Vešiate v tomto počasí von prádlo?
Ahojte, vešiate v takomto počasí von prádlo ? Nemám to kde vnrutri mať, zavadzia mi to.
Je studený až mrazivý vzduch šaty schnu týždeň 😃 dám radšej na radiátor a sú suché za pol dna
Je studený až mrazivý vzduch šaty schnu týždeň 😃 dám radšej na radiátor a sú suché za pol dna
@sszuzu8 rano som vyvesala, pred hodinou som suche vyfukane zbierala. Ked mrzne, tak voda sublimuje a aj vzduch jesuchy, ked fuka vietor tak sa rychlo odpari. Akurat ked je hmla alebo dazd a zaroven chladno, tak neschne
@sszuzu8 rano som vyvesala, pred hodinou som suche vyfukane zbierala. Ked mrzne, tak voda sublimuje a aj vzduch jesuchy, ked fuka vietor tak sa rychlo odpari. Akurat ked je hmla alebo dazd a zaroven chladno, tak neschne
@viestta nemám práve pocit ze su suché už keď nie je vonku teplo a navyše tie šaty smrdia ci ako to nazvať. Radšej ich dám na radiátor vyschnú a ešte aj vonia cely byt lenorom
@viestta nemám práve pocit ze su suché už keď nie je vonku teplo a navyše tie šaty smrdia ci ako to nazvať. Radšej ich dám na radiátor vyschnú a ešte aj vonia cely byt lenorom
@sszuzu8 ja mam rada vonu pradla vysuseneho mrazom, ziadna avivaz ju nenahradi. Zas ja nemam rada prenikave vone avivazi.
@anonym_autor áno, vonku fúka, krásne ho vyvetra a presusi, dosusim na sušiaku dnu. Viac mi vyhovuje vonku prefukane, zdá sa mi vonavejsie 🫣👍
@anonym_autor áno, aj v zime.
Som v RD, snažím sa prať keď vonku svieti slnko. Aby vyschlo na terase pod strechou na slnku,na večer dám sušiak dnu dosušiť.
Naše dospelácke veci sa snažím prať len keď svieti slnko aj kôli fotovoltaike na streche.
Detské a posteľné prádlo a uteráky dávam do sušičky.
Nevesiam prádlo vôbec, nikdy. Všetko dávam do sušičky.Vesanie prádla je pre mňa otrava, tak isto ako umývanie riadu a zehlenie napriklad
Jasné.... 🤷
Nerozumiem, kde je problém???
@sszuzu8 prala som tento týždeň dve práčky, uschnuté za pol dňa. Veď som to nevešala ráno o siedmej, ale vešané na obed som dala dnu asi o 18,00 takmer suché. Tenšie veci boli suché úplne, len uteráky a jeden sveter neboli celkom uschnuté
Nevesiam prádlo vôbec, nikdy. Všetko dávam do sušičky.Vesanie prádla je pre mňa otrava, tak isto ako umývanie riadu a zehlenie napriklad
@doriiis vešanie prádla milujem, to ostatné bleeee, radšej vymaľujem
@anonym_autor ano, skoro vzdy
Samozrejme..včera vyfúkalo župany,dnes tepláky mikiny..vsetko suché..čo nevyschne vnútri na sušiak..aj v zime,keď nie sú hmly,mráz vysuší parádne
@anonym_autor Ja nie,susedia kuria drevom a neznasam,ked mi napachne pradlo. Vo vykurovacej sezone som vesala iba vnutri,susiaky po celom dome a odkedy mam susicku,uz to nemusim riesit.
Ja dávam prádlo von, kým sa dá. Vonia úplne inak, ale teraz sa mi stalo, že do ponožky vletela osa a to som si nevšimla. Zbalila ponožky, odložila, pár dní čakali v šuflíku a keď som si ich včera išla dať,tak len niečo vyletelo,zabzucalo, skoro ma porazilo. Mám alergiu na uštipnutie,o 5:30 som bola taká brebrata, že až. Aj keď je pravda, že uz sa začalo kúriť a stane sa aj to, že musím prať ešte raz kvôli dymu a nezodpovedným susedom,kt. pália na dvore aj plasty.
@anonym_autor ano vešiam na balkóne celý rok. to prádlo úplne inak vonia ako keď náhodu narýchlo nechám nejakú vec uschnúť vo vnútri.
Vešiam zásadne vnútri, aj v lete. My máme vnútri veľmi sucho, takže ráno zavesím a do večera suché.
teraz v susicke. neznasam tu vlhkost a ze to potom musia deti dychat.

Ano, celu zimu. Ked je sucha samozrejme. Milujem tu vonu 🤩. Skor v lete nevesam von 🤣