1. školská taška

petusa3001
6. mar 2019

Zdravím mamičky.
Idem si po radu. Máme doma predškoláka a tento mesiac má narodeniny a chceli sme mu dať školskú tašku, keďže v septembri pôjde do 1. ročníka.
A to už je otázka na vás, milé mamičky školákov, kde kúpiť dobrú školskú tašku? Vybrať aktovku alebo batoh? Ísť do predajne alebo cez internet?
Vopred ďakujem za Vaše odpovede, názory a komentáre.

marfikchov
6. mar 2019

@petusa3001 My sme kupovali už pod stromček, a keďže ja som pre neho chcela klasickú aktovku podobnú čo najviac tým našim, tak po dlhom pátraní sme objednali tu. Naša však nie je už v ponuke, ale máme rovnakú len v tmavosivej farbe

kristina2412
6. mar 2019

@petusa3001 my sme kúpili v e-shope ,sadu Hama light,Step by step. Chceli sme čo možno najľahšiu,ma 900 g. Sme spokojní,keďže je dcéra priemernej postavy,sadla dobre,podľa výšky akú uvádzal výrobca.

katkalubkova
6. mar 2019

ja by som ti poradila kupit radsej vacsiu tasku, ale kvalitnu. Topgal ma pekne skolske batohy. Spoluziak mojho syna ma tasku myslim od prvej triedy, alebo od druhej a ta taska je stale pekna.
Az v dobrom zavidim, ako jeho mama urobila rozumny nakup, kuknem tu tasku na nete a poslem ti link, len kukni. Za to nic nedas.
My sme kupovali aktovku, potom v polovicke druheho rocnika ruksak a teraz ma uz opat vacsi batoh a je len stvrtak. Mame este mladsieho syna, tiez pojde do skoly a bude mat tasku po bratovi, lebo je v dobrom stave

katkalubkova
6. mar 2019

https://www.topgal.sk/skolske-tasky-do-2_-a-3_-...

toto je spominana taska. Maju ale velmi pekny vyber pre prvakov. Je zase pravda, ze chrbat tych prvackych tasiek je uplne iny, tvrdy a pevny

renat04
7. mar 2019

Topgal je podla mna top. My sme tam pre neterku tiez pozerali tasku. Hladali sme hlavne lahucku a prisposobenu chrbatiku, lebo uz aj prvy rocnik vie mat celkom tazke tasky

larisalarisa
7. mar 2019

Topgal 👌👌👌👌👌👌👌👌

petusa3001
autor
23. mar 2019

Ďakujem vám všetkým za príspevky. Veľmi ste mi pomohli. Taška Topgal objednaná, tak dúfam, že sa bude synček tešiť minimálne tak ako ja 😉☺. Pekný deň.

zasha
20. jan 2020

@petusa3001 ahoj, ako ste spokojni s taskou ? 🙂

petusa3001
autor
21. jan 2020

@zasha veľmi sme spokojní - aj synček aj ja ☺ Taška je ľahká a povedala by som taká akurát pre prváčika - nie je zbytočne veľká, ale zmestí sa mu tam všetko, čo potrebuje. Tiež pozitívne hodnotím aj materiál - hoci ju už má viac ako pol rok, vyzerá stále ako nová. Za nás môžem odporúčať. ☺

briasr
19. mar 2021

@petusa3001 dobrý den, čítam si forum a zaujíma ma ktorý model tašky ste kupili synčekovi, dakujem velmi pekne

petusa3001
autor
26. máj 2021

@briasr vybrali sme tento model Topgal Elly
https://www.topgal.sk/skolske-tasky-pre-prvakov...

Syn ju má aj druhý ročník a obaja sme spokojní, taška je naozaj ľahká a vyzerá stále ako nová, nie je vyšúchaná a aj farby sú stále rovnako žiarivé.
Ja som ju objednávala cez aplikáciu Topgal. Neviem ako teraz, ale vtedy tam bola myslím 5- eurová zľava a zdá sa mi, že aj dopravu sme mali zdarma.