Gynekológ MUDr. Borecká, Prešov. Máte skúsenosti?

flowrik
27. dec 2008

Ahojte mamicky. Som z PO a momentalne v 6tt. Mojou lekarkou je dr. Borecka. Prosim Vas, mate s nou nejake skusenosti? Ja o nej nic neviem, je sice mlada, ale pocula som, ze celkom dobra. Ja som s nou zatial nemala naj skusenosti. Citala som si ine fora, ale baby ju vobec nespominaju....vdaka.

ingra73
27. dec 2008

ahoj, napisala som ti radsej cez IP- bola to bohu zial moja osobna skusenost

janajanajana
27. dec 2008

Napisala som ti internu spravu.

katka.m
27. dec 2008

Poslala som ti správu IP

flowrik
autor
28. dec 2008

dik za nazory, poslala som vam moje skusenosti na IP

flowrik
autor
28. dec 2008

uvazujem o porode v Saci v KE, ma niekto skusenost? V PO v starej nemocnici by to bola asi samovrazda, ... ma niekto aj iny nazor?

janinah
28. dec 2008

poznám dve maminy,čo chceli rodiť v KE,nakoniec ledva stihli dôjsť do PO porodnice 😉

zuzi888
3. apr 2009

ahojte baby...flowrik....chcem ti len napisat, ze to, ze Dr. Borecka nie je na forach, neznamena, ze nie je dobra...mam s nou lne dobre skusenosti, odporucam!

katusik84
5. apr 2009

ahojte, chcela by som pridať názor na Mudr. Borecku - je naozaj super, o mňa sa stará už od prvého potratu, no a teraz sme už v 22 tt a s ňou mám len dobré skúsenosti. Vždy je milá, usmievavá a to nehovorím o jej profesionálnych skúsenostiach. Určite ju budem chcieť aj k pôrodu.

petra1985
5. apr 2009

mne prepichovala dr. Borecka plodovu vodu prisla som v noci okolo pol jednej s bolestami a tvarila sa akoby som ju vyrusila zo spanku.. mozno raz za cely pobyt v nemocnici nahodila usmev.. mozno nie je zla ale na mna nezaposobila najlepsie.. modlila som sa zeby rychlo prisiel moj doktor aby ma nemusela odrodit ona🙂 stihol to🙂

katusik84
6. apr 2009

Každý má iný názor, ale ja ju poznám len s dobrou náladou. Ona má taký výraz tváre, že sa ani nevie usmiať, ale inak je v pohode. Termín mám v auguste, tak len dúfam, že nebude na dovolenke.

petra1985
7. apr 2009

no ja nehovorim, ze je zla akurat prva skusenost s nou nic moc.. no a prvy dojem blby tiez.. inak sa zda byt odbornicka a rozumie sa akurat by sa mohla trochu viac usmievat

katusik84
30. apr 2009

To sa tu nenájde nikto, kto má skúsenosti s Mudr. Boreckou?

petra1985
30. apr 2009

no ved tu mas popisane nejake skusenosti rodiciek

flowrik
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivana82
2. máj 2009

Ahojte, ja s nou mam skusenosti akurat z vizit a naozaj, usmev je u nej asi rarita a nevidela som ju tam ani raz, ani nie dvakrat...ale skoro kazdy den niekedy aj viackrat za den, stale mala naladu podobnu tej, ze ju vyrusujeme - netvrdim, ze nie je odbornicka, to by som si nedovolila, ani ma nevysetrovala, takze neviem.
Spolu s babami na izbe sme sa zhodli, ze velmi od nej neuteka ani dr. Horanska aj u nej je usmev nieco vynimocne...no, nasli sa tam obe...clovek by cakal od zien lekarok trochu viac pochopenia, no tam ta skor pochopia lekari chlapi ako oni dve...to je moja skusenost a nazor 🙂

babulko
2. máj 2009

Ahojte babenky....tak ja som s nou mala zlu skusenost vysetrovala ma na prijme v nemocke ale to mi stacilo je bezcitna zenska strci do vas ruku ako do nejakeho zvierata 😒 a to ked som bola uz na izbe tak sme sa z babami zhovarali o nej tak ani jedna z nou nema dobre skusenosti kazda povedala to iste o nej nema cit ziadny a k tomu je velmi nesympaticka zle vplyva svojim vyzorom a usmev od nej....tak to nehrozi 🙂 este som nepocula od nijakej baby aby ju niekomu odporucala....ale nech si kazda usudi svoje 🙂 pekne tehulkovanie prajem kazdej nastavajucej mamicke pa 🙂

tinika
2. máj 2009

ahojte a kde ta dr. ma ambulanciu?

ivana82
2. máj 2009

Tini ona je v starej porodnici, neviem o tom, ze by mala ambulanciu 🙂

tinika
2. máj 2009

aha

petra1985
3. máj 2009

ivana82🙂 preto ja chodim ku gynekologovi chlapovi🙂 zeny su zavistlive a necitlive.. dr. horanska ako vyzera? ja mam dojem, ze som ju ani nevidela.. vsetkych som stretla ale o nej neviem.. este ani na vizite nebola tusim ani raz..

ivana82
3. máj 2009

Petra, dr. Horanska je taka blondina s melirom vlasy ostrihane na postupku...ja tiez chodim ku chlapovi gynekologovi, teda ja neviem ci patrim ku chlapovi alebo ku doktorke, ma v tom chaos..ale to je o inom...dr. Horanska ma vysetrovala v nemocnici pred porodom a lekar, ktoreho som mala dohodnuteho, tak ma vysetroval rovnako ako ona... 🙂

petra1985
3. máj 2009

ivana je mlada alebo starsia? chces povedat, ze si nevidela rozdiel hej?🙂 ja neviem mna vysetroval moj gynekolog a moj porodnik a obaja velmi jemne zato, ked mi menovana doktorka prepichovala plodovu tak sa mi to zdalo, ze ide na to trosku hrrrr a aj som sa bala co z toho bude 😕

ivana82
3. máj 2009

horanska je mladsia ako borecka, mas pravdu, ze pri vysetrovani u chlapa a u nich dvoch som rozdiel nevidela 🙂

katka.m
4. máj 2009

O Horánskej sa hovorí, že má krátke prsty, tak sa musí viac snažiť. Ja som chodila k nej do rizikovej a veeeľmi som sa tešila, keď tam nebola ona, ale doktor.

petra1985
4. máj 2009

heh 🙂 tak horanska fakt neviem ktora je.. a este ked hovorite, ze mladsia tak duplom.. asi tam ten tyzden nebola ked som bola ja..

anavila
26. máj 2009

len raz som bola v PO v starej a kym to bude v mojej kompetencii, tak tam nikdy v zivote dobrovolne nevkrocim a prave kvoli tej hnusobe BORECKEJ. Odporna zenska. Vyraz ma ako vrah, mala som s nou hroznu skusenost, uz som to pisala niekde na inom fore, bola som tehotna asi 4 tyzdne a ona mi povedala ze musim brat ATB kvoli zapalu, lebo som mala vlemi silny zapal mocovych ciest. A ze si mam vybrat - "bud decko, alebo zdrave oblicky" cheva jedna...pardon za vyraz....nastastie som potom isla k mojej gyn a ona mi dala take lieky, ze sa mi mala narodila zdrava a vsetko je ok. Ta Borecka bola na pohotovosti v noci ked sme prisli a tvarila sa ze ju neskutocne obtazujeme... vysetrila ma, povedala tu vetu a odisla. Sestricky ma len upokojovali ze si ju nemam vsimat, ze ona je taka ku kazdemu. Lebo som plakala ako male decko.

petra1985
26. máj 2009

o tom tvareni sa, ze ju obtazujeme viem svoje.. pri mne sa tak tvarila ked som prisla v noci rodit.. anavila vidis.. asi ma vybratych svjich ludi a hotovo 🙂

katusik84
4. jún 2009

No baby, myslím, že jej krivdíte. Za mnou pri prvom potrate prišla hneď ako som sa prebrala a utešovala ma, takže si vôbec nemyslím, že je bezcitná. No možno som aj ja tá "vybratá" keď si to tak vysvetľujete.

monika.rus
7. jún 2009

no vidim nazory su rozne. mna rodila pred tyzdňom a mozem povedat, ze ked som vyliezla na kozu a povedala, ze som na 7 cm otvorena a zasmiala sa, ze dnes rodime - verila som jej 🙂 . Je to o dovere v porodnika . Povodne ma totiz mal odrodit iny Dr., ale mala sa zapytala na svet tak necakane, ze som uz nikoho nevolala, pretoze by som to nestihla. 🙂. Je pravda, ze pri spustaní plodovej vody, som chcela, aby ma uz radsej rezali, ale mam za sebou 2 porod a s prvým sa to neda ani porovnat. Pri prvom som bola na 2 cm otvorena a doktor silou mocou ma chcel odrodit 😒 - az teraz viem, ze porod bol tazky a bola som potrhana az,az. a o rekonvalescencii ani nehovorim. Min. 3 tyzdne. Teraz ma ani nenastrihla - to chvalim a som tyzden po a som uplne v pohode a laktacia sa mi rozbehla na 2-3den. Ja mozem tuto doktorku len odporucit.

katusik84
8. jún 2009

monika, aspoň niekto má aj dobré skúsenosti, no ja na ňu aj tak názor nezmením, pre mňa je to odborníčka a na pôrod s ňou sa veľmi s manželom tešíme. Dôverujem jej a zatial ma nesklamala, práve naopak, som jej za veľa vďačná a vážim si ju. takže nech si hovorí kto chce čo chce.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre