug 2018

K tomu vareniu... urcite mu skuzku nerob, ale je sakra rozdiel medzi “nie je navarene” a “neviem varit”. Ked vies, ze by ho to potesilo (ako velke percento chlapov - mnohi su spokojni ked su najedeni), tak nieco uvar - nemusi to byt 4 hodiny konfitovana kacica, ale jednoduchy recept (zo zaciatku).
Nie vsetky zeny vedia dobre varit, to si zas nemysli. 🙂

romiada
10. aug 2018

@bielavlcica ocakava od Teba Mamahotel...nie milenku. Ma pretrnutu pupocnu snuru s mamickou?

bielavlcica
autor
10. aug 2018

@romiada z rodicmi ma velmi zle vztahy

romiada
10. aug 2018

Predpokladam ze nebyvate spolu dlho a predtym byval s rodicmi. Ci mylim sa?

bielavlcica
autor
10. aug 2018

Ako ja doma problem nemam operiem vsak pracka vyvesim upracem vydrhnem ocistim vsetko co treba len proste to varenie. Ale je zas pravda ze on vari inak ja zas inak. Ja podla receptu navarit viem ale najlepsie ked neni doma mam klud nikto sa mi nemota po kuchyni a nenazera cez plece ze ako to robim pripadne nekomentuje. Ja chcem mat pri vareni pokoj a nie abi mi usi pilil preco to meso robim hentak a nerobim ho tak. Uz mi s tym aj lezie na nervy a druha vec chce mat doma navarene ale polka veci k vareniu chyba.

bielavlcica
autor
10. aug 2018

@romiada nie byval sam. Byvame spolu cca asi 3 tyzdne

katka1416
11. aug 2018

Je podľa mňa normálne, ze unavený chlap pride z prace a chce sa aj najesť, nie? Ved na nete je tolko receptov, var podľa toho, ked ti bude pindat, posli ho niekam. Poprípade sa spytaj maminy co sa ako vari, nie je to az taka veda, to varenie😉 vzťah si k tomu určite nájdeš. Kľudne môžte variť spolu, aspoň pri tom pokecate a ty sa aj niečo naučíš 😉

lindusss2016
11. aug 2018

Ty sa nauc varit, do buducna sa ti to hodit bude, ale tato vasa kriza rozhodne nie je o vareni. Keby ta miloval, mal.by s tebou strpenie a nepovedal by, ze bude lepsie sa rozist. Na druhej strane, ked sa uz rozist chce, preco si ty myslis, ze by ho to znicilo? Mozno by to znicilo len teba. Pises, ze tam byvas tri tyzdne a uz padla zmienka o rozvode? To je trosku skoro, nezda sa ti? Ako dlho ste spolu a kolko mate rokov? Podla opisu mi toto pride ako vztah nevyzretych osob. Ja si naopak myslim, ze on uz ma minimalne vyhliadnuty iny objekt zaujmu, ze si sa mu doma rychlo okukala. Je to asi vas prvy "vaznejsi" vztah, ze?

kluska
11. aug 2018

no ja si tiez myslim,z e varenie je len vyhovorka. Proste ste zacali spolu byvat, to je ine ako ked sa spolu len chodi a mlady panko si to rozmyslel. Cakal nieco ine, zrazu si uvedomil, z elepsie mu bolo samemu a teraz hlada na tebe len chyby. Nie si nemozna, nie je spokojny, ale je to jeho chyba.

janikovaanicka7
11. aug 2018

@bielavlcica kde si nechala svoju hrdosť? Ta posledna veta by mna osobne velmi urazila. Tiez sice mozno nevarim ako najlepsi sefkuchar, ale priatelka, partnerka predsa nie je len od toho, aby robila muzovi full servis.
A dalsia vec, ze by ho to zničilo? Ale prosim ta, to chces komu nahovoriť. Skor to vyznieva, ze by to znicilo teba, ale to si myslis teraz. Od takeho chlapa radsej cim skor ruky preč a najdes si urcite niekoho, kto ta bude lubit taku aka si. Tento to, podla mna, nie je. Vela štastia prajem

miadi
11. aug 2018

Ty si naivna ze by ho to zničilo 🙈3 tyzdne tam byvaš sex bol pred mesiacom to čo je?ved on ta už nechce. Za 7 rokov čo som s mm sme mesiac boli bez sexu akurat tak po porode v 6nedeli aj to mal napady 2tyzdne po porode vyrabat "druhe" kym ja som bola zašita až po konečmik🙈 To vobec nie je o vareni. Prepač on neni unaveny a znechuteny z prace ale z teba že dojde domov a tam je baba ktoru nechce . Chlapi len tak nerozpravaju o rozchode v navale vášni či hnevu oni su ini ako my ženy oni ked o tom začnu hovorit ten vztah skončil pre nich uz Davno . 3 tyzdne je nic so zalubenym chlapom by si mala žit prvy pol rok ako najuzasnejsia žena ktoru kedy stretol. No tento ta nemiluje. Ja teda nie som extra kucharka ale koli tomu sa somnou este nikto nikdy nechcel rozist. Normalne chod domov a najdi si chlapa co ta bude chciet pre ine kvality a mozno bude aj varit on tebe .Prepač že ti to takto drsne hovorim ale chcem ti pomoct. A to mm je strasny kritik na jedlo a dnes mal na veceru praženicu 😆Ano laska ide cez žaludok ale ked nie je v ❤️Tak ti ani Rattatouille nepomoze

gir
11. aug 2018

Ja si tiež myslím že ho už nebavíš, po troch týždňoch bývania to musí byť "romantika jak sviňa". Potrebuje sa ťa zbaviť a čaká že sa kôli jedlu urazíš a odídeš.

z1984
11. aug 2018

Odist z takeho vztahu. Bola som v podobnom. Varila som upratovala nakupovala . Vsetko mal ale aj tak som bola.na nič. Ked som prisla ja utahana z prace musela som navarit upratat. Tiez som si myslela ze ho rozchod zlomi ale vies co stale len opakoval po rozchode ze nechce byt sam nie bezomna . Vtedy som pochopila ze hlada len sluzku

pininka
11. aug 2018

A co jes ty ked nemas doma navarene? Ja som na toto dost hakliva a neviem si predstavit ze by moj muz prisiel domov a nemal navarene, by som sa prepadla od hamby,najme ked som na materskej. Darmo ale stale plati veta ze plne brucho a prazdne gule su zarukou dobreho vztahu. Myslim ze tvoj partner to neberie ani tak o jedle,ako vseobecne ze co bude dalej. Ked nevies navarit muzovi, ako chces varit detom?

klaudia_kaja
11. aug 2018

Nevieš variť ? Nauč sa. Sú rôzne recepty, každý chlap sa potrebuje najesť. Máš aj videorecepty. A čo robíš keď nevariš?
Myslíš si, že keby ste sa rozišli,že on by bol ten kto by to lutoval ? Myslím si, že skôr opačne, myslím si, že ty by si bola tá zničená, muž si nájde takú ktorá mu dobre navarí.

pininka
11. aug 2018

Mnohe co tu pisete zabudate,ze nieln muzi, ale aj zeny mnohe su zvyknute na mamahotel a v zivote doma nic neurobili, nepomahali a niesu naucene robit absolutne nic. Moja suseda ma 4 deti z toho tri dievcata a ona zakazdym sama umyva okna na velkom dome po tazkej operacii, ani jedna jej nepomaha pratat a vari iba ona. Syn jedine tak pokosi lebo ho to bavi. Dalsia byva s celou rodinou u rodicov a okrem toho ze nic neplatia, nevari, lebo navari babka pre celu rodinu a este jej aj strazia decko kym ide ona na pivo. Tak taketo si tu zastavate?

beky1813
11. aug 2018

Tak zacni varit. Z lasky sa zit neda.
A naco ti je vlastne takyto chlap? 3 tyzdne byvate spolu, vynada ti, ked mobil nezdvihnes, bojis sa mu povedat, ze si tukla auto, vadi mu, ako varis.
Hladaj si ine byvanie a posli ho k vode. Takeho chlapa nepotrebujes

blairgossip
11. aug 2018

Sak ho posli do p... a najdi si niekoho kto si moze dovolit zaplatit osobneho sefkuchara ktory pride a navari!!! a mas pokoj. A ne ze dajaky truntolko ti bude rozlazovat ty nesi jeho mama aby si sa o nho starala

blairgossip
11. aug 2018

Milujem takych debilkov, pravdepodobne zaraba minimalku, auto sto rocne polorozpadnute, byt jak pred letopoctom a pravdepodobne je mastny hnusny a ma bachor, ale chcu zeny co vedia varit kazdy den nech je navarene upratane ako sluzka a este aby pekne vyzerala 😀😀😀😀😀😀

majka99999
11. aug 2018

@bielavlcica haha, jeho by znicil roxchod, haha, chudacik, ocividne byval v pohode sam aj bez teba...

Ale vrit sa nauc, zide sa ti to - kludne ho poziadaj, ze nech ta zauci (u nas vari halusky muz, lebo ja nespravim take uzasne), ze ako ma co rad, ale nauc sa aj sama zakladne veci, ved klasicka zeleninovo-masova alebo sosovicova polievka nie su tazke, rezne, segedin, maso na stave alebo so snotanou, fasirky, tie mozes vytiahnut az z mrazaku. Ak sa aj rozidete (lebo mne by siel takyto chlap na nervy po case), tak ber to ako skolu zivota.

PS pracujes? Lebo ak si doma cely den v jeho byte, tiez by som cakala urcity servis. Nie sluzku, ze bude vsetko vylestene, ale ak ty jes nieco na obed, tak predsa moze aj on na veceru zjest. Ak pracujes, skus navarit do zasoby cez vikend, potom staci 1x do tyzdna cerstve na 2 dni, obcas sucha vecera.

evittam
11. aug 2018

@beky1813 Mna dobre pobavila poznamka,ze aj ked chce nakoniec navarit tak polovicu veci nie je😂😂😂😂😂 . Tak ak idem varit asi viem co a nakupim čo treba....

blairgossip
11. aug 2018

@evittam Len dufam ze ked ona nepracuje a on ano tak jej aspon da peniazena nakup ked ma prenho navarit 🙂

janinah
11. aug 2018

By ma hanba fackovala,že dôjde chlap z roboty a nemá čo zjesť.Nemusí to byť jedlo o troch chodoch,ale aspoň čoto,dnes máš na nete recepty s postupom aj pre debilov /bez urážky/ tebe však chýba snaha.Na začiatok začni variť a ak to ani potom nebude fungovať,tak chyba je inde.Hladný chlap bude nervozny a darmo budeš od neho sex čakať....a nie,slúžku robiť nemusš,roboty si podeľte,ale tá varecha predsalen patrí do rúk žene.

whatever1
11. aug 2018

@bielavlcica byvate spolu len 3tyzdne, uz ma reci ze naco tam byvas ked neni navarene, odmieta sex, sama mas pocit ze vztah sa zhorsil od kedy spolu byvate, ani ako si povedala uz sa nepride za tebou ani pomojkat. Varenie urcite nebude kamenom urazu. Prepac ale ono to vyzera tak ze ta tam uz nechce, ale nema srdce ta vyhodit. Mozno ste sa nastahovali spolu moc skoro, alebo su v tom financie, neviem ako to to mate, mozno cakal ze budes prispievat. Dovod moze mat akykolvek. Skus mu navrhnut ze sa odstahujes a spolocne byvanie budete riesit az ked budete obaja pripraveni. Uvidis mozno mu padne kamen zo srdca.

evittam
11. aug 2018

@janinah Preco len zene? Suhlasim s tebou ale napr.moj muz vie varit perfektne a niekedy varime spolu a ked nenavarim ja,navari on.😉

janinah
11. aug 2018

@evittam varecha žene,kosa mužovi...tradícia rokmi a generáciami overená nepustí...opýtaj sa muža,či by varil dennodenne,ak by musel,tak by ho tá ochota dosť rýchlo prešla😉

janinah
11. aug 2018

No,niektoré ste jej tu celkom dobre naložili....nehádž flintu do žita,potrebujete sa zladiť a zvyknúť si na seba,chce to dáky čas,ste mladučkí obaja predpokladám,ty si ešte asi s nikým nebývala....ty len začni variť a uvidí sa...

henikav
11. aug 2018

@bielavlcica po 3 tyzdnoch spoluzitia takato kriza? Problem nie je vo vareni ci nevareni, problem je ten ze ta ma dost. To je moj nazor, mozem sa mylit, ale po 3 tyzdnoch keby moj manzel aj nic nedostal jest, prve tyzdne; mesiace, roky sme zili z lasky. Samozrejme ze chlap sa potrebuje aj najest, je na tebe aby mal nejaku tu domacu pohodu. Ako sa hovori, muz ma mat brucho plne a gulky prazdne, ale zas odtial potial. Pri spouziti musis brat ohlad na toho druheho, ale zaroven nestratit svoju hrdost. Neviem preco nevaris, pracujes, nestihas? My sme obaja pracovne velmi vytazeni, vari a nakupuje ten ktory prvy pride domov a stiha. Ak je ale velmi unaveny, urobi to ten druhy, ved kazdy moze mat za sebou tazky den. Ale to je o tom ze sme spolu a zastupujeme sa vo vsetkom, ci uz upratovanie, varenie, starostlivost o deti. Ak sa ti zmienil o rozchode, tak si uz chystaj kufre a nie nezlozi ho to, to si len ty namyslas.
Alebo teda bojuj, navar, napec, naucis sa to len ak to budes skusat. Ako vidim pristup na internet mas, receptov je viac nez dost, napriklad na vareche. Zacni niecim jednoduchym