Sú to poslíčkovia?

buffy27
9. mar 2012

ahojte dievcata. viem ze na temu poslickovia sa popisalo uz vela.ja sa chcem opytat ci mozu poslickovia trvat aj dva dni v nepravidelnych intevaloch.pocitujem bolesti podbruska plus krizov hlavne pri pohyboch maleho akoby jeho pohyby vyolavali stahy maternice No aj ked sa nehybe tak pri niektorych zmenach polohy napr. predklon, sadnutie ma boli podbrusko.termin porodu mam presne o tyzden.

nani7278
9. mar 2012

Presne o tom posličkovia sú 😉 , že sú to nepravidelné bolesti, ktoré nemajú dostatočnú silu na poriadne otváranie. Môžu byť aj dlhšie, ako dva dni, občas viac, občas menej, ale ich intenzita sa nezvyšuje a intervaly medzi nimi sú nepravidelné. Možno Ti len Tvoje telo chce dať najavo, že potrebuje viac oddychu- aspoň ja som to tak robila. Keď sa prihlásili kontrakcie, tak som si ľahla, niečo čítala a ono to pomaly prešlo. Až raz to neprešlo, ale stupňovalo sa až do pôrodu. Treba sledovať, čo sa bábo hýbe tak, ako doteraz, ani oveľa menej, ani viac nie je dobré, to by bolo dobré radšej skontrolovať USG a prietoky. Držím vám aj s bábom palce, nech vám všetko dobre dopadne 🙂

buffy27
autor
12. mar 2012

nani dakujem ti kedze som prvorodicka su to pre mna vsetko nove veci 🙂 v ten jeden den boli jeho pohyby neskutocne a ked sme vecer zavolali porodnikovi poradil ze si mam dat trocha konaku a ist spat.A zabralo to maly sa od vtedy skludnil. dufam vsak ze je vsetko ok cele tehotenstvo bolo bez problemov tak by mi bolo ozaj luto keby sa ku koncu nieco zanedba.

buffy27
autor
12. mar 2012

Na druhy den sme boli na CTG a bolo vsetko ok tak verim ze to tak naozaj je.

katrin20
14. mar 2012

a nemozu tie falosne kontrakcie dietatku ublizit?

svistinka
16. mar 2012

@katrin20 babatku to neublizi, maternica len trenuje na porod

mariamihalikova
30. mar 2012

ja som tiez prvorodicka a som v 36 tyzdni... v tomto tyzdni som zacala pocitovat pobolievanie podbruska a pobolievaju ma svaly na šuške 🙂 hlavne pri chodzi, ci zmene polohy v posteli ci pri oddychu. myslite, ze je to predzvest niecoho??

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre