Pediater v Trenčíne

mary_maky
19. feb 2018

Ahojte maminky,

Potrebovala by som poradiť dobrú pediatričku / dobrého pediatra v Trenčíne. Hľadám doktora, ktorý bude lekárom a nie "špekulantom či mäsiarom".

Vopred ďakujem za vaše skúsenosti 🙂

mischelin89
21. feb 2018

Ja chodim k dr. Irene Novotovej, je v detskom mestecku. Nema nas v obvode a vzala nas. Je to fajn lekarka, mila, prijemna, ma rada deti, to vidno. Netlaci lieky zbytocne, vysvetluje. Da aj sukromne cislo, keby si ju potrebovala mimo ordinacnych hodin. Ja som s nou velmi spokojna.

Ak mas otazky, pytaj sa 🙂

matulka88
28. máj 2019

Od tejto doktorky utekajte čo len môžete !!! Nepríjemná,doležitá,má svoje dávkovania liekov, takže rodič si musí sám studovat na internete aby si náhodou nepredávkovat dieťatko. Najlepšie keď sa jej nič nepýtate a dieťa vám vyšetrí medzi dverami za 5 minút,medzi tým pozerá na hodinky aby ste už vypadli.Na vaše otázky nie vždy odpovedá a absolútne nemá vzťah k detom,vyšetruje ako drevorubač.A asi preto vás vzala lebo má malo detí všetci od nej utekajú.Sestrička už mala dávno sedieť na dochodku. Stará pani ktorá už trpí stratou pamati, na viac krát meria obvod hlavičky bábatka,lebo kým príde ku stolu zapísať tak zabudne co namerala.