Existuje súkromná škôlka pre staršie deti v Bratislave?

jana_eyre
28. júl 2016

ahojte, potrebovala by som poradit..
Moj syn bude mat v septembri 4,5roka.. Doteraz do skolky nechodil, pretoze ma doma mladsiu sestru a kedze este v case jej narodenia nebol vhodny cas na skolku nechavala som ho doma.. To obdobie bolo naozaj pekne, so sestrou si pekne na seba zvykli, ale teraz v tomto veku uz vidno ako mu skolka a rovesnici velmi chybaju, taktiez si myslim, ze by mu skolka prospela aj vo veciach, ktore ja nedokazem ho naucit bez nejakeho "nutenia" - nie som zrovna mama, ktora sa prisposobuje iba detom, ale snazim sa ich ucit samostatnosti, len proste na niektore veci asi nemam.. /napr. obliekanie - samozrejme sa kazdy den oblieka sam, ale je hrozne pomaly, tak isto aj v jedeni.. myslim, ze skolka by ho donutila byt troska rychlejsim/

no problem u nas je, ze skolkarov v nasej obci zrejme ziadnych neberu, pretoze nemame vyriesenych ani prvakov na ZS a ti su samozrejme priorita..

a tak sme s muzom uvazovali bud nad sukromnou skolkou, alebo nad nejakymi kruzkami.. kruzky bohuzial sa asi realizovat nebudu, pretoze casovo by sme ho nemali ako doviest /cakam dalsie babo v septembri a mame len jedno auto, muz z prace chodi v takom case, ked kruzky uz su davno skoncene/

takze hladame nejaku sukromnu skolku v bratislave, nase podmienky ale su, aby tam boli rovesnici mojho syna a nejaky pre neho vhodny program - pretoze napr. vsetky sukr. skolky ktore poznam su plne mladsich deti a program je prisposobeny im, co potom moze ostat aj doma so svojou 3r sestrou zadarmo - tiez ma kopu 3rocnych deti na ulici s ktorymi si rozumie, ale vsetky pojdu do skolok.. /s rovesnikmi sa stretava tiez ale len v podvecernom case a to nestaci/

a dalsia podmienka, ktoru by som prijala je, ze by sa dalo dieta vodit a platit iba par dni v tyzdni, pretoze tym, ze budem znova na rodicovskej /materska mi nevychadza/ si nebudeme moct dovolit platit plnu cenu sukromnej skolky..

Viete mi poradit, ci existuje podobna skolka, idealne niekde v centre, ci sirsom centre bratislavy, alebo mam az prilis vela ocakavani?

vdaka za pripadne rady..

jana_eyre
autor
28. júl 2016

neexistuje nikto kto by mal vacsie dieta v dobrej sukromnej skolke v ba? dakujem..

lianka123
28. júl 2016

@jana_eyre aka obec?

jana_eyre
autor
28. júl 2016

@lianka123 my sme z ch. grobu, ale sukromnu by som chcela v bratislave, lebo tam pracuje muz, tak by ho tam rano odviezol a vecer priviezol..

lubkaurm
28. júl 2016

Poradim Peknu cesticku, co sa tyka obcasneho dochadzania, mozno by sa dalo dohodnut, deticky su v 3 triedach, kazda ma vlastny program, vyucbu, atd., su aj spolocne aktiivity, lokalita Slanec (Krasnany - Pekna cesta)
Skolka tip top vo vsetkych smeroch🙂

majusqa77
28. júl 2016

@jana_eyre skus pozriet vysnivanu na fedinovej. viem, ze tam chodia aj taketo vacsie deti

jana_eyre
autor
28. júl 2016

@lubkaurm super, dakujem - to by bolo uplne idealne, lebo muz tejto casti teraz odparkuvava auto kazde rano a potom ide elektrickou do centra..

@majusqa77 dakujem, urcite pozriem 🙂

lubkaurm
28. júl 2016

@jana_eyre tu su deti od 2,5-7 rokov (Ak idu neskor do skoly), maju vybornu pripravu do skoly, milion akrivit nad ramec beznych skolkarskych, fakt sme spokojni, pojde tam aj syncek bud rok

oli1111
28. júl 2016

Detské centrum Dostojevskeho oproti Eurovei, je možnosť chodiť 2-3 krát za týždeň, máme 4 ročne deti.

jana_eyre
autor
28. júl 2016

dakujem, vecer popozerame, snad nieco vyberieme a vyjde nam to 😵