Pôrodnica Trnava. Aké máte názory?
Budem rada, ked tu bude co najviac prispevkov, aby si mohli vsetky trnavcanky urobit ako taky prehlad o trnavskej porodnici 🙂 🙂 🙂

•
25. sep 2008nina ja si beriem aj svoje pyzamo, ked sa bude dat budem ho mat, je to urcite prijemnejsie ako tie ich kosele, ved uvidime 😉
0
no, ved na to je ten sliz 😃 to sa v tom perie... to je toto http://www.nosime.sk/sk/vsetko-o-plienkach/sliz... ani nevies, ako sa tesim na prebalovanie a pranie.. no a tie plienky sa nezehlia, takze s tym nie je skoro ziadna robota 😉
o tych plienkach som netusila ani ja =-)
A nemoze ten caj vyvolat skorsi porod? Ked ho pijete uz teraz?
Ja idem zajtra do poradne, pred mesiacom hovorila, ze to vyzera na cisarsky, lebo male je velke. Tak som zvedava, co povie dr. zajtra. Niekto mi hovori, ze cisarsky je super, niekto ma od neho odradza.
A nemoze ten caj vyvolat skorsi porod? Ked ho pijete uz teraz?
Ja idem zajtra do poradne, pred mesiacom hovorila, ze to vyzera na cisarsky, lebo male je velke. Tak som zvedava, co povie dr. zajtra. Niekto mi hovori, ze cisarsky je super, niekto ma od neho odradza.
petulienka bola som s nou max. spokojna
tesorino ano rodila som bez epi... ale samozrejme, kazda z nas znasa bolest inak... ja som bola sama zo seba prekvapena ako som to zvladla 🙂 ale strasne mi pomohlo, ze bol pri mne manzel... psychika urobi hrozne vela.
a sestricky boli fajn, moznoze 1-2 boli take nemastne-neslane, ale inak som bola milo prekvapena
co sa tyka plienok... ja som v porodnici mala pampersky to najmensie balenie, teraz davam tie fialove tesco, zatial spokojnost...
a baby urcite si zabalte 2-3 kosielky pre babo, lebo tam davaju tie otrasne co sa vzadu snuruju, je to take nemotorne
a postolkove nohavicky ak chcete balit babo hned na siroko
tesorino ano rodila som bez epi... ale samozrejme, kazda z nas znasa bolest inak... ja som bola sama zo seba prekvapena ako som to zvladla 🙂 ale strasne mi pomohlo, ze bol pri mne manzel... psychika urobi hrozne vela.
a sestricky boli fajn, moznoze 1-2 boli take nemastne-neslane, ale inak som bola milo prekvapena
co sa tyka plienok... ja som v porodnici mala pampersky to najmensie balenie, teraz davam tie fialove tesco, zatial spokojnost...
a baby urcite si zabalte 2-3 kosielky pre babo, lebo tam davaju tie otrasne co sa vzadu snuruju, je to take nemotorne
a postolkove nohavicky ak chcete balit babo hned na siroko
tesorino,
balia automaticky na siroko, oni maju svoje bavlnene plienky, len jednorazove musis mat svoje.
balia automaticky na siroko, oni maju svoje bavlnene plienky, len jednorazove musis mat svoje.
Začni písať odpoveď...

Odošli