V ktorom som týždni?

ajvy66
17. okt 2013

Ahojte ženy, poslednú menštruáciu som mala 25.7.2013 takže dnes by som mala začínať 13 tt, ale keďže som mala posunutú ovuláciu doktorka mi na prvom sone vypočítala, že babo je o dva týždne menšie takže dnes by som mala začínať 11 tt. Tehotenskú knižku ešte nemám dostanem ju až na prvej poradni, ktorú mám za týždeň. Len by som chcela vedieť podľa čoho mi to bud´počítať a zapíšu do tehotenskej knižky podľa poslednej MS alebo podľa veľkosti babatka?????

kazunomiya
17. okt 2013

Do knizky pisu podla poslednej MS, od toho sa vsetko odvija, akurat termin sa potom upravuje podla takychto vysledkov sona. Ale stale je klasicky postup ze sa to rata podla MS hoci naozaj tam taketo posuny mozu lahko byt.

martinusik91
17. okt 2013

@ajvy66 je to tak ako pise kazunomiya ja mam tiez ako ty posunute vraj o tyzden podla ms mam termin 17.01 a momentalne mam urceny termin 25.01 v knizke budes mat napisany termin poslednej ms a termin porodu budes mat podla babatka 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre