Zvýšená zrážanlivosť krvi

katusinka
12. júl 2016

Chcela by som sa opýtať mamiciek co mali zvysenu zrážanlivosť krvi a otehotneli ako prebiehalo tehotenstvo, pôrod ako ste rodili prirodzene, cisarskym co všetko vám robili dali pred po porode ,žiadne komplikacie? Dakujem za každu odpoveď chcela by som druhe bábo no tohto sa strašne bojim ze sa čosi stane nejake komplikacie

marylynn
12. júl 2016

Ahoj, neviem či Ti pomôžem, je tu téma
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/injekcie-fraxiparine-v-tehotenstve/
pre žienky, ktoré si kvôli trobmofíliam musia pichať injekcie na riedenie krvi. Ty už ale jedno bábo máš, aké bolo to tehotentsvo? Alebo máš zvýšenú zrážanlivosť získanú až potom?

katusinka
autor
12. júl 2016

@marylynn ja som až po prvom dieťati aj to mi zistili kvôli tomu ze som dvakrát potratila mam to geneticke ( leiden mutácia)

katusinka
autor
12. júl 2016

@marylynn tehotenstvo normalne len som mala rizikove

marylynn
12. júl 2016

Ja mám tiež za sebou dva potraty, zistili mi MTHFR mutáciu a ešte PAI... čaká ma pichanie injekcií odkedy zistím, že som tehotná. Čo mám načítané, tak ak si picháš injekcie nemôžeš pri pôrode dostať epidurálku, ale tie injekcie by mali pomôcť.

katusinka
autor
12. júl 2016

@marylynn ja mam len deň mutaciu heterozygot geneticky to mam keď budem tehotna injekcie len sa bojim porodu

katusinka
autor
12. júl 2016

@marylynn leiden

lens
3. jún 2020

@marylynn ahoj, mozem sa spytat podarilo sa Vam uz miminko? Ja mam ten isty priprad ako tu pises, ja som oba potraty mala v skorom stadiu cca 3tyzden, a teraz sa bojim otehotniet aby som to stihla podchitit ako si to riesila?? Dakujem za odpoved

marylynn
4. jún 2020

@lens už mám dvoch malých čertov 🙂
Obidva tehotenstva som si hneď od slabej druhej čiarky na teste pichala fraxiparine a chodila na kontroly na hematologiu. A brala som femibion. A stálo to za to. Veľmi ti držím palce.