icon

Ako sa motivovať k pravidelnému upratovaniu?

13. nov 2024

Ja fakt neviem už riady umyjem navarim atď ale vysávať alebo umývať sa nejdem donútiť častejšie ako 1 za týždeň

Strana
z2
michaella24
14. nov 2024

Áno, je tam toho veľa 😀 ale dajú sa pridať aj vlastné úlohy, tak som si to prispôsobila podľa seba, aby to bolo aj reálne splniť 😀

michaella24
14. nov 2024

@ewellina tak to už hej, aktuálne mám doma choré dieťa, takže sa mi celý systém zrútil 🤣 Ak takú raz vymyslia, budem prvá v rade 😀

autor
14. nov 2024

@michaella24 jasne ja uz som si to tiež nahodila 😁 za dnes prezlečená posteľ povysavane a poumyvany celý dom a oprate 😁

wolf_
14. nov 2024

Boli časy keď sme u nás umývali zem, vysávali, utierali prach atď. každý jeden deň... a potom som dostala rozum 😉 ... a život sa mi skvalitnil... namiesto dennodenného behania s mopom zbierame zážitky, venujem sa svojim záľubám, a tak... Milujem mať upratané, čistučké, voňavé, ale to sa dá mať aj s normálnou zdravou frekvenciou upratovania. Ak s frekvenciou, do ktorej sa donútiš nemáš doma špinu a bordel, tak nerieš 🙂

vanilkovazmrzka
15. nov 2024

@carolinaherr spratanie kuchyne po vareni ja nepokladam za upratovanie, to je prosto sucast variaceho procesu ;) a zvysok ani nekomentujem, zrnko prachu alebo zaschnuta kvapka vody na baterii ma uz fakt nemoze rozhadzat, da sa zit zivot v klude a v poriadku, aj ked kazdy den nebesnis s mopom a vysavacom 🙂

sisska96
15. nov 2024

@carolinaherr fuuuuuuuuu veľmi sa musíš nudiť celý deň doma 😂

sisska96
15. nov 2024

@wolf_ a kedy ako si stihla každí deň toľko upratovať?

carolinaherr
16. nov 2024

@sisska96 nenudim sa ale mám rada poriadok a čistotu bohužiaľ 😜 nevadí mi vysávať aj 2x denne čistota je umna na 1 mieste

sisska96
17. nov 2024

@carolinaherr za pol dňa ako môže vzniknúť neporiadok ?🫨

monika8899
17. nov 2024

Autorka ja myslím,že je to úplne v poriadku vysávať, umyť celý byt/dom raz za týždeň.Tiež sa u nás každý deň zametá,v kuchyni keď je "bordel" to hneď umyjem.... Nevidím dôvod umývať každý deň celý byt....

autor
17. nov 2024

@monika8899 no keby ešte byt tak pohoda ale je to 2 generačný dom takže to upratovanie umývanie zožerie dosť času

monika8899
17. nov 2024

Tak to by som sa ani ja nedonútila, každý deň upratovať 😉
Nech si hovoria čo chcú

autor
17. nov 2024
carolinaherr
17. nov 2024

@sisska96 u nás sa vari aj 3x denne čerstvé jedlo plus keď ma niekto chut na kolac tak aj kolac sa pečie a popri tom sa bordel robí 🙂 periem asi tak 6x denne takže aj pradlo robím a v obývačke sa tiež trávi väčšina času takže tak asi a vôbec mi to nevadí skôr ma to baví

sisska96
18. nov 2024

@carolinaherr 3x denne variť a 6x denne prať ????? do už bude nejaká diagnóza 😵

autor
18. nov 2024

@carolinaherr to si riadny otrok domácnosti 👍

sisska96
18. nov 2024

Alebo troll, nechce sa mi veriť, aj keď dám práčku na 1 hodinový program, tak to je 6 hodín denne. Toľko hodín ani nie som doma :D

monika8899
18. nov 2024

@sisska96 Nie to je blbosť.... neverím že niekto perie 6x za deň ani že 3x denne varí... hovadina

monika8899
Autor odpoveď zmazal
slavomira236
18. nov 2024

@carolinaherr 6krat denne peries kazdy den?

carolinaherr
20. nov 2024

Žiadny trol 😀 žijeme doma 4 a každé 3/4 dni si meníme postielne pradlo a tak isto mini koverceky z kúpeľne z izby atd, každý deň sa kupeme to znamená aj každý deň čiste pyžamo a čiste oblecenie periem aj každý týždeň deky či z izby obývačky proste všetky deky závesy je toho veľa no a mám aj mladšiu svagrinu 10 r a tá tiež každý den ma dosť pradla čo sa oblieka a maľuje 10x do dna.

carolinaherr
20. nov 2024

A Ano varím 3x denne 😄 ráno robievam vecsinov lievance alebo anglické raňajky , potom obed ten sa vecsinov zje do večera a keď nie tak majú proste chut na niečo iné tak sa to urobí

dadis
20. nov 2024

@carolinaherr A pracujes? 😆😆😆

sisska96
20. nov 2024

@carolinaherr WTF????? 😂😂😂

carolinaherr
20. nov 2024

@sisska96 každý to ma v domácnosti tak ako uzná za vhodne a ako to ma rad 😙 ja mám rada čisto a večer si lahat do čistých voňavých perin aj manželskú posteľ si vysavam vysávačom na postele

carolinaherr
20. nov 2024

@slavomira236 niekedy to je menej niekedy viac ale minimálne ide pracka 3x denne

dadis
20. nov 2024

@carolinaherr a teda chodis do prace? 🤯

llull
20. nov 2024

nema kedy ved musi upratovat :D su take diagnozy ;)

dadis
20. nov 2024

Asi budem za humusacku, ked prezliekame periny len raz za 2 tyzdne a pyzamo nam vydrzi niekolko dni. Ale aspon sa sprchujeme denne 😅

Strana
z2