MUDr. Hruška z Ružomberku

svetluska82
16. mar 2013

Ahojte 🙂 Zaujímal by ma Vás názor a skusenosti s MUDr. . Hruskom z Ruzomberka. Snazime sa o bábo, prve tehu som bola na rizikovom, teraz sme sa prestahovali do Ruzomberka, pán doktor je moj gynekolog, len pocula som dost rozdielne názory na neho.

cerez
17. mar 2013

@svetluska82 Moja sestra je pri ňom. Ona je spokojná. Ja patrím k inému a skúsenosti osobne s dr. Hruškom mám len raz a to na pohotovosti keď som bola ešte 15 ročná. Ja som mu nerozumela nič, veľmi si hovorí pre seba, artikulovanie hrozné. Takže, ak s ním budeš komunikovať hlavne mu pozeraj na ústa, aby si nemusela sa pýtať "že čo"? 😀 Ale že ináč je príjemný.

andrea.andrejka
18. mar 2013

Z mojej strany maximálna spokojnosť. Vynikajúci odborník, nič nepodcení. Riešila som pri ňom gynekologické problémy i celé rizikové tehotenstvo. A čo sa týka komunikácie, odpovie v pohode i druhý krát na tú istú otázku. Je trpezlivý, všetko vysvetlí. Ja osobne ho môžem iba odporúčať.

majborka5
18. mar 2013

Chcem as pripojiť k dobrému názoru na pána doktora.Tiež som mala určite gyn.problémy a musím povedať,že sa maximálna snažil,aby som bola čo najrýchlejšie v poriadku.Chodila som na kontroly každých 4-6 mesiacov,pokiaľ nebola všetko OK.Je naozaj veľmi milý,trpezlivý a ochotný.Čo sa týka jeho tichšej reči,dá sa na to zvyknúť,ale prvý krát to trochu prekvapí.Kľudne sa opýtaj druhý raz.Chodím k nemu už 20 rokov,bože to je doba,ale nemala som najmenší problém,vypočul,poradil aj sme sa zasmiali.Pri vyš.na koze ten smiech dobre padol.Ja môžem len odporučiť.

manzanillaa
5. máj 2013

Je to naozaj fajn doktor, aj posrandovať sa s ním dá...len to rozprávanie je niekedy naozaj trochu monotónne, ale pýtať sa môžeš aj 3x to isté, vždy trpezlivo vysvetlí..Mne počas riz. tehotenstva len raz stúpol tlak, už ma poslal do nemocnice, kde mi ani raz nestúpol--neriskuje a nepodceňuje....jedna kamoška, čo k nemu chodí, mi spomínala, že ju poslal do nemocnice-že má cystu, nech jej ju odstránia--z nemocnice ju poslali domov, že oni tam nič nevidia--Hruška ju tam poslal naspäť, že tam tú cystu má--a naozaj jej ju tam potom našli---takže je dôsledný!

bocjanka
7. máj 2013

Ja som pri ňom rodila, ale moc spokojná som nebola, našťastie to dobre dopadlo. Mala som dojem, že sám nevie čo má robiť.

maria1941
19. dec 2013

Ja som k nemu chodila cele tehotenstvo a bola som stastna ze ma previezli do ineho okresu na porod lebo to mohlo zle skoncit a to podcenenim starostlivosti pana doktora a jeho vinou mam dlhodobe problemi a neviem si predstavit ako by to bolo dopadlo aj s dietatom .Pan doktor si vinu neprizna aj ked to ma potvrdene inymi gynkologmi a porodnikmi radsej som od neho odisla .

kratkamala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre