30 ročné lehátka v predškolskej triede
Su na to nejake normy, ze by to tak nemalo byt? Co mozem robit, aby som dietatu
zabezpecila kvalitny oddych, kedze je alergik a ma problemy s dychanim pocas spanku
(spuchnutu sliznicu). Chcela som to riesit sama a zabezpecit nieco lepsie ale
brania mi (novu postel nesmiem kupit a momentalne uz aj s postelnym pradlom robia problem).
Mam nejake moznosti?
zabezpecila kvalitny oddych, kedze je alergik a ma problemy s dychanim pocas spanku
(spuchnutu sliznicu). Chcela som to riesit sama a zabezpecit nieco lepsie ale
brania mi (novu postel nesmiem kupit a momentalne uz aj s postelnym pradlom robia problem).
Mam nejake moznosti?

•
21. okt 2013@ebbi pozbierat sa na nove lehatka pre vsetkych, lobovat u rodicov, u zriadovatela. Jednemu zmenit je diskriminacne akosi... ja mam lepsiu postel akoty atp...
@anjelicek26 tato moznost neprichadza do uvahy, uz sa to zistovalo a vsetci sa nevyskladaju
a kedze nemaju ziadny problem, tak sa im to ani neoplati na 10 mesiacov, co chapem
to je tiez diskriminacne, ze ostatni mozu dychat a ja nie 😞
a kedze nemaju ziadny problem, tak sa im to ani neoplati na 10 mesiacov, co chapem
to je tiez diskriminacne, ze ostatni mozu dychat a ja nie 😞
@anjelicek26 ja si nemyslím, že je to diskriminačné, veď to dieťa to potrebuje zo zdravotných dôvodov.
@ebbi prečítaj si tento článok, možno tam nájdeš radu: http://www.sme.sk/c/6975088/skolky-uprostred-dn...
@ebbi prečítaj si tento článok, možno tam nájdeš radu: http://www.sme.sk/c/6975088/skolky-uprostred-dn...
@ebbi musíš sa spýtať u vás v MŠ - skús sa spýtať najskôr učiteliek, či by sa niečo dalo urobiť, keď prinesieš posudok od lekárky a keď budú reagovať vyhýbavo, tak riaditeľa MŠ ... ale možno stačí len napísať žiadosť-priložiť vyjadrenie od doktorky (posudok) a na to ti musia dať odpoveď ...ak MŠ zamietne vašu požiadavku, musia to aj odôvodniť... takže budeš vedieť prečo ... ale inak by som postupovala tak, ako ti už kočky radili, aby si sa spojila s inými rodičmi, či nemajú záujem aj oni o kúpu nových postieľok a navrhnúť, že si časť zafinancujete a časť škôlka ....my sme to takto urobili pred rokom ... "fifty-fifty" 😃 nemuseli sme platiť plnú cenu, lebo to nebolo od začiatku ako nastúpili deti do MŠ, ale až od druhého roka a potom "škôlka" prispela bez komentárov, lebo jej už tie postele ostanú ...
ak by rodičia nesúhlasili resp. nemali by záujem, tak sa skúste dohodnúť s vedením MŠ, že postieľku, posteľné prádlo kúpite a bude to od vás "sponzorský dar"... 😉 ...
ak by rodičia nesúhlasili resp. nemali by záujem, tak sa skúste dohodnúť s vedením MŠ, že postieľku, posteľné prádlo kúpite a bude to od vás "sponzorský dar"... 😉 ...
@ivett1 dakujem
uz mam pisomnu ziadost pripravenu, zajtra este idem za riaditelkou MS, s ucitelkami nic neporiesim, to sa taha uz druhy mesiac a este na mna kuka ako na blbca, ze co chcem a jedna uz zacala vystrkovat rohy, tak som si povedala, ze to treba s niekym kompetentnym riesit, akurat sa na seba hnevam, ze som to neriesila hned - ale vobec som netusila, ze tam nieco take maju, lebo tie lehatka su schovane a rodicia tam nemaju vraj pristup - mala sa stazuje od zaciatku, len kym som zistila, kde je problem chvilu to trvalo ]-(
uz mam pisomnu ziadost pripravenu, zajtra este idem za riaditelkou MS, s ucitelkami nic neporiesim, to sa taha uz druhy mesiac a este na mna kuka ako na blbca, ze co chcem a jedna uz zacala vystrkovat rohy, tak som si povedala, ze to treba s niekym kompetentnym riesit, akurat sa na seba hnevam, ze som to neriesila hned - ale vobec som netusila, ze tam nieco take maju, lebo tie lehatka su schovane a rodicia tam nemaju vraj pristup - mala sa stazuje od zaciatku, len kym som zistila, kde je problem chvilu to trvalo ]-(
Tu začni písať odpoveď...

Odošli