Pôrodnica Košice

miuska88
22. jan 2018

Ahojte baby z Košíc ktorú pôrodnicu odporúčate? Ja som uvažovala nad novou nemocnicou ale kamoška (prvorodička) rodila minulý rok a trápila sa 19.hodín a už nevládala tlačiť a po pôrode jej jedna zo sestričiek povedala že tlačili ste akokeby ste to dieťa ani nechceli čo ju dosť zarazilo pretože malinký bol plánované bábätko a milované od prvej chvíli odkedy zistila že je tehotná. Inak vraj starostlivosť bola na jednotku až na tú jednu sestričku.

pantarhei
22. jan 2018

Ja som rodila 2x v starej, takze porovnať neviem. Vybrala som ju, lebo moj gynekológ je tam pôrodník. Ale spokojnosť maximálna. Jedine, co mi vadilo, boli spolocne sociálne zariadenia.

diablikovci
22. jan 2018

Niekedy treba byt sprostá. Ja by som jej povedala aj vy po 12 hod v robote prídete uťahana. Čo vás práca nebaví?

bibih
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alby2014
22. jan 2018

Saca, ked chces rodit normalne, mat izbu ako 21. storoci, najest sa normalne...rodila som tam 2x a nikde inde nebudem.

bibistec
22. jan 2018

Saca do novej teda ani nahodou jasne ak je predcasny porod ides tam ale inac hroza a des. Staru by som.si tiez nevybrala, kamoske tlacili na brucho ako besni. Ale xhod sa.pozriet a popytat

tinaa64
22. jan 2018

Ja som v starej bola 2 krat a spokojna som bola..ajlekari setricky boli dobry..ja by som do inej ani nesla....izby su v pohode stave ..nieje to tam az take strasne zeby sa to tam nedalo 4 dni vydrzatm.a co sa tyka jedla tiez sa dalo zjest...a ked nieco navarili co mne nechutilo co by som ani doma nezjedla tak som to nejedla....mala som zasoby co mi z domu doniesli..nieje to tam tak hrozne ako niektori opisuju...ne sa tam pacilo..ja niesom narocna osoba..nepotrebovala som tam vsetko extra super

fkata
22. jan 2018

Za mňa Šaca, bola som nadmieru spokojná.

alby2014
22. jan 2018

V starej kamsoke povedali, ze oni KAZDU prvorodicku repventivne nastrihnu v 21. storoci, tak neviem, kde ziju, ale ja som v Saci normalne porodila bez vybaveneho lekara ako prvorodicka bez nastrihu a poraneni, 2x detto. O tom,ze nova nemocnica odelenie sestonedelia vyzera ako v rumunskom filme sa ani nevyjadrujem o wc a kupelke na chodbe a to v akom su stave tiez pomlcim. O tom, ze rooming vyzera ze su minimalne 3_4 matky na izbe s detmi, to neviem ko sa da v dacom tkaom v klude si oddychnut a rozkojit sa. AJ Saca ma muchy, mnohy sa stazuju na laktacne poradenstvo, nie vzdy ma kazdy Dr. dobry den, ale je to najblizsie porodom v 21. storoci ako si repdstavujem. Ja som tam bola len dalsi porod a normalne o vsetkom so mnou hovorili, pytali sa...mohla som povedat nie.

meusicka
22. jan 2018

ja som rodila 2x v starej. bola som spokojna, jedine co bolo blbe bola jedna starsia p. DR. ktora mala sluzbu na sylvestra a na 3 kralov. ta bola velmi neprijemna. inac vsetko ok. pri 1.dcerke som bola na normalnej izbe, pri dvojickach mi vysli v ustrety a dostala som sa na nadstandard. sestricky boli mile, aj lekari. o pausalnom nastrihu neviem.... ja som bola dohodnuta s dr, ze nastrihne len ked bude treba, zial trebalo, a aj tak ma neobislo, ze som sa aj roztrhla. takze je to o kazdej mamine a jej porode. pri r,dvojickach som mala sekciu. aj tam bolo vsetko ok. sestricky sa snazili podporovat co sa tyka laktacie, snaha bola z ich strany maximalna.
kamoska rodila 2x v Saci, pri prvom dietati max. spokojnost, pred rokom tam rodila 2 dieta a sama staznost, podla nej to slo strasne dole vodou,
ja co mam skusenost so Sacou, tak som tam bola na 3D u Dosedlu.... a moje rozhodnutie tam nerodit len podporil svojim arogantnym, neprofesionalnym, a neprijemnym pristupom. takze za mna, Saca je tovaren na porody.

simaja1903
16. feb 2018

Ja som rodila prve dvojicky a druhe babo teraz v októbri a som bola namieru spokojna nemozem nic povedat klobuk dole aj personal bol dobrý.

motylik22
12. sep 2019

Prvý pôrod Stará Nemocnica boli sme tam dva týždne mali mal dlho žltačku a aj oni si všetko možné vymisleli len aby ma domov nepustili😁 viem že dieťa keď prepúšťajú z pôrodnice má byť na 200% zdravé ale také veci čo oni vynašli som mohla riešiť aj s deckou lekárkou každý prišiel aj odišiel len ja som tam bola jak doma no musím uznať že pri pôrode som mala skvelého lekára ale sestričky nič moc rodila som v noci a normálne zhasli na mňa svetlo a kázali mi spat keď som mala bolesti ...
Druhý pôrod Šaca 7 mesačná jazva na krčku maternice a ultrazvuk kde im ukazoval v 37tt že bábätko má nad 4kg ich nepresvedčili v to že mám ísť na cisársky a pritom som sa dočítala že keď ma bábätko na ultrazvuku nad 4kg má ísť automaticky na cisársky....rodila som prirodzene výsledok mala 4,5kg bez epiduralky po pôrode asi hodinu ešte na stole mi nevedeli zastaviť krvácanie 3 doktory boli pri mne nakoniec pán primár zastavil krvácanie dr čo má rodila nervózna nepríjemná prehrabovala sa vo mne jak v kontajneri a keď som zaaukala tak kričala" prosím bez tých pazvúkov" museli mi dávať krv cez infúziu lebo veľa som stratila napuchla mi noha a tabletky do mňa pchali a keď mi kontrolovali tu jazvu na ultrazvuku už po pôrode tak som sa spýtala dr či vedeli že som po operácii krčka a ona na to "vydité to sme ani neriešili" a mali to na prednej strane v tehu.knizke napísané že som po konizácií a ktorý mesiac. Až na to všetko ok aj sestričky ale mám v mojom okolí viacerých čo sa sťažovali na sacu i keď na internete sama chvála...no záleží podľa šťastia .
Tretí pôrod skúsim asi šťastie v novej 😆😁

olivs1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre