Pôrodnica Trnava. Aké máte názory?
Budem rada, ked tu bude co najviac prispevkov, aby si mohli vsetky trnavcanky urobit ako taky prehlad o trnavskej porodnici 🙂 🙂 🙂

•
16. okt 2007hmm tak to je pravda.Melory nepracovala si volakedy davno v Ase???
0
melory tak sorry poznam ta len z fotky a mne si sa moooc podobala 🙂 ,baby dnes jaky strasny den,hned na obed ma vytocila dcera,je drza v skole ale som sa ovladala ked som vypravala s ucitelkou,ale uz som mala slzy an krajicku,potom som isla k obvodnej nech mi napise dopor.k Nestickemu,strasne ale hrozne ma bolia obe ruky od palca,kosti na stehne z boku,uz to trva aj 1,5 mesiaca ale uz to je take nesnesitelne,ze som chcela ist po radu k Nestickemu a tam nikoho reku fajn hned ma zoberie ale sestra ze nie ale ma objedna na 29.10 a to mne uz slzy do oci,potom to úosunula na 22.10 ale tak ma to vytocilo a vobec tieto hormony co so mnou robia to je sila,minule som plakala pri tej rozpravke vacernica 😃 to co uz je baby pomooooooc 🙂 🙂 🙂
No teraz mal skolenie 2 týždne dnes robil skusky tak mohol dojst ale uz sa mu to dneskom konci.Je taky vysrany od tedy ked som mala bolesti inak to bral v poho ze je to moj udel stale mi tvrdil 🙂 .Ale aj som mu liezla troska na nervy vies ked si pol roka doma a kamarátky sa na teba vykaslú tak sa mu ani necudujem ze ma mal uz plne zubky.Ale konecne ho to zasa preslo hehe.
Začni písať odpoveď...

Odošli