• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame: Mojasvadba.skModrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Pôrodnica Ružinov. Aké máte skúsenosti?

14. novembra 2016 
Ale jasne ze nebude :slight_smile: Malemu sa to raz dva zlepsi .Ved je uz slniecko predsa a to ma pomahat nie???
24. apr 2009 o 20:57  • Odpovedz  • Páči sa mi to
a dala ti aj cas,kedy mate prist?nedala ti nejaky papierik?
24. apr 2009 o 21:01  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Dala mi papierik iba s hodnotami bili, a vselijake vysterenia vysledky co je tam pisane, cisla a nazvy ja tomu nerozumiem.. ale nic o case, ani o oddeleni, ani o hospitalizácii.. asi to maju rozhodnut az tam na kramároch...
No je slniecko.. ale to mu vonku svieti iba na tvar.. to nestačí :unamused:
24. apr 2009 o 21:11  • Odpovedz  • Páči sa mi to
nemozes mi to v ip preposlat?ma zaujimaju tie vysledky...
24. apr 2009 o 21:13  • Odpovedz  • Páči sa mi to
poslem pockaj :wink: ale je toho velllllllmi vela,,,ale poslem..
24. apr 2009 o 21:19  • Odpovedz  • Páči sa mi to
cakam :grinning:
24. apr 2009 o 21:20  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Caute zienky!!!!
Niki,malinkemu drzime palce :dizzy_face:
Zoldy,ako mas????
Nas momentalne trapia hnusne sopliky,tak nic moc :unamused: ,ale statocne bojujeme :angry:
Pred Simi sa tvarim,ze je vsetko v najlepsom poriadku,ale uz mam toho akurat dost :frowning2: ,unavena som jak pes :stuck_out_tongue_closed_eyes:
24. apr 2009 o 21:23  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Zoldy IP :wink:
24. apr 2009 o 21:29  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Cau Livi,mam sa ako tak,uz nevladzem v robote mame plno,cele dni a noci na nohach.velmi chorucke deti su teraz.co nocna,to prijem.katastrofa a este aj skuskove mi zacalo.uz mam toho dost.Po 20 dnoch v robote mam konecne dva dni volna,tak lenosim...zacala so aj s dietou a dnes som skoncila...prave som dopapala zmrzlinu-vela a teraz tlacim chipsy.je mi to jedno.potrebujem relax a klud.ale inak super...aj ty si daj daco do tela,mozno sa aj tebe ulavi :grinning:
24. apr 2009 o 21:30  • Odpovedz  • Páči sa mi to
niki,este mi napis hgb,hcp
24. apr 2009 o 21:32  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Davam,davam :grinning: ,ale zmrzku....Zajtra ideme na Maravu do nejakeho sklipku a dojdeme v nedelu,tak vypnem....
Booze,ja mam take nervy,ked su deticky chore,ale nepomozeme si :frowning2:
A ty co chces chudnut???? :confused: :confused: :confused:
No,aj svagrina tuto noc nespi,zajtra ma 3 skusky :wink:
24. apr 2009 o 21:33  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Moravu,sorry :grinning: :grinning:
24. apr 2009 o 21:34  • Odpovedz  • Páči sa mi to
hct sorry pomylila som sa
24. apr 2009 o 21:34  • Odpovedz  • Páči sa mi to
ja som tak trosku pribrala,mne to nejako nevadi,citim sa super,ale tak trosku neuskodi ked dam dole.
aj ja mam tak nasukane skusky,ze des.mala som v utorok,vsetko som opisala a dala mi E.tak mi je to jedno,hlavne,ze prejdem...
24. apr 2009 o 21:37  • Odpovedz  • Páči sa mi to
HGB - 96.00 - g/1 100-122
HCT - 0.29 0.8-0.36


No co si s toho vydedukovala??? nehaju si nas tam?? ake su tie hodnoty... abo nieco, co si z toho zistila??
Ja velke nic :sweat_smile: :zipper_mouth:
24. apr 2009 o 21:39  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Tak sa mas dobre :grinning: :grinning: :grinning:
Nie si z tach,co zbieraju A :confused: :grinning: :grinning: :grinning: ???
Par takych poznam :stuck_out_tongue_closed_eyes:
Jasne,hlavne ze sa prejde :stuck_out_tongue_closed_eyes:
24. apr 2009 o 21:40  • Odpovedz  • Páči sa mi to
pecenovky ma dobre,ten Bi je taky dost vysoky a krvy obraz nie je zly,ale nie je idealny...ale to nie je nic vazne,na transfuziu to zatial nevyzera...kontrolu budu podla mna urcite robit...
24. apr 2009 o 21:46  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Niki vidis to takze ok to bude :wink: :wink: :wink:
24. apr 2009 o 21:47  • Odpovedz  • Páči sa mi to
krvny obraz nie je idelany hm.. bi som vedela ze ma vyšší.. aspon ze pecenpovky ma dobre, nie??
24. apr 2009 o 21:49  • Odpovedz  • Páči sa mi to
zbieram A,ale nie na ukor svojho psychyckeho zdravia.ked sa zadari,tak sa tesim,ale ze by som sedela nad knihami,to urcite nie..nieco hadam bude,ved je viac terminov,keby nahodou sa nezadari :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:
24. apr 2009 o 21:52  • Odpovedz  • Páči sa mi to
-si sikulka,aj tak zvladas toho kvantum :wink:
-ja idem k tej mojej krpani,uz spi hodku a pol :confused:
-v momentalnom stave je to velky uspech,tak sa tesim,paa :dizzy_face:
24. apr 2009 o 21:55  • Odpovedz  • Páči sa mi to
hemologbin ma trosku nizsi,ale to nie je nic vazne,ved to tam aj je napisane...aj ja mam izky hemoglobin a normílne existujem od malicka....
24. apr 2009 o 21:55  • Odpovedz  • Páči sa mi to
ahoj Livi,som rada,ze som ta tu videla... :grinning: ...skore uzdravenie malej...papa
24. apr 2009 o 21:57  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Co je toten hemoglobín??? :fearful:
24. apr 2009 o 22:04  • Odpovedz  • Páči sa mi to
som ja ale sprosta,neviem ti to vysvetlit...ale hemoglobin je zlozka v krvi,ktorej ked je malo podava sa transfuzia,ale malý ho nemá malo,iba je kusok pod nornou,ale to je v pohode,neboj :wink: keby to bolo kriticke,uz by si bola v nemocnici a necakali by do pondelka,ale dobre je. :slight_smile:
24. apr 2009 o 22:11  • Odpovedz  • Páči sa mi to
http://sk.wikipedia.org/wiki/Hemoglob%C3%ADn
niki hemoglobin je dolezity na prisun kyslika do buniek :wink:
24. apr 2009 o 22:17  • Odpovedz  • Páči sa mi to
idem uz do hajan.zajtra sa vidime.sladke a pokojne snicky prajem :slight_smile:
24. apr 2009 o 22:19  • Odpovedz  • Páči sa mi to
sirinka si uzasna :grinning: ,ja mam dakedy problem vysvetlit terminy,ktore beriem ako samozrejmost...ta moja sprosta rutina :frowning2:
24. apr 2009 o 22:21  • Odpovedz  • Páči sa mi to
zoldy :wink: ved aj ja...
24. apr 2009 o 22:34  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Díky baby a dobru nocku...
24. apr 2009 o 22:40  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš
Tvoj príspevok