Výber všetkých mandlí u dvojročného dieťaťa v Martine

zuzi0911
12. jún 2013

AAhojte mamicky mate skusenost v vyberom v tejto nemocnici???zajtra ideme na konzilium a pre termin ako aj toto prebieha a ako dlho sa caka na operaciu..dakujem pekne

skeptik
12. jún 2013

@zuzi0911 Neviem ako to prebieha v Martine, kazdopadne by som tento zakrok absolvovala len ak by bol nevyhnutny. Je tam velke riziko umrtia u tak malych deti, ktore pretrvava minimalne dalsie 3 tyzdne po zakroku.

zuzi0911
autor
12. jún 2013

@skeptik ja viem takto male deti ani moc nechcu operovat ale...mala uz od narodenia mava zachvaty kasla bez zjavnej priciny ochorenia...strasne chrape a dusi ju...mandle ma veeelmi velke aj nosne aj krcne...ma zalahnute oska koli tym mandliam bo jej tam tlacia...tak sa rozhodli tiez mam strach ale zas sa bojim ze sa mi v noci zadusi bo hlavne vtedy ma zachvaty kasla ktorktory sposuju tie mandle...

skeptik
12. jún 2013

@zuzi0911 V kazdom pripade, ked uz sa tak rozhodnes, tak musis nastojit na tom, ze sa od malej nepohnes - to je samozrejmost, ze s nou mas pravo byt v nemocnici pokial nie je na JISke.
A po prepusteni ju musis STALE sledovat. Tak male dieta moze velmi rychlo vykrvacat a v pripade, ze sa jej to spusti v noci, tak sa zaroven tym aj zadusit. Ja by som si to velmi dobre rozmyslela a zvazila rizika.

zuzi0911
autor
12. jún 2013

@skeptik ja viem :(