Zdravim, neviem či to máte momentálne tie niekto tak ale ako začal september tak som takmer nonstop v strese a cítim to na sebe, som akási nesvoja nikde nechcem ísť najbezpečnejšie sa cítim doma ( no bohužiaľ musím chodiť medzi spoločnosť) vlasy mi začali neskutočne padať a celkovo som g takej nepohode. Niekedy aj keď som doma tak rozmýšľam nad tým ako budem musieť zajtra niekam ísť a pociťujem búšenie srdca a celkovú takú nejakú neistotu alebo ako to povedať. Stále sa niečoho bojím a vytváram si v hlave dopredu scenáre. Máte to aj vy niekto tak? Alebo ste to tak mali? Potrebujem nejakú radu ako to zmierniť lebo takto nechcem ďalej fungovať. Možno nejako zmeniť stravu? Alebo celkovo moju rutinu ? Prosím vás poraďte čo vám pomohlo
ale jasné...nie som robot a tiez mam také obdobia. mne osobne pomáha šup ho do prírody. aj na 3 dni zakempovať. a byť len v prírode. a neriešiť nič len chodiť po prírode, kupať psov v jazerach, 2 dni bez sprchy, neriešiť nič okrem toho či si navaríme ráno čaj z byliniek alebo čaj kupovaný. toto ma nakopne na cely ďalší týžden.