Pôrodnica Trnava. Aké máte názory?
Budem rada, ked tu bude co najviac prispevkov, aby si mohli vsetky trnavcanky urobit ako taky prehlad o trnavskej porodnici 🙂 🙂 🙂

•
30. sep 2011@gazovicka je zaujimave, ze vela doktorov toto so sonami robi, moj lekar mi urobi sono pri kazdej poradni a nepozera na to, ci mu poistovna zaplati alebo nie...vzdy mi ukaze male, povysvetluje, odvazi, meral ho ked bol mensi.
Ahojte, neviete, ci sa zajtra kona prehliadka porodnice? Chysta sa tam niekto? Treba sa niekde nahlasit? Dakujem 🙂
baby, chcem sa spytat, chodite na predporodnu pripravu niekde v TT? stoji to za nieco? ja sa stale rozhodujem ci tam mam ist.
@sissik
ahojte baby, tak len pre poriadok 🙂 nasa Izabelka ma dnes tyzden aj jeden den, narodila sa minuly utorok v trnavskej porodnici s mierami 2880g a 48cm. Rodila som planovanou sekciou, lebo mala bola otocena zadockom. S celym porodom aj pristupom doktorov a sestriciek som bola maximalne spokojna, samozrejme najdu sa rozni ludia, ale 99% boli vsetci velmi mili a ludski. Moj doktor co ma aj operoval Mudr. Hlavek dostava odo mna 1s* bol uzasny a ani som si ho nemusela zazmluvnovat, vysiel mi maximalne v ustrety. Sestricky na sestonedeli su velmi zlate a naozaj sa snazia vsetkym ulahodit. Jedine co mozem na ten pobyt povedat negativne je zastarane vybavenie na izbach a naozaj hnusna strava. No ale nesla som tam na relaxacny pobyt vsakze, takze sa to dalo vydrzat.
Takze nicoho sa nebojte, trnavska porodnica je naozaj fajn 😉
ahojte baby, tak len pre poriadok 🙂 nasa Izabelka ma dnes tyzden aj jeden den, narodila sa minuly utorok v trnavskej porodnici s mierami 2880g a 48cm. Rodila som planovanou sekciou, lebo mala bola otocena zadockom. S celym porodom aj pristupom doktorov a sestriciek som bola maximalne spokojna, samozrejme najdu sa rozni ludia, ale 99% boli vsetci velmi mili a ludski. Moj doktor co ma aj operoval Mudr. Hlavek dostava odo mna 1s* bol uzasny a ani som si ho nemusela zazmluvnovat, vysiel mi maximalne v ustrety. Sestricky na sestonedeli su velmi zlate a naozaj sa snazia vsetkym ulahodit. Jedine co mozem na ten pobyt povedat negativne je zastarane vybavenie na izbach a naozaj hnusna strava. No ale nesla som tam na relaxacny pobyt vsakze, takze sa to dalo vydrzat.
Takze nicoho sa nebojte, trnavska porodnica je naozaj fajn 😉
ahojte baby. chodi niektora z vas do rizikovej ambulancie na prizemi? ako to tam teraz funguje? mam sa tam v piatok hlasit bez objednania. o kolkej je tam najlepsie ist? pred 2,5 rokmi to bolo okolo 10tej.
@berus222 aj a som tak chodila a vzdy som sa celkom rychlo vybavila-ked neboli dr.odbehnuty.boze lubi ale to ubehloo sak ty uz rodis 😃 si pamatam ako si pisala ze chces druhe mimi 🙂
@berus222 ale to uz pride cochvilka uvidis ved zajtra mas "oficialny"termin..drzim moc moc palce 😉
@berus222 bola som tam raz, a to mi dr. Deckov povedal o kolkej mam prist, prvy krat som bola o siedmej rano /ale preto, ze den predtym mi robil utzv. u mojho dr. a mala bola otocena koncom panvovym/, na dalsi den uz bola zase opacne... teraz idem vo stvrtok /dva dni po planovanom termine porodu, vyzera ze budem prenasat/ a to mi dal ze o pol deviatej tusim /ale vela tam toho nebyva ako pred dvomi rokmi kedze sa nechodi do rizikovej pravidelne v posledny mesiac.../, takze ak pojdes okolo desiatej je to podla mna v pohode..
Prvé otitulkované videá ...pre Občianske združenie Ženské kruhy, ktoré sa zapojilo medzinarodneho projektu oneworldbirth.net, ich vyrobila jeho aktivistka Elenka Hutton...😃..titulky si pustite tak,ze kliknete na cc
http://www.youtube.com/watch?v=1zHsY1pC4ew&feat...
http://www.youtube.com/watch?v=jD9CavBl950&feat...
..postupne budú pribúdať aj ďalšie videá 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=1zHsY1pC4ew&feat...
http://www.youtube.com/watch?v=jD9CavBl950&feat...
..postupne budú pribúdať aj ďalšie videá 🙂
ešte upresnenie k videam::
Sheila Kitzinger je sociálna atropologička, špecializujúca sa na tehotenstvo a porod,
Ina Mayy Gaskin je okrem ineho autorka peknej knihy Zázrak porodu a nostielka alternativnej nobelovy ceny 🙂
Sheila Kitzinger je sociálna atropologička, špecializujúca sa na tehotenstvo a porod,
Ina Mayy Gaskin je okrem ineho autorka peknej knihy Zázrak porodu a nostielka alternativnej nobelovy ceny 🙂
ahojte, ja už mám odrodené!!!!! už sme aj doma 🙂 rodila som 3.okt, pôrod bol vyvolaný, nič príjemné 😞 ale pôrod sám o sebe bol super! po siedmych hodinách v kontrakciách a stále nie a nie otvoriť sa, keď som si myslela, že už meliem z posledného a prosila som všetkých svätých o pomoc, prišla ma vyšetriť dr.štefaníková/zlatá žena/ slúbila mi, že za 10min porodím, že som otvorená ne 7cm, hneď mi odtiekla plodová voda, sadla som na vozík a z rizikového ma viezli na sálu kde bola dr.štrbová, ktorá ma aj rodila/mladá ale šikovná babulka/ prešla som na kozu, z jednej strany sestrička, z druhéj dr.štefaníková a už sme rodili 🙂 behom 3min bola dcérka na svete, bola veľká 4380g a 54cm a pritom som minimálne zašitá. veľmi boli zlaté, vážne., klobúk dole!!! ja som bola a som spokojná s trnavskou pôrodnicou! x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-)
Ahojte, máte niektorá skúsenosti so sekciou? V pondelok idem do nemocnice sa objednať, malá je otočená KP, takže bude plánovaná sekcia. Kedy ste boli objednané, v deň termínu, alebo skôr? Je možné, že pri sekcii bude manžel? Neviem, ako to chodí, prvú dcérku som rodila normálne. Ako to vlastne prebieha. ďakujem Vám predom.
A na trnavskú pôrodnicu tiež nemôžem povedať nič zlé, rodila som síce pred viac ako 5 rokmi, ale nemôžem povedať nič zlé. 😉
A na trnavskú pôrodnicu tiež nemôžem povedať nič zlé, rodila som síce pred viac ako 5 rokmi, ale nemôžem povedať nič zlé. 😉
@lubenka131 pytaš sa na hagis?ja som ich použivala pri prvom synovi a možem povedat že horšiu značku som nemala.stale bol mokry až pokym som neprišla nato že je je to plienkami.teraz by som ich už nechcela ani zadarmo.ja mam oskušane fialove teskove a lidlove a su o mnoho lepšie.
@monka9999 ale ved fialove tesco plienky su uz neni nie?ja som s nimi bola pred 6r.najspokojnejsia..
@blumchen007ja som rodila CR v juli.mala som planovany takze ked som chodila posledne tyzdne na kontroly do nemocky,takmi dohodli termin skor-termin porodu bol 9.7 a dali ma 30.6 na prijem a 1.7 mi rano robili sekciu,dali ma prvu lebo som v noci dostala kontrakcie a odisla mi hlienova zatka.drzim palce 😉 inak mna sa pytali aky chcem termin-mohla som si vybrat 😉
@lubenka131 tak to je super, že si si mohla vybrať, ja som v 38. tt a rada by som to mala za sebou už tento týžden 😉 , bojím sa, aby to neprišlo na mňa skôr, ako bude v pláne, nech je radšej všetko OK. a s tesco plienkami fialovými som bola aj ja spokojná, len teraz neviem, ktoré sú to, vraj ich predávajú v inom obale. Huggies som nikdy nemala, tak neviem porovnať
@lubenka131 su.ale v zelenom obale.mam ich doma nachystane.tie boli super.ja som ich mama 7rokov do zadu.vždy lacnejšie ako pampers a kvalitou lepšie.kamoška kupila malej papers a 3kilova ich precikala.len ju prezliekala.hlavne že stoja20eur
Tu začni písať odpoveď...

Odošli