Trnavské maminy. Pokecajme o pôrodnici a lekároch v Trnave!

melory
10. aug 2006

🙂 oslovujem vsetky trnavske mamicky! mozeme spolu pokecat o nasej porodnici o doktoroch a podobne. dobre bude ked sa tu stretneme a poradime si kde co kupit a podobne.

bybi
10. aug 2006

Ja som z Trnavy, ale teraz som v zahranici... 😒

melory
autor
10. aug 2006

tam ti je fajn, a ked otehotnies najlepsie je tam aj rodit, to si drz! aj ked ja som bola spokojna aj trnavskej porodnici, len keby tam bolo vsetko novsie. myslim nabytok a vybavenie, ale pristup fajn.

bybi
10. aug 2006

Ja sa nestazujem. Mam uz aj porodnicu vybratu, len mi stale nieco chyba. A to je drobec v brusku 😀

melory
autor
11. aug 2006

my sme neplanovali druhe este teraz ale boli sme pri mori a odtial sme si doniesli takyto darcek. 🙂

bybi
11. aug 2006

A kde ste boli pri mori? My sme tiez boli v juli, ale to som este mala HAK a az potom som vysadila.

nejla
11. aug 2006

😀 ahoj Mel, to je skvele, nasla som si ta tu!!!!!!

nejla
11. aug 2006

GRATULUJEM!!!!!! Tak na Huga bude Stella????? To je krassne prekvapenie! Ja idem v pondelok na 3D UZV, tesim sa ako na Vianoce

nejla
11. aug 2006

bybi, ty sa nahodou nevolas saska?

tonicka
11. aug 2006

Ahojte.Nejla, kam prosím ťa ideš na 3D ultrazvuk? V Trnave, kam a čo ťa to výde? 🙂

melory
autor
11. aug 2006

ahoj nejla, tak to som sa mohla v maili cudovat s tym kocikovanim. ale som rada, ze ti to prinieslo vzrusenie v necakanej chvili. predstav si ten termin ako sadol do rodinneho kalendara. na 3D sa ti ale pohlavie ukaze. ja by som chcela vediet uz teraz. bolo mi hrazne ale hrazne zle co som pri hugovi nezazila. teraz uz fajn, pomohli mi citronove stavy.

nejla
11. aug 2006

ved dr.dufam bude sikovny - dopredu mu povieme, nech sa inkriminovanemu miestu vyhyba, respektive nech ho skontroluje, ale my otocime hlavky 😀

nejla
11. aug 2006

Tonicka,
neviem, ze by v tt bolo, idem do BA, pisu, ze sestricky su tam nic moc, ale doktori profesionali - a predsa na tych zalezi. suma 1500,-

bybi
11. aug 2006

nejla, nie, nevolam 😉

melory
autor
12. aug 2006

nejla tak to by som sla aj ja pozriet 3D ale urcite kvoli pohlaviu. aj ked u teba to je jedno lebo mas uz parik. potom nan tu napis prosim ta adresu a telefon. zrejme sa tam objednava. 😉 neviem ci si citala vo fore ale nas lekar mi robil teraz v tehotenstve citologiu a som z toho mierne zmetena. sice hovoril ze budem par dni krvacat ale vies ako to prezivam. a co je najhorsie je to bolest ako pri menzese. myslis ze je to v pohode? 😖

melory
autor
12. aug 2006

tonicka si priamo z TT?

nejla
12. aug 2006

Mel,

mne pri prvom robil tiez, no pretoze som predtym tam mala nalez, tak zistoval co a ako. No aj tak hovoril, ze keby sa nalez zhorsil, tak by sa s tym dalo nieco robit az po porode. Takze mi narobil len sarapatu na psychike a prakticky to nemalo vyznam. Trosicku krvi som v ten den mala.
Ale pocity ako pri menzese mavam hocikedy. dokonca mi to vystreluje az do noh a krizov. Niekedy ku koncu druheho mesiaca som mala jeden vecer hnedy vytok. To bola panika! Ale nic viac. Takze tie menstruacne bolesti beriem tak, ze telo ma zrejme svoj cyklus, tak to v urcite dni prejavuje a ked to nie je prave v obdobi keby som mala mat menzes, tak sa ukludnujem, ze sa urcite len roztahuje a robi si tam viac miesta.

melory
autor
12. aug 2006

ako si spominam na prve tehotenstvo tiez som mala stale pocit menzesu a nafuknutosti ale toto je uz 7 dni krvavy vytok a preto ma to znepokojuje a vyslovene znechucuje. cakam ze to prejde aby som sa nestrapnila ze by som tam isla a on by ma vysmial ze sa s tym pocita. pri prvom mi hned dal lieky na udrziavanie. navyse ma teraz dva tyzdne dovolenky a poznas tu nahradu?

nejla
12. aug 2006

no tak ta nahrada....stoji za to...
bozicku, ale neviem ci je lepsie s tym nic nerobit. do kelu. nemas ziadneho znameho alebo kamoskinho znaminho gynekologa, ze by len tentokrat ta skontroloval a pomohol...

nejla
12. aug 2006

mel, este ma tak napadlo, mozno naj by bolo skocit na pohotovost.
pretoze nemenovana pani dr.,ktora ho zastupuje, nevie robit s uzv, takze...by ti prd pomohla. ja ked som isla pre overenie tehotnosti, tak som mala stastie na nu. takze jej postup bol taky, ze ma skontrolovala odspodu a skonstatovala, ze ziadne zmeny na maternici, teda na tehotenstvo to nevyzera. Pritom, keby mala uzv, uz ma mohla potesit..
Ja by som to teda riesila naozaj tou pohotovostou. Daj vediet. Drzim palceky.

melory
autor
12. aug 2006

😒 nieco s tym musim urobit aby som si potom nic nevycitala. kazdopadne zavolam v pondelok sestricke tej starsej ona ma dlhorocne skusenosti. je aj tak trosku moja znama 🙂 keby sa to zomna valilo okamzite letim na pohotovost!

nejla
13. aug 2006

mel, ale keby to bolo silnejsie, mohlo by byt uz neskoro..
ved vies, ze ta nechcem strastit, ale tak si myslim. oki, ved rob podla svojich pocitov. pa, pa

tonicka
13. aug 2006

Melory, utekaj na pohotovosť.Nemusí to byť nič vážne, ale popravde, krvácanie v 8tt by nemalo byť. Ani po cytológii,tam mozes mat max. 3-4dni špinenie. Na to ma lekár upozorňoval, že možem špiniť ale max 4dni, potom sa mám hlásiť. Nemám z toho dobrý pocit a mám skúsenosť, že na pohotovosti sú milší.Držím palce. 🙂

melory
autor
13. aug 2006

neplasim sa preto lebo mne povedal "par dni " mozem krvacat 🙂 a je to hneda stara krv. smrdi ako po sestonedeli a to si vysvetlujem tak ze ta rana sa hoji a z toho je ten vytok. keby som mala cervenu cerstvu krv uz by sa mi roztriasli nohy a utekame na pohotovost.
tonicka ty si nechces dat zistit pohlavie? alebo sa to este nepodarilo? koho si volas k porodu?

tonicka
13. aug 2006

Chcem, chcem, len sa zatiaľ nepodarilo, ale vo štvrtok ideme na UTV, tak mozno ukáze 😀 Ja chodím Antolskú v BA k dr.Rosembergovi a ten ma bude aj rodiť, aspoň dúfam 😀 , sem som sa priplietla lebo som niekde na fore čítala že v trnave robia 3D a je tam dobrý lekár,ale zatial som sa k nemu nedopátrala. 😀 Obcas chodím do trnavy tak preto.

melory
autor
14. aug 2006

tonicka 3D v trnave nerobia len u vas v BA. a mame tu tiez vybornych lekarov ale snad len dvoch?

tonicka
14. aug 2006

Tak ty máš dúfam toho výborného 🙂 Ako ste sa vyspinkali?

melory
autor
14. aug 2006

mam vyborneho lekara 🙂 tiez ma caka bratislavsky zivot ideme totiz kupit byt v blave.chcela by som v raci alebo v ruzinove ale vsetko je vo hviezdach 😅 nam sa spinka este sladko 😉 dnes idem k nejle {sme dlhorocne priatelky} bola dnes totiz na tom 3D.

tonicka
14. aug 2006

Tak ti želám pekný dník. My bývame na Dolných honoch, 10 min od ružinova,takže ak by sa vám podaril ten ružinov 😀 Inak aj na dolných honoch sa fantasticky býva.A ceny bytov sú tu lepsie ako inde. 😉

petra24
15. aug 2006

Ahojte, aj ja som z Trnavy. Sice este deticky nemame.....no ale radi by sme.... 😀 o Trnavskej porodnici teda ani neviem nic.....chodievam Dr.Strbovi...zatial si nestazujem...nechodievam tam casto....aj moju sestru rodil.....ale celkovo fakt neviem, aky ma pristup,ked uz je zena tehotna...a tak... 😕

melory
autor
16. aug 2006

petra24 ja mam tiez toho isteho lekara a k tehotnym sa sprava velmi pekne oproti druhym. sice vela nenarozprava ale je pedantny. tiez ma rodil a bola som spokojna. 🙂 nato ake chyri su o trnavskej porodnici som bola veeelmi spokojna dokonca aj so sestrickami pri porode.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre