Čo obliecť 5 mesačnému bábätku?

quikk
25. apr 2013

Ahojte, potrebovala by som vedieť čo mám obliecť svojej dcérke keď sú už takéto teploty...
Zatial jej dávam pančušky krátke body tričko s dlhím rukávom a tepláčiky a na hlavičku tenkú čiapočku. No keď ju večer kúpem tak má na hrudičke a ramienkách potničky.. Ďakujem za každú radu;)

barborav
25. apr 2013

Ahoj, mam tiez novembroveho chlapceka. Ja mu davam body s dlhym rukavom, teplaky a ponozky. V kociku ma este svoju deku, keby pofukovalo. Ale byvam juznejsie, cise je tu teplejsie.a samozrejme ma este.aj platenu tenku ciapocku cez uska.

tinkax
25. apr 2013

len body a teplacky, riflicky alebo nieco jemne a ponozky,klobucik, ked vidim niektore matky jak to maju zababusene ma ide porazit 😠 chudata niektore deti sak sa tam varia vo vlastnej stave 😕 a decka tiez neni treba ked je tak teplo ako dnes

lucikan
25. apr 2013

moj trojmesacny ma body s dlhym rukavom, teplaciky a ponozky. Ked ho mam v manduce, tak ma aj ciapocku, ako ochranu pred slnkom. cize o jednu vrstvu menej ako davas ty.

veriiii
25. apr 2013

@quikk pancusky jej nemusis davat pod teplaciky, pancusky tym,ze su obtiahnute( a vacsinou nie su 100 bavlna..), tak nozky sa velmi prehrievaju, urcite to malej nie je prijemne, nic obtiahnute na taketo teploty by som nedavala, vsetko len vzdusne..

quikk
autor
25. apr 2013

A tričko na bodyčko už nedávate?

althejka
25. apr 2013

Dne smal nas krpec uz len opalovacky s kratkym rukavom, tenucke ponocky a klobucik 🙂 a opalovaci krem rochnil sa uplne spokojny.

katren
25. apr 2013

@quikk jezisi...bodaj by nemala potnicky, ked davas pancuchy a aj dlhe a kratke body....
nasa bola dnes vonku tiez iba v opalovackach, a nezabudni na opalovaci krem....Dominicka ma ruky ako ciganca uz 😀

matozazzo
25. apr 2013

Plati obliekaj ako seba.. Ja davam body s kratkym rukavom a na to tenky svetrik al.bundicka,dole ponozky a teplacky al.tensie rifle,ciapocka tenka na uska,aby nenafukalo. Cez obed len tenke body s dlhym rukavom,teplacky.

adkablatka80
25. apr 2013

deti netreba prehrievať, nám sa zdá, že môžu prechladnúť. No v skutočnosti sú dosť odolné. Ja som malej dávala vždy vzdušné veci, hlavne aby to bolo zo 100% prírodný materiál. A nedaj sa zlákať studenými rukami. Práve deti, ktoré sú moc oblečené majú studené ruky, pretože sa potia a ten pot sa im na pokožke ochladzuje. Dôležité sú nohy - podľa našej doktorky. No a s tými opaľovacími krémami by som pri tak malom bábätku neriskovala. Je to samá chémia (vzniká veľa alergií) a také malé dieťa nemá čo robiť na priamom slnku. Dôležité je zatienenie (aj kočíka). Ale nie uzavrieť kočík plienkou - to je ako by si ju dala do skleníka. Vzduch tam prestáva prúdiť a prehrieva sa.

quikk
autor
26. apr 2013

A keď jej budem chcieť dať šatičky čo mi odporúčate?
A na večer keď ide spinkať dropcom čo obliekate?