Trnavské maminy. Pokecajme o pôrodnici a lekároch v Trnave!
🙂 oslovujem vsetky trnavske mamicky! mozeme spolu pokecat o nasej porodnici o doktoroch a podobne. dobre bude ked sa tu stretneme a poradime si kde co kupit a podobne.

•
20. máj 2009bubi, ja bohuzial o jasliach neviem nic...a ty chces dat decka do jasiel?
0
s Lovelou neperem mala sa mi po nej vyhadzala som dala prec 6 kilovy prach pouzivam persil sensitive so silanom , ked namacam zalejem praskom a dost pouzivam aj W5 z lidlu na veci na flaky super odstrani hocico a stoji 78sk ale davam tam viacej nez je v navode je to nieco ako vanish 😉
k prasku> ja kupujem len v Rakusku tekuty ariel, Persil alebo Weiser Riese
kvalitou a vonou sa absolutne nedaju porovnat s tymi na slovensku a to nehovorim este o cene
tehu, zatial zistujem situaciu, neviem ako to budem mat s robotou, ale takto za rok uz asi budem musiet ist do roboty 😞
mala bude mat 2,5 , maly 1,5 nic ine mi pri tej nasej hypoteke nebude zostavat ]-(
kvalitou a vonou sa absolutne nedaju porovnat s tymi na slovensku a to nehovorim este o cene
tehu, zatial zistujem situaciu, neviem ako to budem mat s robotou, ale takto za rok uz asi budem musiet ist do roboty 😞
mala bude mat 2,5 , maly 1,5 nic ine mi pri tej nasej hypoteke nebude zostavat ]-(
vanis je na ho.....o 😃 som pozerala test na 1 tke a zhorel na plnej ciare na 5 !!!ani nedosiahol ziadny efekt co slubuju :-p a este na nich podali zalobu za zavadzanie spotrebitela ...
Bubadlo aj mne nosila kamoska z Rakuska mas plnu pravdu avivaz prach sa neda porovnat v kvalite aj v cene 😉
Bubadlo aj mne nosila kamoska z Rakuska mas plnu pravdu avivaz prach sa neda porovnat v kvalite aj v cene 😉
cafte 🙂 ste tu vcera tusim prali... ja periem dnes a mam asi na3 pracky :-p :-p :-p :-p nejak to rozdelim
Buby v Trnave su 2 jasle. Tie na Hodzovej a tie sukromne. Malu som chcela dat od decembra, tak som koncom marca ju bola zapisat a sme v zozname, zatial maju plno, mam sa ist popytat v auguste, ci sa neuvolnilo :-p . Boli sme 7 nad plan ]-( . A tie sukromne su jasle Motylik, su na kricku. Ale len do juna, potom sa budu stahovat. este mi nevedela povedat kam, vraj zhanaju nejaky domcek v TT alebo okoli. Staja 270 euro na mesiac ( ale materska ti zostava ), mam sa ist opytat v juni 😉 . Nakoniec dam malu asi od februara a ja by som mala nastupit do prace v marci 😞
Buby v Trnave su 2 jasle. Tie na Hodzovej a tie sukromne. Malu som chcela dat od decembra, tak som koncom marca ju bola zapisat a sme v zozname, zatial maju plno, mam sa ist popytat v auguste, ci sa neuvolnilo :-p . Boli sme 7 nad plan ]-( . A tie sukromne su jasle Motylik, su na kricku. Ale len do juna, potom sa budu stahovat. este mi nevedela povedat kam, vraj zhanaju nejaky domcek v TT alebo okoli. Staja 270 euro na mesiac ( ale materska ti zostava ), mam sa ist opytat v juni 😉 . Nakoniec dam malu asi od februara a ja by som mala nastupit do prace v marci 😞
keby som stihla tak pridem ,ale idem teraz mame na nakup , nemam nic navarene moj dojde hladny jak cert ... jak to stihnut? este musim ist na postu potom mam stretko s kamosku nieco mi prinesie to je len na skok 😃 tak ak stihnem ... pridem kde mate to stretko pri kalogakatii? alebo v meste?
Začni písať odpoveď...

Odošli