Máte skúsenosť s kočíkom X-lander XA 2010?

kathe22
1. feb 2011

Máte niekto skúsenosť s týmto kočíkom???
Uvažujeme na ním, ale stale nie som si istá. Má dobré referencie u výrobcov. Vdaka svojej tažsej kostrukcii je aj pevný a spĺna EU bezpečnostné normy. 😀
Váham koli vaničke. ☹ Tá je pomerne mala a kedye nas drobcek bude buducu zimu uz pomerne velke babo (6mesiacov), tak zvažujem co a ako. Neviem ci sportová verzia ma ten nanoznik, do ktorého sa moze dieta dat aj s fusakom.
Ak mate skusenosti, prosim napiste. 😉

dosa
1. feb 2011

v tejto teme najdes kopec uzivateliek tohto kocika https://www.modrykonik.sk/forum/tema/kocarek-x-...

kovanka
13. feb 2011

@kathe22 no na 6 mesacne babo bude urcite mala alebo len taktak, ale v sportovom uz moze kludny byt a nanoznik sa da dokupit samostatne na sportovu cast taky velky kde v pohode das aj fusak 🙂

kathe22
autor
15. feb 2011

@kovanka Dakujem, tiež si myslim, že to v tom sportovom bude v pohode. 🙂)

kovanka
15. feb 2011

@kathe22 mi sme boli v sportovom od 5,5 mesiaca a je tam aj taka makka podlozka pre mensie deticky polohovanie chrbatika a traky, absolutne ziaden problem a velmi sa nam tam pacilo a aj paci.

kathe22
autor
16. feb 2011

@kovanka super. Tak som kludnejsia. Teraz ho uz iba kupit. 😵

liliana363
16. feb 2011

Ahoj, my sme si kupili len sportovu verziu, nanoznik bol v cene. Len si daj pozor na farby. Ak mas moznost, chod sa pozriet nan v skutocnosti. My sme kupovali ten sivy, ale realna farba nemala s katalogom vobec nic spolocne.
Este dodam, tak v Ziline a v obchode Maderna vysiel cenovo rovnako, ale to bolo este na konci leta.

katrin31
11. apr 2011

baby predavam x-lander trojkombinaciu ak by ste mali niekto zaujem..je ako novy, sportovy vobec nepouzivany

tanalienka
12. júl 2011

ahojte, vidim, ze tu skoro vsetci uprednostnuju XA, mne osobne sa viac pacil XQ, takze som hladala forum o tomto kociku. nasla som ho az na ceskej stranke a dost mi to pomohlo pri rozhodovani. som s nim spokojna. mozno tento odkaz niekomu pomoze: http://www.emimino.cz/diskuse/x-lander-xq-2011-...

miriamapeter
27. júl 2011

Ahoj, tiež sa rozhodujeme medzi x-lander xa alebo xq, má prosím niekto skúsenosti a odporúčania?
Veľkú výhodu xq vidím v otáčaní športovej časti v smere a proti smeru jazdy, zasa však je xq užšie práve z dôvodu toho otáčania. Kolečka pri xq sú pre mňa síce krajšie menšie ale na rozdiel od xa sú vpredu umelohmotné.
Ďakujem 🙂

hubanka
9. jan 2013

Ahojte. Ja mám x lander xa a som velmi spokojná len pre mna bolo nevyhovujúce že sa v športovej časti nedá posadiť dieťa do rovného sedu.Ked sme boli ešte menší bolo to v pohode ale ako 2ročný sa mi tam malý nechcel kvôli tomu voziť. preto je aj na predaj keby ste mali niekto záujem.