Aké máte skúsenosti so škôlkami v Devínskej?

aduskah
8. okt 2010

Ahojte, privitala by som referencie na skolky v Devinskej novej Vsi v Bratislave. Viem o dvoch statnych skolkach /na Marecka a na Horova/. Existuju este ine statne, pripadne sukromne skolky? Ako ste spokojne? Ako je to so zapisom, da sa ist do skolky vopred pozriet?

breslerka
12. jan 2011

Ahojte, nedavno som sa pristahovala do DNV, mam 22 mesacnu dceru, takze uz pomyslam na zapis do skolky.Byvam pri rybniku na Istrijskej.Kto by mi vedel poradit, do ktorej skolky mam malu dat a tak celkovo poradit, co viete o skolkach v Devinskej?

olgatokarova
15. jan 2011

ahojte, bývam v Devínskej, celkovo sú tu štyri škôlky, všetky štátne: na ul.J.Jonáša a P.Horova - tie spravuje jedna pani riaditeľka a na ul M.Marečka sú dve škôlky. My chodíme na Horova, super pani učiteľky, krúžky, aktivity, my sme spokojní. 🙂

olgatokarova
15. jan 2011

A ešte aduskah k tvojej otázke, pred tým, ako som staršiu dcéru zapísala do škôly naHorova, dohodla som sa s pani riaditeľkou, že sa prídem pozrieť. Povodila ma po škôlke a poukazovala všetko. Potom sme v lete, pred septembrovým nástupom do škôlky chodili na škôlkarsky dvor pohrať sa detičkami.

breslerka
19. jan 2011

@olgatokarova ..dakujem krasne za nazor.Chcela som sa este opytat, kedy si zapisala dceru do skolky, myslim v akom veku je to nutne a ci boli problemy s tym, aby ti ju tam vzali?A este by som chcela vediet, ci si sa bola pozriet aj do skolok na M. Marecka a preco si sa nakoniec rozhodla pre Horova?Dakujem

olgatokarova
19. jan 2011

Zápis - staršia išla vo veku 3,5roka, zapísali sme sa v troch rokoch- Mladšia bola zapísaná ako 2ročná, nastupovala ako 3ročná. Bez problémov.
Poznala som Marečka jednu škôlku - čo je bližšie ku ZŠ Bukovčana, neviem presne číslo, na Horova sa mi páčila riaditeľka 🙂 svojou ochotou.

evinka7
27. jan 2011

@olgatokarova
dakujem za pomoc, tiez v dnv premyslam nad skolkou a nemal mi kto poradit...

syslica
5. feb 2011

@evinka7 Ahoj Olinka a všetky Devínskonovovešťanky ! Maminky budúcich škôlkarov, skúste sa spýtať v Bublinke, tam majú dokonalý prehľad o kvalitách všetkých škôlok a pedagogickom personále či krúžkoch 🙂

Mimochodom MC Bublinka oficiálne "uspáva" svoju činnosť od konca apríla 2011, pretože dostalo výpoveď z priestorov v MŠ J. Smreka (kde bude, samozrejme, škôlkarska trieda) a ďalšia existencia MC závisí od toho, či sa podarí nazbierať 30 000 EUR na rekonštrukciu potenciálnych nových priestorov.

syslica
24. jún 2011

Dobrá správa! Bublinka od septembra 2011 pokračuje v nových priestoroch a s novým programom a veľa prekvapeniami. Teší sa na vás "šéfka" Maca Kramplová a kolektív.

sylvia20
4. máj 2012

Baby, my nastupujeme od 09/ 2012 na M. Marecka a uz teraz som velmi spokojna 🙂 🙂 🙂 🙂 Vcera sme boli na "Dni otvorenych dveri " , deticky mali moznost pohrat sa v dvoch triedach mali nachystane tvorive dielnicky a pripravene aj nieco na zahryznutie. V triede bola ucitelka, ktora ochotne odpovedala na vsetky zvedave otazky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Navyse obidve starostove deti chodia do tejto skolky, tak je to super bonus. A myslim, ze nastup je mozny aj k januraru, nielen k septembru. Skolka ma k dispoziicii dve budovy,ktore oddeluje chodnik , cize ziadna cesta a auta a taktiez dve detske ihriska. Moj celkovy dojem je vyborny a myslim, ze sme si vybrali dobre.
Prihlasku som davala 01/2012 a v 05/2012 nam prisla pozvanka na Den otvorenych dveri . My sme to riesili na poslednu chvilu, tak som velmi rada, ze nas zobrali, lebo mam kamosky v Dubravke a Petrzalke a tym deti vobec nezobrali. ☹

stanka02
9. máj 2012

@sylvia20 Aj my nastupujeme na M. Marecka, no od 10/2012, rovnako sme boli na "Dni otvorenych dveri", tiez som velmi spokojna.

zuzded
10. nov 2012

Mile mamicky, od septembra 2012 su otvorene nove jasle a skolka v DNV. V Lambee, prijimaju deti od 1roka...
mile p. ucitelky, prijemne prostredie, maly pocet deti 🙂 www.lambee.sk

tehulka2011
13. feb 2013

Ahojte, mate prosim niekto skusenosti so skolkou na ulici P. Horova 3, specialne s bilingualnou nemeckou triedou? Dakujem 🙂

dorenika
13. feb 2013

na milana marecka chdil moj brat aj ja a teraz tam uz 2 rok chodi mojej sestri dcera a stale tam je najlepsie pani ucitelka Katka :D

lianka28
22. apr 2013

Chcem zistiť že aj kedˇˇ
Bývame v Stupave a mala by som záujem dať svoje dieťa do škôlky do Devínskej či stým nerobia problém a kolko to víde bežne na mesiac zo všetkým myslím štátnu škôlku.Dakujem za radu.

tehulka2011
22. apr 2013

@lianka28 Ahoj, my sme tiez zo Stupavy, a maleho som zahlasila do skolky na p. horova, riaditelka velmi mila, a v pohode mi maleho zobrala, mozeme nastupit od marca 2014 alebo od septembra 2014. Vyjde to velmi malo, uz neviem presne, 12€ + strava, tak nejak

lianka28
22. apr 2013

Je to je super lebo tu su niake narvané škôlky a nelúbi sa nám to.Aj my by sme mali mať nástup v roku 2014 v júli bude mať 3 roky tak to ste ma potešila možno sa tam vidíme a kedy sa tam dávaju prihlášky to už viete takto do predu že ho zoberú lebo ja som dávala len teraz 1 prihlášku na Ružovú a tam to je asi beznadejné tak dakujem za radu potešila ma to.

ba1la
14. nov 2013

@tehulka2011 @lianka28 ahojte, viem ze ste to tu pisali uz davno, ale riesim problem, ze momentalne byvame v Petrzalke a budeme sa stahovat do Stupavy asi cca september 2014, asi by som chcela dat malu na p.horova, kedze ma v auguste 3 roky, hovorite, ze neni problem s prijmanim deti? Nemaju tam taky natresk, ze by sa to malo riesit cez znamosti, ako momentalne vsade v BA a Stupave? Mozno by nam deti chodili spolu, kedze su skoro rovnako stare.

lianka28
17. nov 2013

Ahoj.Nič sa nedeje my sme boli pozret tento týžden v Devinskej a velká spokojnosť super riaditelka,pekné prostredie a super záujmy ešte to síce vyskúšame v Stupave ale tu nedávam žiadnu šancu.Tak sa určite vidíme treba dať prihlášku další rok nech máte niaku istotu môj je júlový ale oni berú aj menšie deti ked všetko vedia myslím že nieje sým problém.Peknú nedelu.

prdelenka
30. jan 2014

Ahojte, nemam teraz nikoho v rodine kto by nedavno daval dieta do skôlky tak vobec netusim ako to chodi a co treba. Podala som už jednu prihlašku do školky ale dosť sa obavam ze bude plno a kedze maly bude mat 3 až v novembri tak rozmyslam aj nad inou variantou. a teda: JE MOZNE PODAT PRIHLASKU do viacerych skolok? alebo nie?
prosim poradte.

culia1
15. júl 2014

@lianka28 , @tehulka2011 ahojte baby, som Stupavcanka, aj ked momentalne byvame docasne v zahranici. Chcem sa spytat, ci vam deticky zobrali do tej skolky na Horovu a ci niektore z vasich ratolesti ide to tej bilingvalnej. Moj bude mat buduci rok 3 roky, zvazujeme navrat ale hlavne kriterium je skolka, ktore su asi v stupave beznadejne. Davali ste prihlasku aj do stupavy? ako vas vyrozumeli? Dakujem vam!

janulienka85
22. aug 2014

Ahojte nastupuje vase dieta v septembri do prvej triedy v skolke slniecko na p.horova?

miriku
20. máj 2017

Ahojte mamicky, co sa tyka skolky Pavla Horova, na zaklade osobnych skusenosti urcite neodporucame. Velmi neprofesialny a laxny pristup k detickam

moni244
20. máj 2017

@miriku preco? Ja mam malu v tej skolke (neviem, ktoru budovu myslis) a ja som spokojna

angelinja
27. jún 2017

@moni244 ahoj nas ma tiez nastupit na horova takze si spokojna?

zabka79
8. aug 2017

@miriku co sa ti tam nepacilo ? Pls zvazujem tam dat syna

miriku
1. sep 2017

Myslela som budovu na Jana Smreka, v tej na Pavla Horova su naozaj mile pani ucitelky a venuju sa detickam🙂 Je toho kopec co by som im vytkla, hlavne to ze sa im neveneju, malicko sa toho naucia, casto pozeraju t elevizor, ked maju vsi, dievcata veselo chodia s cudzimi sponkami a gumickami a to vlastne pocas celeho roka. Priniesol sa vlhceny toaletny, aj tak chodi domov so spinavym zadkom a spodnym pradlom. Strava velmi biedna. Zubky si neumyvaju. A ten pristup hlavne k tym najmensim aj ja by som sa ich bala. Ked to porovnavam zo skusenosti kamosiek z inych statnych skolok, je to podpriemer

angelinja
3. sep 2017

Baby prosim vas niekto aktualne co chodi a bude na pav la horova

angelinja
7. sep 2017

@miriku ahoj prosim MAs osobnu skusenost?s you skolkou na horoca pre najmensich vedla zakladnej skoly

smejko345
12. dec 2017

Ahojte baby, máte ešte nejaké recenzie na tú škôlku Pavla Horova, konkrétne na tie nemecké triedy pre najmenších? Tie sú teda asi v tej budove na Jána Smreka.
Ďakujem ☺

zabka79
12. dec 2017

@smejko345
my tam chodime ale nie do nemeckej vsetko je na ucitelkach ja si skolku chvalim