Aký dar učiteľkám pri odchode zo škôlky?

rozala111
20. apr 2012

Ahojte, chcem sa spýtať, naša malá chodí do predškolskej triedy, tento rok končia. Sme veľmi dobrý kolektív, učiteľky sú super a budú nám veeeeeľmi chýbať, veď boli s našimi deťmi 4 roky.
Preto sa chcem spýtať - čo ste dávali, alebo čo chystáte svojim učiteľkám na pamiatku, na konci šk. roku?
Ďakujem za rady a tipy.

elise
20. apr 2012

ja iba kyticu kvetin, ostatne je zbytočne a pochybujem že učitelky budu mať pri toľkých detoch a absolventov MŚ priestor na rôznych anjeličkov alebo nejakých iných prkotin🙂 možno by som riešila tak že by som dala niečo škôlke čo by aj pripominalo dieťa ale bolo by to pekne a užitočne pre škôlku.

butrus
20. apr 2012

ahoj, ja by som dala nieco od deti. ked je su to oblubene ucitelky, tak im spolocne vyrobte nejake velke srdce a nech deti nan pootlacaju svoje rucky a podpisu sa, to ich uz urcite naucili 😉
takyto dar ma ovela vacsiu hodnotu a mozu si s nim ucitelky ozdobit triedu.
my sme to robili nasej ucitelke na hudobnej na narodeniny a bola velmi prekvapena a stastna, trosku si od dojatia poplakala 🙂

lenja123
20. apr 2012

V našej škôlke som videla na stenách chodieb niečo ako maturitné tablá, samozrejme v detskom prevedení. Veľmi sa mi to páčilo, určite to bude učiteľkám pripomínať "ich deti" a zároveň je to naozaj veľmi estetické, na jednom som videla detičky ako motýliky - boli z bývalej motýlikovej triedy, vymyslieť sa dá všeličo.

mamalina
20. apr 2012

Nemusi to byt ani nic hmotne, potesi aj esemeska, kresbicka od dietatka s venovanim, alebo aj vyrobene papierove podakovanie od deti - nieco ako pohladnica. Moja mamina je ucitelka v skolke uz takmer 30 rokov, ale vsetko ma doma pekne odlozene, na pamiatku.
Este aj po rokoch si pamata, co od ktoreho dietatka dostala. Vdacnost v akejkolvek podobe vzdy potesi 😉

diiid
20. apr 2012

ja som viedela ze davaju aj darovacie karty (alebo ako sa tomu hovori) predplatenu manikuru, kadernicku, restrauraciu atd.

anibas
20. apr 2012

My sme kupovali orchideu v kvetináči, a detičkám sme prichystali hostinku. 😉 😉

mamavera
20. apr 2012

som učiteľka, súhlas s butrus, lenja123 a mamalina - drobnosť, na ktorej sa spolupodieľa dieťa ma poteší najviac a tiež si to odkladám 😉 , do malej milej vecičky, ktorú vyrobí drobec sa totiž premietne kus jeho energie a srdiečka, tak to má hodnotu úplne inú ako čokolvek, čo kúpite.

ani3012
20. apr 2012

skúste pozrieť niečo cez tie zľavové portály,tak vyjde nejaká drahšia vec na pár € napr:

http://www.hyperzlava.sk/sk/ponuka/3758?a_aid=4...

ja pozerám cez toto,tu je väčšina zliav http://zlavy.sme.sk/