Detský očný lekár v Nitre

katarinanad
23. apr 2018

Ahojte, viete mi prosím odporučiť detského lekára v Nitre, s dobrym pristupom k detom aj k rodicom, syn ma diagnozu a caka ho operacia ocnych svalov, pisem to len ako laik, tak potrebujem poradit ak mate s nejakym lekarom skusenost, momentalne chodime na kontroly do Bratislavy a hladame nieco blizsie, dakujem.

majal
24. apr 2018

V skupine Nitra je veľa diskusií o očnom lekárovi, ked tak skus aj tam pozrieť. My sme boli u Svrčekovej na Klokočine a vela ludi si chvalilo Klobušickú v Seredi.

enopa
24. apr 2018

UVEA Martin. MUDr. Katuščáková TOP. Operovala dcéru - škúlenie.

simsinel
24. apr 2018

pred md som pracovala so zrakovo postihnutymi detmi a 90% mojich deti chodilo k erike klobusickej do serede /vzdy som pocuvala len slova chvaly na jej adresu/ a ked som potrebovala riesit ocneho lekara pre svoje vlastne deti volba bola jednoznacna... a ako...fakt neprehanam... ja som prisla domov nadsena...ja som sa v zivote nestretla s prijemnejsou lekarkou, skutocne profesionalka, odbornicka, mila, ochotna, vysetrenie nenasilne, pomaly, nic nesili, nenuti pre mna skutocne ideal nie len detskeho lekara ale vo vseobecnosti lekara ako takeho...
takze nevahaj a urcite sa objednajte ku nej

katarinanad
autor
25. apr 2018

@simsinel Dakujem velmi pekne za odporúčanie!