icon

Zapáchajúce oblečenie aj po praní

millianko
12. feb 2025

Prosím pomôžte mi som zúfalá stále keď vyperiem oblečenie tak zapácha skúšala som už veľa vecí dokonca som kúpila aj novú pracku a vôbec to nepomohlo ja už vážne neviem prosím poraďte mi

Strana
z2
mk1111111111
15. feb 2025

Kup cistic pracok, daj na 90 st., bez oblecenia. A kludne dolej aj ocot, cez nadobku, kde davas prasok. Nepouzivaj gely na pranie a chvilu ani avivaz. Veci, co uz smrdia, daj do vedra s vodou a octom, potom daj vyprat, vodu z vedra vylej do bubna pracky. A este porozmyslaj, ako susis, ci Ti to nezatuchne nakoniec na susiaku. Mozno mas veci nahusto, aj v tedy zvykne zatuchnut. Ak mas malo
miesta na susenie a susak narvany, pusti pod neho ventilator s teplym vzduchom.

lukbe
15. feb 2025

@millianko môžeš aj aj. Mne poradili pri tmavom oblečení dávať, dám hore do nádobky ku gelu aj do nádobky miesto avivaze.

millianko
autor
4. mar 2025

@lukbe no to podľa mňa kvôli tomu není lebo mi kamoška oprala oblečenie a pekne voňalo

millianko
autor
4. mar 2025

@13uzivatelka11 ahoj no neviem ci to mam vyskúšať lebo kamoška mi vyprala oblečenie a pekne voňalo

13uzivatelka11
4. mar 2025

Tak máš potom asi upchaty odpad, keď ti to dve práčky robili.. Skúšala si už dat hadicu do vane, ci bude problém tam? Pripadne možno aj nejaký problém v privode vody.. 🤷‍♀️

lucialucy43
3. apr 2025

No môže byť problem odtok a veď skus klasicky tekuty prášok Persil ten je fajn žiadnu avivaž

Strana
z2