Trnavské maminy. Pokecajme o pôrodnici a lekároch v Trnave!
🙂 oslovujem vsetky trnavske mamicky! mozeme spolu pokecat o nasej porodnici o doktoroch a podobne. dobre bude ked sa tu stretneme a poradime si kde co kupit a podobne.

•
24. júl 2007ahoj vedvies, gratulujem, mamicka. kovacicova bola prijemna aj na mna, ked som bola na kontrole pred porodom, ctg
0
ahojky veru nie ved som tam skoro stale robim asi takto 4dni 12h od 9h rana do 21h vecer pridem domov ako zabita potom jeden den volna a zasa a tak dokola a cez ten den volna musim poprat upratat pozehlit ale chvalabohu teraz mi to vyslo super mam 5 dni volna v kuse ale zasa manzelik 3 nocne po sebe a potom 2ranne takze sa skoro ani nevidime 😞 :-| 😉 asi tak nam teraz ide zivot je z toho dost nervozny a stale mi hovori ako to bolo dobre ked som ho cakavala 😃 😃 nakonec mu to este aj luto bude a da vypoved 😃 😃 😃 😃 pojde robit do rakuska uz nad tym rozmysla :-p 😃 😃 😃 😃
caute baby 😃 😃 zasa som tu 😃 😃 😃 chechecheche 😃 😃
luciask:ja by som ostala doma pretoze by velmi vela zarobil ked je este aj diplomovany 😉 ponukaju mu v cistom v prepocte na nase 25tisic za 2 tyzdne :-o a to nema ani na zachranke ]-( to mame teraz my do kopy ]-( ]-( :-| takze by som ostala aj nadalej doma bolo by to fajn 2 tyzdne tam 2 doma a mali by sme sa super tie 2 tyzdne by mi bolo hrozne smutno za nim ale nejak by som to prezila :-| 😞
luciask:ja by som ostala doma pretoze by velmi vela zarobil ked je este aj diplomovany 😉 ponukaju mu v cistom v prepocte na nase 25tisic za 2 tyzdne :-o a to nema ani na zachranke ]-( to mame teraz my do kopy ]-( ]-( :-| takze by som ostala aj nadalej doma bolo by to fajn 2 tyzdne tam 2 doma a mali by sme sa super tie 2 tyzdne by mi bolo hrozne smutno za nim ale nejak by som to prezila :-| 😞
Začni písať odpoveď...

Odošli